- 12 Ekim 2015
- 171
- 35
- 18
- Konu Sahibi outofthewoods
-
yine iyimiş sizinki genetiktir o zaman. Beni düşünüp halinize şükredebilirsiniz üst koldan tut sırta kadar her yerde var siyah kıl yerinizde olmak isterdimNormal deildi.aşırıda diyemem.mesela göğsümde ,sırtımda göbeğimde belimde yok.olan yerlerimde çok fazlaydı böyle üç kökü falan vardı.lazerle bacaklarım bitmişti ama genital malesef azca %20 falan azaldı.14seans gittiğim halde ki makina son model.gebelikte yine fazlalaşmaya başladı.valla büyük dert..
Allah yardımcın olsun canım.bazen diyorum şu tüy olayına neden tıp kökten kolay bi çözüm bulamıyor.kansere çare bulmak kadar değerli diye düşünüyorum...yine iyimiş sizinki genetiktir o zaman. Beni düşünüp halinize şükredebilirsiniz üst koldan tut sırta kadar her yerde var siyah kıl yerinizde olmak isterdim
lazer bile doğru düzgün işe yaramıyo haklısınız neler çekiyo onca kadınAllah yardımcın olsun canım.bazen diyorum şu tüy olayına neden tıp kökten kolay bi çözüm bulamıyor.kansere çare bulmak kadar değerli diye düşünüyorum...
Ahh tatlimm sukret sirtinda fln yoksaAllah yardımcın olsun canım.bazen diyorum şu tüy olayına neden tıp kökten kolay bi çözüm bulamıyor.kansere çare bulmak kadar değerli diye düşünüyorum...
azalttı mı tüylenmenizi?bnde dıane ve cylo prognova kullanıyom
merhaba kızlar. ben de diane aldactone ikilisini kullanıyorum. doktorum 3 ay kullan gel dedi ama 3. ayın sonunda doktora gidemedim ve aldactone u bırakarak diane nle devam ettim. ama ilk 3 ayda geçen sivilcelerim yeniden çıktı. bu durumu yaşamış olan var mı, ne yapmalıyım? diane in yarısındayim aldactone u eklesem mi tedaviye tekrar
ilaca yeniden başlayacağım tarihte doktora gidemedim. ben de bırakmamak adına sadece diane le devam ettim ama şimdi çok pişmanım. şikayet ettigim bütün belirtiler yeniden ortaya çıktıNiye doktora gitmeden ilacı bıraktınız ki?
ilaca yeniden başlayacağım tarihte doktora gidemedim. ben de bırakmamak adına sadece diane le devam ettim ama şimdi çok pişmanım. şikayet ettigim bütün belirtiler yeniden ortaya çıktı
bu hafta gideceğim bakalım ne olacakDoktor hormonlarına bakmak için çağırmış. 3 ay sonra gel ilacı bırakalım mı dedi? Tekrar doktorun dediği şekilde başla ilaca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?