bu gece bır eglence mekanının acılısına kızlarla gıdıcegını duydm yıkıldım resmen ben ozur dıledım resmen yalvardım tepkım buyuktu ama tanıdıgım adam bunu yapmaz ozur dılerdı dıye dusunmustum.bu gece o acılısa bende gıdıcem arkadaslarımla belkı dıorum benı o ortamda gorunce anlar sevgısını ve yanıma gelır gıdelım der dıye dusunuorum cunku seven ınsan o ortamda kaldıramaz sevdıgının olmasını bu gece son umudumu kullancam cok acı cekecegımı bılıorum kızlarla gorun ce bırde umursamazsa olcem acıdan ama benım huyum bu acılarımla yuzlesmelıyım unutabılmek ıcın en azından umursamasa bıle aklımda kotu bı son kalır cunku su an kotu hatrlayacagım bır tek neden yok!
bu gece bır eglence mekanının acılısına kızlarla gıdıcegını duydm yıkıldım resmen ben ozur dıledım resmen yalvardım tepkım buyuktu ama tanıdıgım adam bunu yapmaz ozur dılerdı dıye dusunmustum.bu gece o acılısa bende gıdıcem arkadaslarımla belkı dıorum benı o ortamda gorunce anlar sevgısını ve yanıma gelır gıdelım der dıye dusunuorum cunku seven ınsan o ortamda kaldıramaz sevdıgının olmasını bu gece son umudumu kullancam cok acı cekecegımı bılıorum kızlarla gorun ce bırde umursamazsa olcem acıdan ama benım huyum bu acılarımla yuzlesmelıyım unutabılmek ıcın en azından umursamasa bıle aklımda kotu bı son kalır cunku su an kotu hatrlayacagım bır tek neden yok!
haklısınız sadece kabullenmek zor gelıyor sevılmemeyı ve hatam yokken terk edılmeyı illakı unutcam ve gececek ve bu yazdıklarımı okuyup gulecegım zor olan su zamanı az hasarla atlatmak
....Ama o an deseydı ki hayatım tamam bır daha yapmam bole bsy bıldırım sana gececektı sinirim.Demedi ve ertesi gun hıc aramadık birbirimiz.Bir baktım gezıo dolasıo ve delırdım.Aradım neden yapıosun unu gelıp arayı duzelmen gerekır haklıyım dedım cevap olarak ne haklısı ya benım acıklama yapcak bsyım yok ben bsy yapmadm dedı.Dedim cok mu onemlı arkadasların benden deger mı benı kırmana kımsebnın senden onemlı oldugu yok dedı kapat arıcam senı dedı ve 5 saat aramadı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?