- Konu Sahibi acemikadin
e bizim basimiz kel mi özel mesajlar filan 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorumlara goz atarsan çoğunun cevabini verdim zaten. Babam arastirdi ama ben sert ciktim aramizi bozmak icin yapiyosunuz dedim
konustum tabiki bununla ilgili git basimdan falan yapti
arkadaslar acemikadın konu sahıbı banlandı gece gece kendıne eglence aramıs olmalı gerı geldıgınde nasıl bı bomba olacak merak edıyorum iyi geceler cumleten![]()
birden o neydii gızzz oldumşimdi bende sevgilimle canlı görüşmüyorum. ev halimi görmesini kesinlikle istemem
ama tatillerde ank ya geliyor. ve evleri çok yakın bize zırt pırt cama gelir taş atar kaçarım diyo
şuan ayrı şehirlerdeyiz 2 sene öncesinde aynı yerde çalıştık. sürekli tlfnda konuşmak ister bende kaçarım
çünkü sesim cırtlak cırtlak çıkıyomuş.(kendim farkettim) o yüzden sürekli mesajlaşıyoruz ama durum bu kadarda değil
kısacası teknolojinin nimetlerinden pek faydalanmıyoruz ama bu kadarda değil yani. :44:
hmm sımdı ona bakıyodum yesılsogan baya kaptırmıs kendını bu evlılık ısıne de hala ınanmak ıstemıyorum ya bu kıza hıc mı soran olmadı ben babama evlenecem dedım adam eşimin ilkokuldakı sıra arkadsına kadar dokumledı resmen valla bılemıycem mune sende haklısın basından berı tepkı verıyorum dıye suclu da oldum baktım dıger arkadalsrdan cok tepkı yok acaba ben mı safım yada fesatım dıye dusundum hatta bı yorumumda da yazmısım bı tek bana mı abes gelıyo dıye saskınlardayımhemde üzüldüm ne yalan soyleyeyım kucuk daha yası bu kadar kendını kaptırması cahıllıgı ne dıyeym ya amaaan gece gece dertlendırmeyın benı
![]()
Evet bir yil boyunca kandirmis beni. Ben se saf saf en gec bir aya evlenicez falan diye inaniyorum