• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı yorgunluk ve uyku

Ben de böyleyim tabiki sebeplerim var ama bir türlü düzeltemedigim durumlar.Sevemedigim bir evde oturuyorum,ev alma umutlarım tükendi bu son zamlarla anca yasamaya yetiriyoruz.Mutsuzum işe gidip geliyorum ne alışveriş isteğim var ne de sosyallesme.
Yetmiyor hep ekside hesap. Mesela pantolon almam lazım hep erteliyorum, paramın yettikleri ya naylon ya da birkaç ay kullanımda gidiyor. Benimle çalışanların aldığı markaların mağazalarına bile giremiyorum. Sorguluyorum bazen neden diye? Hep geçmişin yükleri. Düğün borcu falan bendeydi, ailemin katkısı çok olmadı, çünkü onların başka sorunları vardı. Kimse bu kız evlenecek çeyizi ne olacak demedi, bende gurur yaptım. Keşke bencil olsaydım diyorum ama olması gerekennşeyler vardı.
Tüm bu yaşanmışlıklar yoruyor beni

Vitamin değerlerinizde d vit sınırınız ne kadar çıktı? sınırın altında olduğu zaman takviyelerle toplarlanması zor olduğundan serumla verdiklerini duymustum ciddi anlamda olumlu değisim yasayanlar var bu sekilde, ama tabiki psikolojikte olabilir, bence yasam alanınızın seklini değistirin yada size enerji verebilecek seyleri zorlansanız dahi yapmaya calısın başta biraz sıkıntılı evet ama gerisi gelir zamanla diye dusunuyorum😊
D vitamini düşük değil ama çok yüksek de değil. 30-40 civarıydı galiba. Arada ampul kullanıyorum doktor tavsiyesi ile. Günlük damla da alsam fazla mı gelir? Hayatla ilgili ciddi değişiklikler şart. Hayırlısı

Bende 6 aylik evliyim ailemden uzaktayim
Çok fazla uyuyorum normalde boyle biri değildim.
Sürekli telefonda sosyal medyaya bakiyorum
İbadetlerimi de aşırı aksatıyorum
Ama hic bir sey yapasim yok.:KK43::KK14:

Yetmiyor hep ekside hesap. Mesela pantolon almam lazım hep erteliyorum, paramın yettikleri ya naylon ya da birkaç ay kullanımda gidiyor. Benimle çalışanların aldığı markaların mağazalarına bile giremiyorum. Sorguluyorum bazen neden diye? Hep geçmişin yükleri. Düğün borcu falan bendeydi, ailemin katkısı çok olmadı, çünkü onların başka sorunları vardı. Kimse bu kız evlenecek çeyizi ne olacak demedi, bende gurur yaptım. Keşke bencil olsaydım diyorum ama olması gerekennşeyler vardı.
Tüm bu yaşanmışlıklar yoruyor beni
Iste sorun bu zaten.Maddi kaygilar insani tuketiyor.Dun bir yakinimin israriyla avm gezdik inanirmisin kendimi ezik hissettim baktigimiz markalar asiri ucuk fiyatlar olmus ve millet siraya girmis aliyor demekki bize pahali geliyor zengin daha zengin olmus.Biz karikoca universite bitirmis yillardir calisiyoruz şu şartlarda bir kot pantolona 300 tl veremiyoruz bir bot 700.Misafir bile davet edemedigim kücücuk eski bir evde ailemin laflarına katlanarak yaşamaya çalisiyoruz.Ev almak icin biriktirdigim para eridi evler oldu bir milyon.40 yasinda eve 600 istiyorlar.Ben nasil hayal kurayim umut edeyim:/

Bende 6 aylik evliyim ailemden uzaktayim
Çok fazla uyuyorum normalde boyle biri değildim.
Sürekli telefonda sosyal medyaya bakiyorum
İbadetlerimi de aşırı aksatıyorum
Ama hic bir sey yapasim yok.:KK43::KK14:
Bende aynı vicdan azabını çekiyorum. Hep diyorum ki bu ay başlıyorum namaza, ama hep erteliyorum. Özellikle son birkaç aydır kişisel bakımımı bile aksatmaya başladım. Banyo bile yük gibi geliyor. Bişey boğazıma sarılıyor sanki. Telefona bakıyorum sürekli, şu ara ona alarm kurdum örneğin ins... isimli site 40 dk olunca alarm veriyor fac.. 10 dk olunca. Biraz etkisi oldu, sizde bakın isterseniz

Merhaba, bir süredir sanıyorum ekim kasımdan bu yana aşırı uyku ve halsizlik var. Kan tahlilleri yapıldı, arada d vitamini ampulü de alıyorum, folik asitte kullanıyorum değişen bişey yok. Doktor bişeyin yok diyor. Psikolojik desem yıllardır aynı ortamda çalışıyorum, yaşıyorum. Evim berbat, banyo yapasım yok, kıyafet alasım yok, zaten evimde varken ihtiyacım olmayan bişeyi niye alayım değil mi, kredi kartlarım patladı zaten, bir sürü hobim var, hiç birini yapasım yok. Aöf okuyorum haftaya sınavlar var ders çalışmıyorum. Yani taş çatlasın 10 dk odaklanabiliyorum bir konuya.
Sanıyorum yaşadığım hayat artık bunaltıyor beni ama değiştirebileceğim imkan yok. İşten ayrılamam, yaşım ilerledi yeni iş bulamam, çok aranan bir yerden de mezun değilim. Bilgisayar bilgim iyi, yazılıma yönelmek istiyorum ama ona da kafamı veremiyorum. Koltuktan kalkasım yok, günlerdir bedenen çalışmış gibi her yerim ağrıyor.
Motivasyona ihtiyacım var sanırım. Yardımcı olur musunuz ?
D3 lerinize bakildimi ?

Merhaba, bir süredir sanıyorum ekim kasımdan bu yana aşırı uyku ve halsizlik var. Kan tahlilleri yapıldı, arada d vitamini ampulü de alıyorum, folik asitte kullanıyorum değişen bişey yok. Doktor bişeyin yok diyor. Psikolojik desem yıllardır aynı ortamda çalışıyorum, yaşıyorum. Evim berbat, banyo yapasım yok, kıyafet alasım yok, zaten evimde varken ihtiyacım olmayan bişeyi niye alayım değil mi, kredi kartlarım patladı zaten, bir sürü hobim var, hiç birini yapasım yok. Aöf okuyorum haftaya sınavlar var ders çalışmıyorum. Yani taş çatlasın 10 dk odaklanabiliyorum bir konuya.
Sanıyorum yaşadığım hayat artık bunaltıyor beni ama değiştirebileceğim imkan yok. İşten ayrılamam, yaşım ilerledi yeni iş bulamam, çok aranan bir yerden de mezun değilim. Bilgisayar bilgim iyi, yazılıma yönelmek istiyorum ama ona da kafamı veremiyorum. Koltuktan kalkasım yok, günlerdir bedenen çalışmış gibi her yerim ağrıyor.
Beni anlatmışsın.İştem cıkmak ıstıyorum ama bulundugum sehırde ozel sektorde daha ıyı iş yok .Streslı o kadar kotukı .O kadar uzgunum ki .

Dün twitter’da bir şey okudum, aklıma bu konu geldi. Bırakıyorum şuraya, umarım iyi gelir 🥰

Bugün mutlu mu
endişeli mi geçecek zihnine bağlı…
Beden durdukça zihin aktif olur

Spor yap,doğa’da yürü,bedeni hareket ettir

“Nefsi yapılması gerekenlerle meşgul et ki,
o seni yapılmaması gerekenlerle meşgul etmesin”

Hani şu gunesten aldigimiz vitamin, onun düşüklügu boyle vucutta agrilar, halsizlik yorgunluk, agresiflik, agri uyku vs yapar.
Testlerde 25.ohd olarak gorunur adi genelde

1 ay önce kan testimde yerlerde çıktı benimde neredeyse vücudumda yoktu, vitamin verdi doktor 👩‍⚕️

Belki cok klise gelicek ama siz bence depresyondasiniz. Bir uzmana gorunmenizi tavsiye ederim. Ben de boyle donem gecirdim ordan biliyorum. Ve malesef dipsiz bir kuyu gibi bu durum surekli dibe cekiyor, tek basiniza icinden çıkamıyorsunuz.

Hani şu gunesten aldigimiz vitamin, onun düşüklügu boyle vucutta agrilar, halsizlik yorgunluk, agresiflik, agri uyku vs yapar.
Testlerde 25.ohd olarak gorunur adi genelde
Canım sağol elbette biliyorum, yukarıda Bi arkadaş yazmıştı cevapladım da siz tekrar d3 deyince farklı bişey sandım. Çok yüksek değil, en son ağustosta baktırmışım 27, sonrasında ampul falan kullandım ama etkili olmadı galiba. Bugün yarın Bi tane daha alacağım. Ayda bir iyi mi ayrıca damla damla olandan da alsam fazla mı gelir

Canım sağol elbette biliyorum, yukarıda Bi arkadaş yazmıştı cevapladım da siz tekrar d3 deyince farklı bişey sandım. Çok yüksek değil, en son ağustosta baktırmışım 27, sonrasında ampul falan kullandım ama etkili olmadı galiba. Bugün yarın Bi tane daha alacağım. Ayda bir iyi mi ayrıca damla damla olandan da alsam fazla mı gelir
Ben damla damla olandan haftada tek sefer bie sise olarak 6 hafta ictim, sonrasinda gunluk 15 damla devam ediyorum ama benim degerin 3 falandi.
Dr a danismadan kullanmayin bence hic bir ilacin fazlasini

Ben damla damla olandan haftada tek sefer bie sise olarak 6 hafta ictim, sonrasinda gunluk 15 damla devam ediyorum ama benim degerin 3 falandi.
Dr a danismadan kullanmayin bence hic bir ilacin fazlasini
D vitamini fazlası da zararlıymış. 27 galiba çıkmıştı bende ama o bile düşük

Back
X