Aşırı takıntı

insanlar şu devirde birbirilerinin açıklarını takip ediyorlar. tabikide senin kıyafetin bir açık bir sorun değil ama işte artık onlar neyin kafasını yaşıyorlarsa.. takma sen böyle şeyleri. canın nasıl isterse öyle giyin. laf sokanlarada gülerek geyik cevaplar verinki delirsin :64:

insanlar şu devirde birbirilerinin açıklarını takip ediyorlar. Tabikide senin kıyafetin bir açık bir sorun değil ama işte artık onlar neyin kafasını yaşıyorlarsa.. Takma sen böyle şeyleri. Canın nasıl isterse öyle giyin. Laf sokanlarada gülerek geyik cevaplar verinki delirsin :64:

evet canım. Canları cehenneme zaten :)))

öyle tabiki canım.. insanlık halidir paran olmaz alamayabilirsin ama bendeki takıntı :)) ya takılıp kalıyorum resmen sevdiğim kıyafete.. o kıyafetten başka şey giyemiyorum.. giyiyorum da yaa illaki sevdiğim kıyafet olacak :))
başkalarını boşverelim evet. insan kendi mutlu olduğu şekilde yaşamalı.. benim giydiğim sonuçta benim bedenimde bundan kime ne..

bendeki de öyle canım. takıntı. yoksa almak istedikten sonra çok şükür yetecek kadar param var. öğretmenim. kendim çalışıyorum. eşime bile gerek yok.

ancak ben o kıyafetle mutluyum. diğerlerini giyince başka görünüyorum. sevmiyorum. mavi giy gözlerin açığa çıkar diyorlar. ama ben laciverti daha çok seviyorum :D ne yapabilirim yani.

boşver gerçekten sen nasıl mutluysan öyle giyin. dilediğince yaşa. kimseyi de kafana takma.

bendeki de öyle canım. takıntı. yoksa almak istedikten sonra çok şükür yetecek kadar param var. öğretmenim. kendim çalışıyorum. eşime bile gerek yok.

ancak ben o kıyafetle mutluyum. diğerlerini giyince başka görünüyorum. sevmiyorum. mavi giy gözlerin açığa çıkar diyorlar. ama ben laciverti daha çok seviyorum :D ne yapabilirim yani.

boşver gerçekten sen nasıl mutluysan öyle giyin. dilediğince yaşa. kimseyi de kafana takma.

öyle canım. milletin gereksiz sözü bitmez. en iyisi kimseyi takmamak ... takınca zaten otomatik olarak onlara fırsat veriyoruz.

aaaayyyyyy benım oglumda oyle yaaa goren bu cocuga annesı bırsey almıyor der ne yapıcagımı sasırdım kavga gurultu ustunu degıstırtıyorum:37: hatta bazen bır yere gıdıcegımız zaman sevdıklerını özellıkle kuvetın ıcıne atıp ıslatıyorum :27:

boyle yazıncada kendımı resmen kötu hıssettım :52::52::52:

aaaayyyyyy benım oglumda oyle yaaa goren bu cocuga annesı bırsey almıyor der ne yapıcagımı sasırdım kavga gurultu ustunu degıstırtıyorum:37: hatta bazen bır yere gıdıcegımız zaman sevdıklerını özellıkle kuvetın ıcıne atıp ıslatıyorum :27:

boyle yazıncada kendımı resmen kötu hıssettım :52::52::52:

benim kardeşimde öyle :))) o da devamlı siyah giyiyo. günlük kola alır evin karşısındaki marketten. marketçiler kardeşime "kara şövalye" diyolar :)))) devamlı siyah gömlek siyah kot siyah tşört siyah ayakkabı :))))

Son düzenleme:
bende senin gibiyim bide yeni aldiklarimi giymeye kiyamam :18:sanki ömürlük aliyorum tovbe tovbe...

İçinde rahat hissetmek başka bir olay gerçekten..
Ben de çok aldığım kıyafetin rahat olmadığını sonradan farkedip dolaba terk edenlerdenim..
Şık ve süslü olmaktan çok rahat olmayı tercih ederim.
Aslında kimseyi ilgilendirmez çok haklısın ama iş ortamında dikkat etmek gerekiyor cidden sanırım
Hep siyah giyme bu arada renklerden enerji almanı öneririm..
Siyah güzel bir renk ama devamlı devamlı insanın içini karartır:9::9:

'' ye kürküm ye !'' .
Mağazalarda indirim var bir iki parça bir şey alın kombin yaparsınız .
Kilo işine gelince birazcık dikkat ederseniz fazlalıkları verirsiniz inşallah

Bende sevdiğim kıyafetleri üstümden çıkartmak istemem. Adeta üniforma gibi olurlar üstümde. Size söylenenler banada söylenir. Bende param yok alıverin bi zahmet der güler geçerim.
Boş verin kim ne derse desin, dilin kemiği yok işte. Siz bu laflara alındığınızı veya takıldığınızı belli ederseniz üstünüze daha çok gelirler. Sallamayın gitsin.

Kimseyi olumsuz yönde eleştiremem kesinlikle.İsterse 1 yıl boyunca aynı kıyafeti giysin iş arkadaşım senin başka kıyafetin yok mu diyemem yaa:ssz: Acaba ben mi anormalim:26:
Bence kimseyi takmayın kendinizle barışık olun.Gülüp geçin...

Back
X