Asiri uclu kaybetme korkusu ?

özgüven eksikliğide var gibi geldi bana..öncelikle herkes sadece seninle arkadaş olamaz bunu benimse..bazen hepimize olur bi bakarsın çok insan arar bir bakarsın hiç arayan soran olmaz..bunu kafana takma..yaşından dolayıda böyle şeyleri kafanı takıyor olabilirsin..okulunu kafana tak mesela kendine hedef koy..sosyal ol...

Kaybetme korkusu..Kaygi.. Bu bnde 18 yasimda basladi . Biriyle konussam ve o bana soguk davraniyor gibi hissetsem mideme kramplar giriyordu. Ev ortamim cok huzursuz . 6 aydir is bulamayan bir baba surekli kedi kopek gbi olan anne baba.. Mutlulugu disarda mi ariyorum.yoksa artik yas geregi mi boyle oldum bilmiyorum. Kimseye guvenemiyorum. Antidepresan kullniyorum trdavi goruyorum bu arada yuksek kaygidan dolayi. 4 aydir bir arkadasim var sevgili degiliz ama bana cok yakin davraniyor sabah aksam.mesajlasiyoruz bana iyi geliyor. Ama dun mesela whatsaptan cikmiyordu ben kafamda kurmaya basliyorum baskalariyla konusuyor diye oturdum agladim psikolojim.alt ust oluyor. Bu durumdan cok sikayetciyim ama kndime engel olamiyorum karsi cinsten buri bnle ilgilenmiyorsa yoksa sanki hayat bitmis gibi geliyor. Heyecan mutluluk hepsi bitiyor . Midem agriyor kaygi yukselinde elim ayagim.uyusyor. Sanki artik tek yasayamiyorum onceden boyle degildim asamiyorum. Psikoloha bu surumu anlatcam bakalim. Sizlerden biyle bir durum yasayan varmi ? yada yasayip yenen?
Canım bak, bu zafiyetini farkederlerse, kullanıp sana yanaşmaya çalışan çok olur. Ortalık şerefsiz dolu. Mutlu olmak için kimseye ihtiyacın yok. 30 + yaşımdayım, ne anam var yanımda ne babam. Çok şükür de ne depresifim ne huzursuz.
Sen kendi potansiyelini farket asıl. Oku, çalış, maneviyatını güçlendir; kişiliği zengin bir birey ol. Ondan sonra sana layık insanları seçerek hayatına al.

özgüven eksikliğide var gibi geldi bana..öncelikle herkes sadece seninle arkadaş olamaz bunu benimse..bazen hepimize olur bi bakarsın çok insan arar bir bakarsın hiç arayan soran olmaz..bunu kafana takma..yaşından dolayıda böyle şeyleri kafanı takıyor olabilirsin..okulunu kafana tak mesela kendine hedef koy..sosyal ol...

universite son sinifim zaten.. okul bitiyor is hayati bni korkutuyor. sevgili degiliz ama herhaftasonu gorusuyrz alisiyrm sahipleniyorum malesef

Canım bak, bu zafiyetini farkederlerse, kullanıp sana yanaşmaya çalışan çok olur. Ortalık şerefsiz dolu. Mutlu olmak için kimseye ihtiyacın yok. 30 + yaşımdayım, ne anam var yanımda ne babam. Çok şükür de ne depresifim ne huzursuz.
Sen kendi potansiyelini farket asıl. Oku, çalış, maneviyatını güçlendir; kişiliği zengin bir birey ol. Ondan sonra sana layık insanları seçerek hayatına al.

nasil basariyorsun bunu :KK43:

universite son sinifim zaten.. okul bitiyor is hayati bni korkutuyor. sevgili degiliz ama herhaftasonu gorusuyrz alisiyrm sahipleniyorum malesef

iş seni korkutmasın heyecanladırsın yeni iş yeni arkadaş ve bunun sonunda para kazanacaksın..hayatın bir düzene girecek..

ağaca dayanma ağaç kurur,insana dayanma insan ölür. Rabbine dayan,o ne kurur,ne ölür demiş atalarımız,kendini boş şeyler için hasta edeceğine başka şeylere yönel.oku,kendini gelistir. Güzel meslek edin,hobiler edin. Baskalari seni kaybetme korkusu yaşasın :KK19:

ağaca dayanma ağaç kurur,insana dayanma insan ölür. Rabbine dayan,o ne kurur,ne ölür demiş atalarımız,kendini boş şeyler için hasta edeceğine başka şeylere yönel.oku,kendini gelistir. Güzel meslek edin,hobiler edin. Baskalari seni kaybetme korkusu yaşasın :KK19:

meslegim.olacak evet ise baslayacagim ama.bunlarin hicbiri bni tatmin etmiyor.. namaza basladim 2-3 aydr sukur ondan once kafam karsmisti dinle ilgili.

X