Cilt Bakımı Ürünleri Aşırı yağlı ciltler için günlük bakım önerileriniz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Eir

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
2
0
6
Ankara
Merhaba bayanlar

Benim cildim aşırı derecede yağlı. Mesela sabah gayet güzel temizleyip çıkıyorum ama gün içinde sanki böyle yağlı bir yemek yemişim de ağzımın kenarlarına bulaşmış gibi kirli hissediyorum kendimi. Alın çevrem yine aynı şekilde. Biraz da üşengecim işin açıkçası, öyle uzun uzun her markayı deneyip sonuçlarını beklemeye falan gelemiyorum pek :) Böyle durumda olanınız var mı aranızda, varsa neler kullanıyorsunuz günlük cilt temizliği için?

aynı sorun bendede var ne yapacağım bilmiyorum...

Yağlı cildim var,yaşım 35, bugüne kadar çok şey denememe rağmen tüm kremler yağlanmayı arttırdı.serum ya da jel ürünler yağlı cildi nemlendirmeye yetiyor diye düşünüyorum.temizleme için karma-yağlı ciltler için olan temizleme jelleri, yine yağlı karma ciltler için olan tonikler, ve kil maskesi de cildi güzel arındırıyor.mat fondöten tercih edin, üzerine de pudra geçin.illada marka isteyenlere uygun fiyatlı öneriler: garnier in cilt bakım ürünleri ve rimmel in stay matte serisi makyaj ürünleri olabilir.ucuzu da pahalısı da 3 aşağı 5 yukarı işi görüyor.

Son düzenleme:
Gün içinde parlama olduğunda pudranızı tazeleyin.parlamayı alan kağıtlar da var ama ben kullanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…