ödediysen süper canım. çok iyi yapmışsın ..
evet hiç abartmıyorum halamın eşi böyle. daha nice cimrilikleri var anlatsam aklın hayalin durur aslında özünde iyi biridir ama bu cimriliği adamı kanser eder halamın onun yüzünden sinir ilacı kullanıyo valla.
işi ciddiyete dökmek için sakın acele etme bu durumu ciddi ciddi konus tamam daha dikkatli olcam yapmıcam dese de zaman tanı izle gözlemle. Artık düzeldiğinden emin olduktan sonra bu kişiyle ciddi şeyler düşün.
bnde evliyim 9.5 aylık evliyim 8 ayda nişanlı kaldım eşimle. O zaman nasılsa şimdide öyle. Aksine bn daha tutumluyum o her zaman ne beğenirsen al içinde kalmasın dısardan gelirken istedgn bişey var mı sana ne alayım diye arar sorar yada canım sunu istiyo hadi yiyelim dediğinde zevkle gideriz yeriz içeriz hesaba bu zamana kadar gık dediğini duymadım görmedim bu adamla balayına da gittk dsarda da çok yemekler yedik.
gerçekten bunaltır o seni. hakkında hayırlısı. Gelişmeleri yazarsan seviniriz.
Canım yorumun için cok teşekkür ederim. ,ben daha yemek yerken hesabı ve ödeme şeklini düşünmekten zevk alamıyorumki yemekten içmekten..

Evet bu akaşam konuşup gelişmeleri yazacağım.. Onu krımaktan yada utandırmaktan da korkuyorum ,dikkatli ve güzel konuşmaya dikkat edicem:26::26: