aşırı terleme

TaKinTi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2009
293
1
96
Elazığ
ben de her gün yeni bir soru ve sorunla karşınıza çıkıyorum ama doktora sormadan once sizlerin de benzer durumla karşılasıp karşılaşmadığını ogrenmek istiyorum.
ben hemen her gece sular içinde uyanıyorum her gece bırakın atleti 2-3 pijama takımı değiştiriyorum sizlerde de oldu mu bu? olduysa neye bağladınız yada nedenmiş?

merhabalar,
bende de aynı durum soz konusu, benim ilk gunlerde sutum gelmemisti, esimin teyzesi lohusa kadın kendini sıcak tutmalı ki sutu gelsin diyerek beni bi guzel terletmisti, o gunden sonra hem sutum geldi, hem de geceleri bende cok terliyorum. bunu simdi bi nimet gibi goruyorum.

tabi yine de doktora sormakta fayda var. mumkunse hastaneye gitmeden, malum grip kol geziyor kendimizi ve bebislrimizi korumamız lazım.

canım ben de normalde çok terleyen bir insandım hele hamilelikte had safhadaydı... şu anda halen daha geceleri ter içinde kalıyorum... oğlumda bana çekmiş o da çok terliyor bu yüzden de çok fazla bir şey giydiremiyorum... hele emerken o da ben de sucuk gibi oluyoruz...

ılk doğum yağtğım günler geceleri sürekli üst değiştriyordum,sonra bi ara durdu terlemem,bu ara yeniden nüksetti,çok fazla olmasada boyun kısmım ve göğüs altlarım çok terliyo..kafamçokkarıştı

bebeklerde demir eksikliğinden olurmuş terleme..

biz yetişkinler içinde geçerl,i olabilir bu durum..

ben normalde terleyen bir insan değilim.. hamileliğimde de aynı şekilde devam etti. ancak doğumdan bu yana terler oldum. uykuda terliyorum yalnızca ve ben de gecede 2-3 pijama üstü değiştiriyorum..

inşallah hamilelikteki ödemleri atıyoruzdur aksi birşey yoktur benim yapabildigim en mantıklı yorum bu.

tam benim aktüel sorunum. benimde bebegim cok terliyor aynen dediginiz gibi. Babasi öyle oda ona cekmis. Ama hic iyi bisiy degil yaaa cocumu nasi giydiriyim nasi örtiyim sasirdim. öksürüyor hastaliga yakalanicak diye korkuyorum. Siz nasi giydirip örtüyosunuz. ben az örtüncede bu sefer üsüyor.

bebeginiz peki terlediklerinde ne yapiyorsunuz. onu sürekli degisiyormusunuz. Ben bebisim uyandiginda bakiyorum sirti nemli. alip onu degisesiye kadar kuruyormu yoksa banami öle geliyor anlamadim gitti. bazen degisiyorum. zaten cocuk terlediyse yataktan kaldirirken sogugu kapiyor.

lohusaların terlediğini duymustum ben ben de cok terliyordum ama yavas yavas geciyor..

canım eğer cabuk kurudu diye hissediyorsan belki sadece kıyafetinden hissedilen vücut sıcaklığıdır... emzirmeye kaldırdığında ince bir battaniyeye sar öyle al kucağına...
ben gün içinde eğer dışarı çıkmayacaksak penye ağırlıklı çok kalın olmayacak şekilde giydiriyorum... o halde bile tepişmekten terlemeyi başarıyor :bbo:

direk olarak hormon ve tiroid testi yaptırmanı öneriyorum öle kremle otla uğraşmadan önemli bi sebebi olabilir!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…