Aşk acımmm :(

Yorumlara goz atarsan çoğunun cevabini verdim zaten. Babam arastirdi ama ben sert ciktim aramizi bozmak icin yapiyosunuz dedim

yorumlarin hepsini okudum zaten.hic gorusmedigin biriyle evlenmeye kalkmanin,bir yil boyunca sesini duymamanin,gormemenin,baban ve annenin bir yil sonra bu olayi cozmesinin,arkadasinin amacinin hic biseyin cevabini gormedim ki .mantigim almadi yada

Aman ya ...bu arkadaşın gece canı sıkılmış saçmalıdır bence ..hiç inandırıcı gelmedi konun

bulamam :) tanimadigim birine yazamam facemden filan..
diger arkadas yazarsa bizede yazsin ozelden madem..

Son düzenleyen: Moderatör:
bu tarz şeyler yasak
ve face adresın sahte adres gıbı. hiç kullanılmamıs süreklı nette sohbet eden bırıne göre pasıf :ssz:
kızlar tanımadıgınız kişileri eklemeyın bence:34:

bazı şeyleri özelde anlatmak istiyorsun
ama facenı ulu orta verıyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
valla bende yazamam senı fake olmadıgını nerden bıleyım kı bı derdın varsa yazarsın burdan nıye kendımı sana desıfre edeyım ? bak mantık yurutemıyosun sen neden verıyosun burada ozel adını adresını burada kımın ne oldugunu bılıyomusun ?

ya herkese yazabılecegın bı seyı neden buradan degılde ozelen anlatma ıhtıyacı hıssedıyosun kı ? merak eden faceden bulsun dıyosun da maksadın facede arkadas edınmek falan mı ? soran herkese ekle sanada anlatayım dıyosun hepımız burdayız yaz ıste neyse ?

arkadaslar acemikadın konu sahıbı banlandı gece gece kendıne eglence aramıs olmalı gerı geldıgınde nasıl bı bomba olacak merak edıyorum iyi geceler cumleten :3::3::3::3:

arkadaslar acemikadın konu sahıbı banlandı gece gece kendıne eglence aramıs olmalı gerı geldıgınde nasıl bı bomba olacak merak edıyorum iyi geceler cumleten :3::3::3::3:

actigi onceki konuda da bir aya evleniyorum agda filan diye sorulari var.gecen ay acmis.adami gormeden agdaya gecmis. dalga geciyor olsa oyle bir konu acmazdi sanirim

Evladım sen mi safsın biz mi anlamadım gitti:50:
1 yıl biriyle hiç yüzyüze gelmeden görüşüyorsun, aşık oluyorsun, görmediğin adamla 1 ay sonra evleneceksin zannedip kendince evlilik hayalleri kuruyorsun, bu arada ailen sana sormuyor mu? Kim bu, nerde, ne iş yapar? Ailesi yok ama akrabası da mı yok diye hiç mi merak edip araştırmadılar, diyelim ki böyle biri var olsaydı, pat diye birgün elinde çiçek çikolata gelseydi annen baban 18 yaşındaki kızını bu bilinmez kişiye verdik gitti deyip evlendirecekler miydi? Hey güzel Allah'ım yavrum sen hiç televizyon seyretmiyor musun? 3. sayfa haberlerini okumuyor musun?
Ne günlere kaldık:ssz:
18 yaşındasın ve meslek bölümünde ev hanımı yazıyor:((( okumuyor musun sen? Evlilik değil okul, meslek düşünecek yaştasın.

birden o neydii gızzz oldum :53: şimdi bende sevgilimle canlı görüşmüyorum. ev halimi görmesini kesinlikle istemem:37: ama tatillerde ank ya geliyor. ve evleri çok yakın bize zırt pırt cama gelir taş atar kaçarım diyo :1:şuan ayrı şehirlerdeyiz 2 sene öncesinde aynı yerde çalıştık. sürekli tlfnda konuşmak ister bende kaçarım:27: çünkü sesim cırtlak cırtlak çıkıyomuş.(kendim farkettim) o yüzden sürekli mesajlaşıyoruz ama durum bu kadarda değil :53: kısacası teknolojinin nimetlerinden pek faydalanmıyoruz ama bu kadarda değil yani. :44:

birden o neydii gızzz oldum :53: şimdi bende sevgilimle canlı görüşmüyorum. ev halimi görmesini kesinlikle istemem:37: ama tatillerde ank ya geliyor. ve evleri çok yakın bize zırt pırt cama gelir taş atar kaçarım diyo :1:şuan ayrı şehirlerdeyiz 2 sene öncesinde aynı yerde çalıştık. sürekli tlfnda konuşmak ister bende kaçarım:27: çünkü sesim cırtlak cırtlak çıkıyomuş.(kendim farkettim) o yüzden sürekli mesajlaşıyoruz ama durum bu kadarda değil :53: kısacası teknolojinin nimetlerinden pek faydalanmıyoruz ama bu kadarda değil yani. :44:

ciddi dusunmuyormusunuz ki ?
ev halinide gorsun sesinide duysun ne olacak ki seven her turlu sever sevmeli..

hmm sımdı ona bakıyodum yesılsogan baya kaptırmıs kendını bu evlılık ısıne de hala ınanmak ıstemıyorum ya bu kıza hıc mı soran olmadı ben babama evlenecem dedım adam eşimin ilkokuldakı sıra arkadsına kadar dokumledı resmen valla bılemıycem mune sende haklısın basından berı tepkı verıyorum dıye suclu da oldum baktım dıger arkadalsrdan cok tepkı yok acaba ben mı safım yada fesatım dıye dusundum hatta bı yorumumda da yazmısım bı tek bana mı abes gelıyo dıye saskınlardayım :53: hemde üzüldüm ne yalan soyleyeyım kucuk daha yası bu kadar kendını kaptırması cahıllıgı ne dıyeym ya amaaan gece gece dertlendırmeyın benı :1::1::1::1:

hmm sımdı ona bakıyodum yesılsogan baya kaptırmıs kendını bu evlılık ısıne de hala ınanmak ıstemıyorum ya bu kıza hıc mı soran olmadı ben babama evlenecem dedım adam eşimin ilkokuldakı sıra arkadsına kadar dokumledı resmen valla bılemıycem mune sende haklısın basından berı tepkı verıyorum dıye suclu da oldum baktım dıger arkadalsrdan cok tepkı yok acaba ben mı safım yada fesatım dıye dusundum hatta bı yorumumda da yazmısım bı tek bana mı abes gelıyo dıye saskınlardayım :53: hemde üzüldüm ne yalan soyleyeyım kucuk daha yası bu kadar kendını kaptırması cahıllıgı ne dıyeym ya amaaan gece gece dertlendırmeyın benı :1::1::1::1:

ben cidden inanmis,bizle dalga gecmiyo hakkaten evlenecegini filan sammis sanirim demek istedim. ne bileyim aglar filan baya kaptirmis kendini diger konusunda

ya işte ama son olarak facede ekle falan dıyınce ben daha cok ıskıllendım tamam konusu fake olmayabılır ama anormal olan cok sey vardı cocukluguna mı verseydım bılmıyorum ama belkı babasının haberı falan yoktu kacacaktı bu adam gercekten olsaydı gıbı dusundum ne bıleyım ya vardı bı anormallık ıste neyse sımdı burada yokken daha fazla uzatmayalım bende kacıyorum Allah rahatllık versın iyi geceler :3:

konuyu baştan sona okudum ama başlığın neden aşk acımmm diye açıldığına akıl sır erdiremedim:1: ''kandırıldım ne yapmalıyım?'' filan diyeydi intikam planı danışaydı neyse:)

hatun hala olmayan adamı nasıl geri getiririm derdinde. sen önce gidip o arkadaşını yolsana kuzum:1:

ayrıca 1 yıl nedir? 1 ay olsa hadi neyse ama 1 yıl la koskoca 365 gün bu boru mu !

bugüne kadar hiç demedim ama bu konu bence fake, öyle olsun lütfen nolur :43: gerçekse de arkadaşıyla tencere kapak olmuş resmen. al birini vur ötekine ikisi de ağır işsiz belli ki. biri boşluktan manyak manyak oyunlara girişmiş, diğeri de aynı boşluktan psikomanyak bir ilişkiye girişmiş.

bi detay vereydin hele arkadaşın niye yapmış bunu, sonrasında neler yaşanmış. lütfen daha iyi çalışın senaryolarınıza sevgili fake senaristler:ssz:

Kızcağız belki biraz fazla safça. Arkadaşları da bunu biliyor ki biraz eğlenmek istemiş sanırım. Ben acemikadın a inanılmaz üzüldüm şu an :(( Nasıl vicdansız bir arkadaşı varmış. Bir yıl boyunca hiç üzülmeden bunu yapabilmiş. Benim içim içimi yerdi 2 günde :((

Back
X