- 23 Kasım 2014
- 397
- 216
- Konu Sahibi Terazikizi
Hanımlar merhaba, ben ruhsal olarak çok yorulmuş hissediyorum kendimi de kendinizi dinlendirmek veya stres, yorgunluktan uzak tutmak için neler yapıyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanımlar merhaba, ben ruhsal olarak çok yorulmuş hissediyorum kendimi de kendinizi dinlendirmek veya stres, yorgunluktan uzak tutmak için neler yapıyorsunuz?
haha alemsinKocadan uzaklaşıyorum, baş stres sebebim.
Mesajlarımı da okuyormuş, buradan tekrar sesleniyorum evet haftaya kadar dönmüyorumhaha alemsin
ney nolmuş kim bakmış mesajlarına anlamadım kiMesajlarımı da okuyormuş, buradan tekrar sesleniyorum evet haftaya kadar dönmüyorum
Eşim okuyormuş burada yazdıklarımı ailemin yanındayım da buradakilerin dolduruşuna gelmişim de dönmüyormuşum eve:)ney nolmuş kim bakmış mesajlarına anlamadım ki
nereye dönmüyorsun kimden kaçıryorsun nasıl oldu
ne ağzından mı öpmüş
oo sakıncalıEşim okuyormuş burada yazdıklarımı ailemin yanındayım da buradakilerin dolduruşuna gelmişim de dönmüyormuşum eve:)
Bilgisayarda zaten otomatik olarak giriyor ama hiç bakmazdı. Bu sefer bi sorunumuz oldu da okumak istemişti konumu daha yeni okumuş bana çarşaf çarşaf mail yazmış buradaki mesajlarımı kopyalayıp.oo sakıncalı
nasıl okuyo ki adını mı biliyor da bakıyor nerden görmüş benim sözlüm okursa yandım Allah kurtar beni
gaza gelemem lpg ye geliyorum desen belki ilişkinizi gözden geçirir ve yakandan düşer
Bilgisayarda zaten otomatik olarak giriyor ama hiç bakmazdı. Bu sefer bi sorunumuz oldu da okumak istemişti konumu daha yeni okumuş bana çarşaf çarşaf mail yazmış buradaki mesajlarımı kopyalayıp.
Okusun omdam saklayacak bir şeyim yok
Aslında kpnuşamadığımız dönem ben istemiştim okumasını. Her şeyi açık bir şekilde anlattığımı hiç bir şey yapamıyorsa girip okuyup öğrenmesini söylemiştim. Geçenlerde okuduğunu yazan uzun bir mail attı :)
Böyle kocalar da mı var? Asla yerinde olmak istemezdim
Yok estağfurullah ne demek :)Aslında kpnuşamadığımız dönem ben istemiştim okumasını. Her şeyi açık bir şekilde anlattığımı hiç bir şey yapamıyorsa girip okuyup öğrenmesini söylemiştim. Geçenlerde okuduğunu yazan uzun bir mail attı :)
Konu sahibi kusura bakma konunu sabote ettim
Ben galiba insanlardan çok bunaldım sürekli rekabet vs drdiğinizdoğru bir yerlere gidebilirim.hafta sonu kaçamağı..görmediğiniz gezmediğiniz yerleri görün...bence çok rahatlatıyor...
Kocadan uzaklaşıyorum, baş stres sebebim.