Aşırı tüylenme

erkek tipi kıllanma tüylenme olayı hormonlarla ilgili benim bildiğim bence tekrar doktora git. fazla da kurcalama bence hormonlarla da fazla uğraşmaya gelmez

Yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm,kaç yaşında olduğunuzu merak ettim ve
aklıma direk,acaba küçükken anlattığınız yerlere jilet sürmüş olabileceğiniz geldi,
hormanlar normal dediğiniz için...
bence uzman bir dokora gidin,en azından olmaması gereken yerler için
kalıcı çözümler sunabilirler size.
ayrıca her duyduğunuzu uygulamayın derim...

Konunuz içerik nedeniyle;
İstenmeyen Tüyler - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
bölümüne taşınacaktır..

sevgiler...

zor valla lazere gidebilirsen çok iyi olur.
başka çare aklıma gelmiyor. ağda veya epilasyon aletiyle de çok uğraşırsın. benimde göbeğimde minik minik tüyler var. valla ben onlardan bile rahatsız oluyorum alıyorum. kollarımı bile yazın 1-2 kez alırım hiç sevmem kıl tüy.
ama öyle köpüktü kremdi o şeylerden deneme. onlar tüyleri kökten almıyor jiletten bir farkı yok. bi kaç güne kalmaz gene çıkar...

bizim evin orda bi kız var çok güzel bi kız bebek gibi ama onunda kıl problemi var boğazına kadar kıl çıkıyo sürekli sir ağdayla alıyomuş ve kız hep sürekli boğazlı giyerdi geçenlerde tesadüf gördüm baktım boğazlarında bile kıl var şok oldum :1shok:
tekrar yine bi test yaptır bi problem yoksa birde jinekoloğa git ondanda sonuç alamazsan en son lazer epilasyondan başka çare yok onuda paraya kıyıp çok iyi bi yere yaptırman lazım başka çözüm yok sağlık olsun allah başka dert vermesin ne hastalıklar var

bir sağlık programına bir kadını çıkardılar kadın erkekten bile beter , test yapmışlar hormonları normal çıkmış ,ağda ile alıca bile 2-3 günde çıkıyormuş,,illa hormonları bozuk olack birşey yok genetik bazı şeyler ,,bence en iyisi lazer ama bu sitede bir sürü yöntem yazmışlar , ben sürekli deneyemedim hiçbirini ,ama demek ki işe yarıyor o kadar başlık açılmış ,bence deneyebildiğin hepsini dene

bence tekrardan bir jinekoloğa gidin
dr.unun isteyeceği tahlilleri yaptırın..
tedavi uygularsa (anlattığınız erkek tipi kıllanma,uygulayacaktır) kıllardan kurtulmayı bu tedaviden sonraya erteleyin çünkü kendi çabalarınızla bir sonuç alamazsınız..

yeni bi ürün çıkmış piyasaya umarım gerçektirde kıl tüy sorunu kalkar ortadan inşallah...beyaz tv de cumartesi ve pazar günü saat 11 de yayını yapılacakmış izleyin arkadaşlar belki işinize yarar

canım ben de o kadar olmasa da esmer tenli ve tüy kıl meselelerinden muzdarip bi insan olarak, horman testlerini bir daha yaptır. emin olana kadar. eğer gerçekten problem yoksa sir ağdaya düzenli devam etmekten başka çare yok.. lazeri denedim ben memnun kalmadım ama acısına ve maliyetine katlanabilirsin yaptırırsın. ama tek çözüm ağda. başka yol deneme bence.

Bende lazer epilasyon merkezinde bir kız gördüm yüzünde bile sakal gibi kıllar vardı, çok şaşırmıştım ben, tüm vücudu aşırı kıllıymış, epilasyondan çok memnunum falan demişti. Sende bir gidip konuş vardır mutlaka çözümü şimdi lazer epilasyon yapan klinikler her yerde var. Hemde fiyatları falan çok uygun..

tatlim belini vsvs falan almakla yanlis yapmissin bence aldigin icin daha gur ve cok cikiyordur orlarda simdi , keske sarartici kullansaydin oralara...

erkek olduğunu sanmıyorum bu gercek dısı bisey değil cünkü bir cok ınsanda olabılıyor.. Benım kuzenım var o da böyle..Bir cok erkekten daha tüylü vücudu komple tüy kaplı! Üstelik bunları azaltmak için onun bir çabası yok su an.. Ben iki tüy cıktımı hemen yok ederım rahat edemem lazarden baska bı cözümün yok gibi..

amanın bende bukadar olmasada kıllıydım kabus gibiydi..
kollarım fln...
daha nişanlıyken eşim beni zorla lazere götürmüştü...
yani aklıma başka çözümde kelmiyo aslında lazer dışında...
sir ağda azaltır diyolar ama bilemiyorum 3 yıl oldu kurtulalı

Ya aslında sir ağda da iyi ama sonuçta kılları kökten çözecek bişey lazım, Bence senin hormonlarında bşey var, normalde o kadar çıkmaması lazım, Lazer ne kadar çözüm olur pek bilmiyorum ama Tüyler kalın ve siyah olunca çok iyi sonuç veriyodu.. Ben genital bölge ve koltuk altına gittim tam 8.seans çok bi değişiklik yok, biraz azaldı ama hala çıkıyo, Ama benim tüylerim ince ve sarıydı doktor çok uzun sürer demişti, o yüzden ben öyle aman aman bi memnuniyet yaşamadım bitti kurtuldum diyemicem ama ağda gibi çabuk çıkmıyo 2 3 ay hiç tüy çıkmıyo lazerden sonra rahatlığı o bence, sen tüy yapına göre belki çok daha iyi sonuç alırsın..

keyfikeyf merhb cnm sen makinalı sir agdamı kullandın kartuşlu olanlardanmı?

keyfikeyf merhb cnm sen makinalı sir agdamı kullandın kartuşlu olanlardanmı?

Yok canım ben kartuşlu kullanmadım, Hazır sir ağda bantları var ya onları kullandım hala daha kullanıyorum lazere gittim genital ve koltuk altım için, seyrek ve açık renkteydi fazla kalın değildi o yüzden bende çok etkili olmadı lazer o yüzden şimdi yine çıkınca sir ağdayla alıyorum çok pratik oluyor 2 dkmı bile almıyo.. Epilasyon makinası kullanıyorum bazen çok memnunum..

Yok hormonlarla da ilgisi olmuyor arkadaşlar. Bneim hormonlarım gayet normal çıkmıştı ama ben de tüylüyüm doktor bana yapısal demişti bana doğum kontrol hapı vermişti bunu düzenli olarak en az bir sene boyunca içmen gerek ki bu da tüyleri yok etmez sadece gür çıkmasını önler demişti. Bu durumda çare Lazer.

cnm sen iyi dayanıyosun walla o bantlara onlarda epey can alıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…