Selam kızlar. Daha 20 yaşındayım 1 yıl önce çok hızlı kilo aldım ve heryerim çatladı bacak içleri, arkaları full boydan boya üstten başlıyor nerdeyse topuğa kadar çatlak yani bacaklarımın 80% çatlak şu an ön taraflardada yanlardada var, popoda basenlerde kol altlarında heryerdeler resmen. 30 kilo almıştım şu an verdim aldığım kiloları sarkma falan yok ama çatlaklar geçmedi, vücudum çatlamaya çok meyilli küçük küçük çıkıyorlar hala delirmeme ramak kaldı.
Dermaroller 1.5mm, kantoron yağı, vazelin yağı, bebek yağı, tretinoin herşey kullandım banamısın demiyorlar. Çatlaklarım 1 yıllık beyaz hafif derin ince uzun çatlaklar.
Benden başka böyle sorun yaşayan buna çözüm bulmuş kızlar var mı? Gerçekten parasında değilim ne kadar gerekiyorsa veririm yeterki bi çözümü olsun. Ameliyat falan var mı bunun için? Fraksiyonel lazer diyorlar ona güvenmiyorum plazmapen yaptırmak istiyorum daha sonra kamuflaj yaptırırım diyorum yaptıran varsa işe yarıyor mu plazmapen? Azda olsa işe yarayan yöntemlerinizi söylerseniz çok sevinirim en azından diz arkasında olanlar geçsin
Evet kamuflaj yaptırmayı bende düşünüyorum o bölgelere ten rengi dövme ama dermarollerde uyguladığımdan dolayı diz arkalarımda renk eşitsizlikleri var bir süre glikolik asit ile onları düzeltmem gerekecek
Evet kamuflaj yaptırmayı bende düşünüyorum o bölgelere ten rengi dövme ama dermarollerde uyguladığımdan dolayı diz arkalarımda renk eşitsizlikleri var bir süre glikolik asit ile onları düzeltmem gerekecek