- Konu Sahibi simonesimone
-
Öncelikle klasik mesajı yazayım
Kan değerlerine baktirdiniz mi
D b12 hepsine baktirin
Ben enerji vermesi için bitkisel cozumler kullanıyorum bi tık iyi dusunebilirsiniz
YouTube da temizlik videoları da iyi geliyor
Bir de 5 dk kuralı diye bir şey var onu da bir arastirin
Liste yapıp tık atmak, liste yapıp yaptıkca fosforlu kalemle üstünden geçmek motivasyonunuzu arttirssa onu deneyin
5 dk kuralı : ( alıntı ) erteleme hastalığından muzdarip olan kişilerin mutlaka denemesi gereken şeydir. bir işe başlamamak kendinizle savaşıyorsanız sadece beş dakikalığına işinizin başına oturuyor ve beş dakika boyunca sadece ona odaklanmaya çalışıyorsunuz, beş dakika geçtikten sonra birçok insan işe devam etmeyi daha kolay buluyormuş. eğer beş dakika boyunca odaklandıktan sonra hala işten kaçmak için bahaneler arıyorsanız bir süre ara verip ertelemeye devam etmeliymişsiniz çünkü zamanla zaten devam edemeyeceğim zaman bırakıyorum hemen yani beş dakikalığına başlayabilirim psikolojisine alışıyor ve erteleme hastalığınızı yeniyormuşsunuz.
Gayet uygulanabilir geldi deneyip gözlemlerimi yazacağım : )
dizi film izlerken imkanı yok başka birşey uğraşamam full dikkat izlerimBende kalkip is yapmaya useniyordum
Kalkinca oturamiyordum cunku isler bitmiyordu :)
Bide canim sıkılıyordu mesela bulasik yikicam ya da yemek yapicam veya toz alicam tek basima canim sıkılıyor modundaydim
Sonra birgun avrupa yakasina baslayayim dedim, arka fonda o calarken bende islerimi yapmaya basladim ve bu olay cok sardi beni
Bir gunde 2 3 bolum bitiyordu isleri yaparken
dizinin tum bolumleri bitince bi bosluga dustum sonra yalan dunyaya sardim o da bitince baska dizi buldum bu dizi de uzun soluklu o yuzden simdilik ev isleri yürüyor şükürler olsun
okuma yaparken 25 dk lık pomodoroları kronometre ile yapıyordum ben deKronometre ile yapıyorum ben :)
Eskiden izledigim diziler oldugu icin her an pür dikkat bakmam gerekmiyor zaten telefondan actigim icin hangi odadaysam telefonu da tasiyorum gorebilecegim bir yere yasliyorum telefonu arada bi gozum kayiyor ama isler de ilerliyor o siradadizi film izlerken imkanı yok başka birşey uğraşamam full dikkat izlerim
O bende de oluyordu hatya kotu bisey cikacak diye hastaneye gitmeyi erteliyordum sonuclarim temiz cikinca da dunyalar benim oluyorduKafanızı meşgul eden bir şeyler varsa da yapmayabiliyorsunuz. Misal geçen hafta kolum göğsüm ağrıyordu. Kuruntu yapmaktan 5 gün boyunca iş yapmadım. Anksiyetem de etkili tabi bunda. Ne zamanki hastaneye gittim içim rahatladı yapmaya başladım haldır huldur
Ay hakikaten ne güzel gider ikisiSabah sabah filtre kahve ne brownie ikilisi pespese gorunce de bi acikmadim degil : )
Yapacak bisey varsa ertelemeyin erteleyince kalıyor hemen işe girişin bende de bazen olur ama kendimden örnek vereyimVitamin eksikliğim var idi ilaç kullandım geçti şu an için ıskıntım yok
Temizlik videolarını izlerken çok mutlu oluyorum sanki o temiz içinde ben varmışım gibi fakat gel gelelim adım atamıyorum
5 dk kuralına bakacagım teşekkür ederim : )
Şimdi nette arasstiracagim ama siz de detay yazabilir misinizBu sitede birkaç defa daha yazdım yazmaya da devam edicem beni zombi halimden kurtaran spirulina sirkesidir . Kesinlikle insanin kan değerlerini toparlayıp bir kendine getiriyor
Instagram'da ege sirkelerim sayfasından aldım ben gayet memnunum yorumları okuyup alabilirsiniz . Herkes Sirkeci olmuş aldığınız yere dikkat edin ben aldığım yerden memnunumŞimdi nette arasstiracagim ama siz de detay yazabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?