Aşırı üzgünüm. Kafam karmakarışık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güncelleme: Demin ağlayarak aradı. Çocuğumuzla görüntülü konuşmak için. Hali kötüydü. Ben de çocukla istediğin zaman görüşebilirsin aynı yerde yaşıyoruz, ilk boşanan çift biz değiliz, her gün görebilirsin kalabilir de ben hiçbir zaman sıkıntı çıkarmam dedim. Şimdi görüşmeye geliyor çocuğuyla. Son kez sarılacakmış. 🙄 sonra hiç görmeyecekmiş. Ama en azından biraz da olsa rahatladım. Dayanamayacak ve bu süreç de geçecek. Biz stabil bir şekilde ikimiz de göreceğiz. Hala haksızlığa uğradığının peşinde. Hala onu değersizleştirdiğimin hesabını yapıyor. İçinden bunları attığı zaman medeni birer ebeveyn olabileceğiz sanırım. Bilmiyorum. Öyle umuyorum. Gelip gittikten sonra güncelleme yaparım

İnsan okuyunca ilk bir üzülüyor. Ama hıncını küçücük çocuğundan çıkardığı için üzüntü hızlıca geçiyor. Lütfen alttan almayın, haline üzülmeyin. Bu adamın yaptığı, çocuğunu cezalandırması yanlış. Asıl terapist bu adama gerekiyor.

Boşanma sürecindeyim. Anlaşmalı boşanacağız. İlişkiyi anlatmak çok uzun sürer sanırım. Toksik bir ilişki ve saygının tamamen bittiği bir evlilikti. Öfke problemleri vs ne ararsan var. Şimdi temmuzda duruşmamız var. 4 yaşında çocuğum var. Babası normalde çocuğuma çok düşkün. Önceki boşanma konuşmalarımızda çocuğu vermek istemiyordu asla. Tehditler, hakaretlerle.
Şimdi ise çocuğu görmek istemiyorum diyor. Hayatı boyunca görmeyecekmiş. 1.5 haftadır da evde değil ve görmüyor konuşmuyor çocukla. Normalde aşırı bağımlıydı çocuğuna.
Konuyu açma sebebim dertleşmek sadece. İçim çok yanıyor. Çocuğuma çok üzülüyorum. Akşamları yatmadan önce babamı istiyorum vs diyor. Çok üzülüyorum. Ne olacak böyle lütfen fikir verin. Bu durumu yaşayan var mı? Bir de asla arama diyor. Çocuğum için gurur yapmayıp aradım akşamları açmadı ve yine beni arama dedim diyerek kaba konuştu.
Çocuğum için nasıl davranmalıyım.
Şu heriflerin çocuğa düşkün numarasına ve çocuğu vermem tehditlerine inanan kaldı mı

Çocuğuna düşkün olan adam en başta eşine güzel davranırdı zaten

Güncelleme: Demin ağlayarak aradı. Çocuğumuzla görüntülü konuşmak için. Hali kötüydü. Ben de çocukla istediğin zaman görüşebilirsin aynı yerde yaşıyoruz, ilk boşanan çift biz değiliz, her gün görebilirsin kalabilir de ben hiçbir zaman sıkıntı çıkarmam dedim. Şimdi görüşmeye geliyor çocuğuyla. Son kez sarılacakmış. 🙄 sonra hiç görmeyecekmiş. Ama en azından biraz da olsa rahatladım. Dayanamayacak ve bu süreç de geçecek. Biz stabil bir şekilde ikimiz de göreceğiz. Hala haksızlığa uğradığının peşinde. Hala onu değersizleştirdiğimin hesabını yapıyor. İçinden bunları attığı zaman medeni birer ebeveyn olabileceğiz sanırım. Bilmiyorum. Öyle umuyorum. Gelip gittikten sonra güncelleme yaparım
Bence de dayanamaz. Diyelim dayandı hiç gelip görmedi senin anneliğin fazla fazla yeter çocuğuna

Merak etme

öncelikle geçmiş olsun, sizin için yıpratıcı bir süreç olmuş. ben sadece adamın duygu sömürüsü falan yapmasına sinir oldum. sizden boşanması çocuğundan da boşandığı anlamına gelmez. bir daha hiç görmemek ne demek, saçma sapan manipülasyon yapmaya çalışmış, lütfen gelmeyin bu oyuna. benim babam annemle ayrıldıktan sonra (16-17 yaşlarındaydım) baba-kız ilişkimize devam edebiliriz düşüncesiyle birkaç sefer görüşmeye kalktım onunla ama ne zaman görüşsek annenle konuş benle barışsından başka bir şey söylemiyordu. ben de bizim ilişkimizin onun gözünde bir değeri olmadığını anladım ve onunla görüşmeyi kestim. sizin çocuğunuzun yaşı küçük ama babası benzer duygu sömürülerine girmiş gibi geldi, eminim biraz daha büyük olsaydı çocuğu da kullanmaya kalkardı. şimdi sadece sizi etkilemeye çalışıyor. çocuğunuz elbette üzülebilir ama madem çocuğuna düşkün birisi, o zaman onu hiç görmeme seçeneğini öne bile sürmemesi gerekirdi. dediğini yapıp görüşmezse de uzun vadede bir kaybınız olmaz, sizi hak etmeyen birisi hayatınızdan çıkmış olur. sancılı bir süreç ama ona prim vermeyin lütfen, gardınızı indirmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X