aşk acısı beni öldürüyo

zibinli kiz

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2015
48
45
44
Ne olur bişeyler söyleyin ben bundan bir sene önce biriyle tanistirildim ilkez birine bukadar isindim sadece bir hafta görüştük ama o bana hiç bişey hissetmedi gini söyledi ben hala onu düşünüyorum .işin kötü yani evlenmiş duyunca oluyorum zannettim .unutmak istiyorum ama olmuyo. Eğer suan donde kabul ederim ve bu onun ikinci evliliği. Unutmak için ne yapiyim benim gibi unutamayanlar be yaptınız .birde galiba unutmak için dua okunuyomus buluyosun iz

Ne olur bişeyler söyleyin ben bundan bir sene önce biriyle tanistirildim ilkez birine bukadar isindim sadece bir hafta görüştük ama o bana hiç bişey hissetmedi gini söyledi ben hala onu düşünüyorum .işin kötü yani evlenmiş duyunca oluyorum zannettim .unutmak istiyorum ama olmuyo. Eğer suan donde kabul ederim ve bu onun ikinci evliliği. Unutmak için ne yapiyim benim gibi unutamayanlar be yaptınız .birde galiba unutmak için dua okunuyomus buluyosun iz
1 haftalık biri için mi bu yaygara...şuan dönse kabul ederim ne demek:KK57::KK57:yaşın küçükte değil nasıl yediriyosun bu durumu kendine

Yazdıklarını fazla anlamadım ama tek söyleyeceğim söz evli bi adamın 2. seçeneği olmak istemiyorsan unutmalısın.

Unutmanın ilacı zaman ve beyinde bitirmek. Sizin artık kendinizi ikna etmeniz lazım adam evlenmiş bu saatten sonra dönse diye düşünmemeniz lazım.
Hayırlısı değilmiş demekki zorla sevecek hali yok

Evet gönül bu mantığın unut der kalbin direnir.Valla evlenmemiş olsaydı bikaç tavsiyede bulunurdum ama adam evli.sana acı çeke çeke unutmak kalıyor.müzik dinle ağla alkol al arkadaşlarınla dertleş ama arayayım yada görüşeyim deme

Bir haftada aşk olmaz, takıntı yapmışsınuz. Muhtemeleno kişiden sonra başka bir insangirmedi hayatınıza. Birileri ile tanışınca geçer merak etmeyin.

Evli bir insan için düşündükleriniz çokçirkin, çok yanlış. Utanmalısınız kendinizden.

Keşke kolay olsa unutmak .bir hafta ama ilkez birine bi şeyler hissettim o yüzden aklım dan cikmiyo .sanki bi onla mutluolacakmış gibi başka si olmamış gibi :KK43:

Keşke kolay olsa unutmak .bir hafta ama ilkez birine bi şeyler hissettim o yüzden aklım dan cikmiyo .sanki bi onla mutluolacakmış gibi başka si olmamış gibi :KK43:
Size öyle geliyor.Bir haftada adamı ne tanıdınızda sevdiniz anlayamadım,belki bir hafta daha tanısanız nefret edeceksiniz öyle bir durum.Bir başkasının hayatınıza girmesine izin verirseniz geçer,sevgi yaşanmışlıklar ister sizinki takıntı.

Takıntı yapmışsınız, başka biri girsin hayatınıza hatırlamazsınız bile 1 haftalık görüşmeyi.

Evet ben de bir keresinde bir ay görüştüğüm biri icin altı ay ağlamıştım takıntı yapmıştım ama geciyor gercekten baska birini bulunca unutuyorsun asık olmus gibi hissedersin belki de olmussundur kim bilir bunu en iyi sen anlarsın ama zamana bırak ben de aynısını yaşadığım icin biliyorum canım uzulme kendini bir seylere ver kafan dağılsın

1 hafta görüşüpte 1 yıldır unutamadığın insana duyduğun his aşk acısı değil.Ortada aşk yok zaten.Pisikolojik yardım almalısın.

X