Aşırı tecrübesizim “dişi”ler lütfen yardım:(

Belirsizliği emin olun kimse sevmez, insanı kanser eder bu belirsizlik. Çok zor beklemesi, hareket etmesi, nasıl davranılması vs.. size nasıl davranıyorsa sizde ona aynısını yapmanız gerek. Kendi tavırlarını ona yaşatın diyecegim fakat görüldü yemişsiniz.

Muhatap olmamaya özen gösterin.

benzer durum benim de başıma geldi, bir süre görüştük her şey gayet güzelken iletişimi azalttı. açık açık sordum, eskisi kadar sık konuşmuyoruz bir sorun mu var dedim hatta telefon edip sormuştum yani öyle mesajda falan değil. sorun yok sadece işlerim yoğun falan dedi. iş yoğun stres altındayım diyordu fakat her akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkıyordu, yaptığı her şeyi anlatan söyleyen insan gitti resmen yerine başka biri geldi. sırf şu iş yoğunluğunu bahane edip buluşmayı erteledi ve ben de açık açık bu şekilde bir iletişim sürdürmeyeceğimi söyledim. vay efendim neymiş böyle hissetmeme sebep olduğu için özür diliyormuş da bilmem ne farkında değilmiş. bal gibi de farkında oluyor aklı olan herkes. bir insanın size ilgisi varsa yoğun da olsa bir şekilde haber verir, arar sorar, bir saat değil beş dk konuşur ama konuşur yani. öyle whatsappta online olup yazmamalar, mesaj açmamalar falan ileri seviye umursamazlık belirtileri. yol vermek lazım.

boğa. Yükselenim balık ama. Niçin sordunuz? :)

Yazdıklarınızın bi kısmını okuyunca kova zannettim de sizi. Dicektim biz kovalar açık oluruz her türlü, belirsizlikmiş taktikmiş uğraşmayı sevmeyiz. Acaba kova mısınız diye merak ettim. Ama boğalar da dobra oluyolar; dobra, gururlu ve duygusal.

Bu mesajı anlayacak erkek yoktur🤣🤣
Dümdüz ve net yazsaydınız yada hiç yazmasaydınız
Yok yaa buna hiçbirşey yazmasanız iyiymiş .
O yazsın dursun sorun ne diye o sorsun.

Yazdıklarınızın bi kısmını okuyunca kova zannettim de sizi. Dicektim biz kovalar açık oluruz her türlü, belirsizlikmiş taktikmiş uğraşmayı sevmeyiz. Acaba kova mısınız diye merak ettim. Ama boğalar da dobra oluyolar; dobra, gururlu ve duygusal.
Bende kova zannetmistim konu sahibini. Kovanın kadın cinsleri dediginiz gibi. Ama erkekleri icin aynı seyi söyleyemicem tam bir belirsizlik abideleri.

Bende kova zannetmistim konu sahibini. Kovanın kadın cinsleri dediginiz gibi. Ama erkekleri icin aynı seyi söyleyemicem tam bir belirsizlik abideleri.

ahahahahahaha karşımdaki kişi kova idi! Mükemmelsiniz hanımlar :p
tebrik ediyorum.
Peki benim için hangi burç uygun acaba?

ahahahahahaha karşımdaki kişi kova idi! Mükemmelsiniz hanımlar :p
tebrik ediyorum.
Peki benim için hangi burç uygun acaba?
Oha kova mı? Kaç kaç kaç 1 sene çektim flört 1 sene. Hayattayken ahiret sınavına girdim yeni çıktım. Dikkat et. Aşırı belirsizliklerle ömür çürütürler. Arkadas canlısı insanlar arkadasları için yapamayacakları şey yoktur özel iliskilerinde de sevgili olmasalarda olur yeter ki flört olsun. Ve çok flörtözler.

Oha kova mı? Kaç kaç kaç 1 sene çektim flört 1 sene. Hayattayken ahiret sınavına girdim yeni çıktım. Dikkat et. Aşırı belirsizliklerle ömür çürütürler. Arkadas canlısı insanlar arkadasları için yapamayacakları şey yoktur özel iliskilerinde de sevgili olmasalarda olur yeter ki flört olsun. Ve çok flörtözler.

Allahın cezaları ya. Bu da sondu :p
Kesinlikle cok belirsiz! 2 gün ortadan kaybolmuslugu var haber vermeden. Ben her an diz dize göz göze kadınıyım :D

Hayır :KK43: resmen dünden razıymış. Bitti gitti bu şekilde...
Üzülme ya, o üzülsün iletişim özürlülüğüne. Sündüre sündüre, bir sürü zamanını alarak bitseydi ilişki daha mı iyi olacaktı? Ani olsa da netleşmiş işte her şey. Yeni limanlara yelken açma zamanı.

Kızlar tüm sürece vâkıftınız bu bitişi de bilin istedim. :p dün gece şöyle bir mesaj aldım

“Jocelyn merhaba. Nasılsın iyi misin? Kusura bakma yazamadım, çünkü düşünüp yazmak istedim, sürdü de sürdü, olamadı sonra.
İçinde olmak istemediğin bi tavırda olmanı ben de istemem, ki inan benim için çok değerli bi arkadaşsın. Nasıl olmalı bilmiyorum ama ben ciddi bir ilişkide düşünemiyorum kendimi sanırım..
Umarım bu yazdıklarımdan sonra uyanmazsın uyuyorsan eğer. İyi geceler..”

ağzımı bozmak istemiyorum o yüzden hepinizi kocaman öpüyorum, yardımlarınız için çok teşekkürler 💜 umarım bir dahaki ilişkim böyle kabız olmaz da yine size başvurmak zorunda kalmam :D

Guncelleme:5.sayfa
Guncelleme:8.sayfa
flört kişisiyle 1 ayı geçgindir konuşup, buluşup yemek yiyoruz.
Son 1 haftadır ise bir şeyler oldu kendisine. Daha az yazmalar, instagram’dan görüldü yapmayıp wp’de ölümüne online olmalar.
Ben en son yine mesajımı açmadığında wp’de online yakalayıp “X bir sorun mu var?” Yazmıştım. “Hayır Jocelyn?” Şeklinde de bir cevap almıştım.
Fakat o andan itibaren keskin şekilde konuşmayı kestim ve kendisine hiçbir açıklama yapmadım. Bunu takriben depremi bahane edip nasılsın iyi misin nerdesin şimdi gibi mesajlar yağdırmıştı. Yine cevap vermedim asla. Görüldü yapıp geçtim.
Bugün de pes etmeyip storyime yazmış.
Hanımlar bu çocuğun bu zamana kadar tek yanlışını görmedim. Bana karşı hep sıcak, ilgili idi. Çok da uyuşuyorduk kendisiyle. Suskunluğuma rağmen yazması Yaptığım taktik de işe yaradı gibi gösteriyor ama ben taktik maktik ilişkisi istemiyorum. Kendisinden gerçekten hoşlanmakla birlikte yedek olmak da istemiyorum. Sorunun ne olduğuna dair sağlam bi konuşma yapıp geri çekilmeli miyim? Çünkü içimden hiçbir şey olmamış gibi davranmak gelmiyor. Lütfen yardımcı olun...

Hiçbir yanlışını görmediysen arkadaşlığınızı heba etme. Çok sorun oluyorsa senin için seninle önemli bir konuda konuşacağım de.. Yüz yüze ya da olmuyorsa telefonda konuş. Yüz yüze daha iyi. Ben böyle şeyler istemyiorum soğuyorum.. Bu şekilde giderse aramız kötü olacak.. Diye kesin şekilde konuş..

Kızlar tüm sürece vâkıftınız bu bitişi de bilin istedim. :p dün gece şöyle bir mesaj aldım

“Jocelyn merhaba. Nasılsın iyi misin? Kusura bakma yazamadım, çünkü düşünüp yazmak istedim, sürdü de sürdü, olamadı sonra.
İçinde olmak istemediğin bi tavırda olmanı ben de istemem, ki inan benim için çok değerli bi arkadaşsın. Nasıl olmalı bilmiyorum ama ben ciddi bir ilişkide düşünemiyorum kendimi sanırım..
Umarım bu yazdıklarımdan sonra uyanmazsın uyuyorsan eğer. İyi geceler..”

ağzımı bozmak istemiyorum o yüzden hepinizi kocaman öpüyorum, yardımlarınız için çok teşekkürler 💜 umarım bir dahaki ilişkim böyle kabız olmaz da yine size başvurmak zorunda kalmam :KK70:

Neyse, en azindan netlik kazandi konu ve düsündüklerini aciklayabildi. Kafanda hic bir sekilde soru isareti kalmadan kapatabilirsin konuyu.

Ama son cümle ne kadar gereksiz ya „umarim uyanmazsin vs...“ 😂

Back
X