Aşırı terleme

Htckbrysl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
1.728
2.627
83
Günaydın hanımlar. 3yaşında oglum var doğduğundan beri terleme problemi var yani bana göre problem doktor ilk zamanlar bir yaşına kadar yani sürekli kontrol e götürüyordum normal diyordu da artık düşünür oldum bir saat içinde üç kez üst değiştiriyoruz böyle bir sorun yaşayan var mi?

Günaydın hanımlar. 3yaşında oglum var doğduğundan beri terleme problemi var yani bana göre problem doktor ilk zamanlar bir yaşına kadar yani sürekli kontrol e götürüyordum normal diyordu da artık düşünür oldum bir saat içinde üç kez üst değiştiriyoruz böyle bir sorun yaşayan var mi?
yapısı öyle olabilir belki cnm.. okuyunca aklıma ilk gelen akdeniz anemisi oldu yani aşırı kansızlık ama dr düzenli götürdüysen öyle olsa illaki anlaşılırdı.. akdeniz anemisi olan bir tanıdığımın kızı var 14 aylık o hep söyler aşırı terliyor diye ordan aklıma yer etti galiba..

yapısı öyle olabilir belki cnm.. okuyunca aklıma ilk gelen akdeniz anemisi oldu yani aşırı kansızlık ama dr düzenli götürdüysen öyle olsa illaki anlaşılırdı.. akdeniz anemisi olan bir tanıdığımın kızı var 14 aylık o hep söyler aşırı terliyor diye ordan aklıma yer etti galiba..
Haklisin galiba. Babası da terler öyle ama bu onu da geçti. Ben üşüyorum o terliyor. Doktor kontrollerini sürekli yaptırıyoruz yaş kontrollerini olsa çıkardı birşey de şimdi anne olunca evham çok oluyor galiba. Ama 3buçuk yaşında kontrole götüreceğim yine soracağım o zaman hafta sonu eşimin memleketine gitmiştik herkes öyle çok terliyor bir sorunu mu var falan deyince tekrar şüphe ye düştüm galiba. Cevabın için teşekkür ederim

Benim kızımda çok terler ve inanılmaz hareketli kiloluda. Ama babası ve bende çok terleyen insanlarız. Birazda genetik diye düşünüyordum ben. Sizde var mı böyle bir sorun?

Back
X