Aşırı yorgunluk

Terazikizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
397
216
Hanımlar merhaba, ben ruhsal olarak çok yorulmuş hissediyorum kendimi de kendinizi dinlendirmek veya stres, yorgunluktan uzak tutmak için neler yapıyorsunuz?

Hanımlar merhaba, ben ruhsal olarak çok yorulmuş hissediyorum kendimi de kendinizi dinlendirmek veya stres, yorgunluktan uzak tutmak için neler yapıyorsunuz?

bende öyleyim,bir de çalışıyorum ve canım hiç çalışmak istemiyor, belki vitaminsizlktendir diyerek bol meyve yiyorum ama genede isteksizlik halsizlik, eve gidince günlük yaşadığım stresi yoğunluğu düşünmemeye çalışıyorum,kimi zaman başarıyorum

Yürüyüş yapabilirsin ama uzun süreli ve hergün. Üzüldüğün stres nedenlerinden uzaklaşabilirsin. Yetenekli olduğunu düşündüğün bi konuda hobi edinebilirsin. Taktığın şeyleri kenara bırakabilirsin...

tek başıma sinemaya giderim.yalnızlık bazen iyidir.bide işe yürüyerek giderim sabah sabah açılıyor insan

dinle ilgili konuşmak yasak galiba ama ne çeşit konuşmak yasak :)
ama ben yine de konuşmayacağım sayın yetkililer :)
ben de 22 yaşındayım ama sorsan 45 den gün alıyorum
çok iyi anlıyorum seni
sen nelerden zevk aldığını anlayıp onlara yöneleceksin başka çare yok :)

Beni üzen her neyse o olmamış gibi davraniyorum yani sanki hic yokmus. Güzel bi film filan olabilir kafani verebilecegin. Yani kisaca kendini o konudan uzaklastir bir sekilde

ney nolmuş kim bakmış mesajlarına anlamadım ki :KK70:
nereye dönmüyorsun kimden kaçıryorsun nasıl oldu
ne ağzından mı öpmüş :KK70:
Eşim okuyormuş burada yazdıklarımı:KK70: ailemin yanındayım da buradakilerin dolduruşuna gelmişim de dönmüyormuşum eve:)

Eşim okuyormuş burada yazdıklarımı:KK70: ailemin yanındayım da buradakilerin dolduruşuna gelmişim de dönmüyormuşum eve:)
oo sakıncalı :KK70:
nasıl okuyo ki adını mı biliyor da bakıyor nerden görmüş benim sözlüm okursa yandım Allah kurtar beni :KK70:
gaza gelemem lpg ye geliyorum desen belki ilişkinizi gözden geçirir ve yakandan düşer :KK70:

oo sakıncalı :KK70:
nasıl okuyo ki adını mı biliyor da bakıyor nerden görmüş benim sözlüm okursa yandım Allah kurtar beni :KK70:
gaza gelemem lpg ye geliyorum desen belki ilişkinizi gözden geçirir ve yakandan düşer :KK70:
Bilgisayarda zaten otomatik olarak giriyor ama hiç bakmazdı. Bu sefer bi sorunumuz oldu da okumak istemişti konumu daha yeni okumuş bana çarşaf çarşaf mail yazmış buradaki mesajlarımı kopyalayıp.
Okusun omdam saklayacak bir şeyim yok:KK12::KK12:

Bilgisayarda zaten otomatik olarak giriyor ama hiç bakmazdı. Bu sefer bi sorunumuz oldu da okumak istemişti konumu daha yeni okumuş bana çarşaf çarşaf mail yazmış buradaki mesajlarımı kopyalayıp.
Okusun omdam saklayacak bir şeyim yok:KK12::KK12:
:KK57:
Böyle kocalar da mı var? Asla yerinde olmak istemezdim

:KK57:
Böyle kocalar da mı var? Asla yerinde olmak istemezdim
Aslında kpnuşamadığımız dönem ben istemiştim okumasını. Her şeyi açık bir şekilde anlattığımı hiç bir şey yapamıyorsa girip okuyup öğrenmesini söylemiştim. Geçenlerde okuduğunu yazan uzun bir mail attı :)
Konu sahibi kusura bakma konunu sabote ettim:oops:

Aslında kpnuşamadığımız dönem ben istemiştim okumasını. Her şeyi açık bir şekilde anlattığımı hiç bir şey yapamıyorsa girip okuyup öğrenmesini söylemiştim. Geçenlerde okuduğunu yazan uzun bir mail attı :)
Konu sahibi kusura bakma konunu sabote ettim:oops:
Yok estağfurullah ne demek :)

Temizlik ve Hareketli Müzik + KK'da ki eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz konusunu okuyorum,
Egom tavan+ Havam 1500 + Neşem zirve yapıyor :KK70: Tabi bunlardan kimsenin haberi yok :KK70:

X