Aşırı tembellik

İn

inanmayın bu kadın her başlıkta egesirkemi övüyor. Yalan söylüyorlar hiç de iyi bir firma değil. Zaten haklarında savcılığa gideceğim
Bana mı dediniz inanmayın Ege sirkelerim sayfası yalan söylüyor diye ? Bu benim buraya ilk yorumum değil ben en az iki veya üç kere ürün aldım ve faydasını gördüm. Siz fayda gormediniz diye kötü olmuyor ürünü kullanim talimatina göre mi kullandiniz ?? Savcida zaten sizi bekliyordu biri gelse de instagramdaki sirke üreticisini şikayet etse diye nereye giderseniz gidin . Bi bitmediniz hakimi savcıyı mahkemeleri böyle sikimsonik şikayetler ile oyalamaktan .

Bana mı dediniz inanmayın Ege sirkelerim sayfası yalan söylüyor diye ? Bu benim buraya ilk yorumum değil ben en az iki veya üç kere ürün aldım ve faydasını gördüm. Siz fayda gormediniz diye kötü olmuyor ürünü kullanim talimatina göre mi kullandiniz ?? Savcida zaten sizi bekliyordu biri gelse de instagramdaki sirke üreticisini şikayet etse diye nereye giderseniz gidin . Bi bitmediniz hakimi savcıyı mahkemeleri böyle sikimsonik şikayetler ile oyalamaktan .
Her başlıkta yazmışsınız tembellikte parazitte gebe kalma da yazıklar olsun umut tacirleri. Belli ki firma çalışanı ya da sahibinin. Yalancılar dolandırıcılar. Evet savcı beni bekliyor rezil edeceğim sahte sirkelerinizi

Her başlıkta yazmışsınız tembellikte parazitte gebe kalma da yazıklar olsun umut tacirleri. Belli ki firma çalışanı ya da sahibinin. Yalancılar dolandırıcılar. Evet savcı beni bekliyor rezil edeceğim sahte sirkelerinizi
Ay defol ya . Hadi güle güle . Çok lazımsa tanıdık savcı var vereyim numarasını direkt ona basvur dikkate alır belki .

İnanılmaz bir tembellik var üstümde.Makinedeki bulaşıkları bile 1 haftadan önce çıkarıp yerleştiresim gelmiyor.Evi temizlemek istersem mesela o gün mutfagı temizleyeceksem dagınıklıgı topluyorum silme-süpürme bekliyor ve yapmıyorum.Hem içim sıkılıyor bu durumdan hem de elim gitmiyor.Bunları engelleyecek herhangi fiziksel bir hastalıgım da yok çok şükür.Ağır bir olay da yaşamadım.Sürekli erteliyorum .Adım adım yavaş yavaş da yapamıyorum.Dışarıdan benim gibi birini görsem herhalde dünyada oksijen israfı oldugunu falan düşünürüm.Bu tarz bir durum yaşayıp da bir şekilde aşanlar var ise önerileri bekliyorum.
Tiroid olabilir bende yaşamıştım bu süreci

Back
X