aşk acısı diye bir şey varmış dibine kadar yaşıyorum.

claros

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
39
0
36
3 aydır devam eden bir ilşkim vardı ve 4 gün önce bitti.Bugüne kadar beni hiç kırmadı hiç kavga etmedik.O kadar düşünceli bir insandı ki adet sancımı bile öenmser destek olurdu.Bİr kez bile birbirimizn telefonunu.facebook profıllerımızı kurcalamadık güven doluydy yani her şey.Ama bir aksam arkadaslarımla oturcam dıye cıktı.Aradım 3 erkek oturuoruz dedı.Gece tekrar sordum kım vardı dıye his işte bu ve bı kız daha vardı dedi.Zoruma gıttı bana yalan solemesi ve kavga ettik.Sabah konusalım abartma dedı ama o kadar kızgındım ki o an öfekmden konu dedım kapansın gerek yok boyle seylere canımı sıkamam dedım.Ama o an deseydı ki hayatım tamam bır daha yapmam bole bsy bıldırım sana gececektı sinirim.Demedi ve ertesi gun hıc aramadık birbirimiz.Bir baktım gezıo dolasıo ve delırdım.Aradım neden yapıosun unu gelıp arayı duzelmen gerekır haklıyım dedım cevap olarak ne haklısı ya benım acıklama yapcak bsyım yok ben bsy yapmadm dedı.Dedim cok mu onemlı arkadasların benden deger mı benı kırmana kımsebnın senden onemlı oldugu yok dedı kapat arıcam senı dedı ve 5 saat aramadı.Akşam aradım benı dedım sevmıor musun ? hayır dedı sevgıyle alakası yok sogudum senden ıstemıorum ben basladm aglamaya seı sevıorum bıtrme dıye hayr dedı ıkı cıhan bı araya gelse senle olmaz artık şok oldum hıc beklemıodum bunu yuz yuze konusalım dedım çunku seven ınsan dayanamaz gorunce hayr dedı ve gelmedı ve bıttı ve her dakıka bakıorum facebookta hos sohbetler gulmeler anlıyacagınız umrunda deıl.bende umrumda deılmıs gıbı davranıorum aramıorum ama öluyorum acıdan ben onsuz 2 gun gecrmedm o benı operken sarılırken kemıklerımı kırarcasına sarılırdı.ayrıldıgımız gun 1 saat once senı sevıyorum demeden telı kapattım dıye bana kızan ıyı konusarak kapat bebegım telı cok sevıorum senı dıyen adam bır anda nasıl yok oldu anlam veremıorum.+ gundur hıc uyuyamadm hıc bsy yemedım kılo verıorum yzum coktu resmen destege ıhtıyacım var

canım okurken düşündüm bazı aşklarda sürekli bitsin kelimeleri geçiyor ama bitmiyor bazende herşey çok güzel giderken birden böyle olabiliyormuş diye ( bence sende sosyal paylaşım sitende onu sil ki ne yaptığını görmek istemediğini anlasın çünkü ortada aslında hiç bir şey yok denilcek derecedeymiş fındık kabuğunu doldurmayacak şeyler neler yaşıyor millet gene birbirinden kopmuyor ama ufacık birşeyde böyle yapıyorsa sende onu önemseme derim

Sanırım daralmış erkek arkadaşın. Yanlarında biri daha varsa ne olmuş ki, belki sonradan gelmiştir, belki bilgisi haricinde gelişmiş bir şeydir. Bu kadar fevri olmak doğru değil. Tepkileri tartıp vermek gerek. İlişkiniz başlayalı üç ay olmuş, çok derin anlamlar yüklememek gerek. İnsan ne kadar seviyorum derse desin üç ayda gelişecek duyguların sınırı bellidir. Biraz daha bekle bakalım, belki zamana ihtiyacı vardır. Belki de kendisine güvenilmediği için incinmiştir. Madem çok üzülüyorsun bir kaç gün sonra küçük bir adım at ama öyle özür dilemek ya da acı çektiğini belirten türden bir adım değil. Nabzını yokla bakalım, eğer hala ilgisi varsa çorap söküğü gibi gelir zaten. Kendini de çok üzme, itidalli ol, biraz kafanı dağıt ki daha sağlıklı düşünebilesin.

canım bence unut gitsin.o senin sevgini haketmemiş hiç üzülme zamana bırak.sil facebooktan yüzünede bakma.erkeklere hemen güven olmaz.keşke 3 ayda kendini bu kadar kaptırmasaydın

erkeklerin bu sıkıldım soğudum tripleri beni deli ediyor.. ne bu arkadaş ya.! onlar dedikleri olsun ister yapılsın ister şunu giyme bunu yapma ama 2 baskı görünce "ay gelemem soğudum" yok ya..! boşver canım sen bunu.. dibine kadar yaşa acını ve dibinden, kökünden kes at acın bittiğinde.. ne ara ne aradığında cevap ver. bu durumu kabullenme. sil onu facebooktan ilk adımı sen at. o zaten yapacak bir de ona üzülme. geri dönme.. böyle tiplerle uğraşılmaz..

Sevmiyor...acı ama gerçek ...Üzülmeyin,siz de silin onu gitsin.

Bu kadar çabuk seni seviyorum diyip bu kadar çabuk silen adamdan hayır gelmez sadece acı gelir.

bu gece bır eglence mekanının acılısına kızlarla gıdıcegını duydm yıkıldım resmen ben ozur dıledım resmen yalvardım tepkım buyuktu ama tanıdıgım adam bunu yapmaz ozur dılerdı dıye dusunmustum.bu gece o acılısa bende gıdıcem arkadaslarımla belkı dıorum benı o ortamda gorunce anlar sevgısını ve yanıma gelır gıdelım der dıye dusunuorum cunku seven ınsan o ortamda kaldıramaz sevdıgının olmasını bu gece son umudumu kullancam cok acı cekecegımı bılıorum kızlarla gorun ce bırde umursamazsa olcem acıdan ama benım huyum bu acılarımla yuzlesmelıyım unutabılmek ıcın en azından umursamasa bıle aklımda kotu bı son kalır cunku su an kotu hatrlayacagım bır tek neden yok!

facebooktan ondan once sıldım ve ılıskımızı kaldırdım ama elım gıdıor bkıorum profılıne allah ıcımden soksun alsın ıstıorum bugun bunu yapan ıllakı ılerde yıne yapar ben artık cepteyım onun ıcın kopek gıbı sevdıgımı bılıo

Biz sana adamın sevmediğini söyüyoruz , daha çok acı çekme diye salla kafandan sil diyoruz. sen adamın gözüne gözüne sokuyorsun kendini.. pişman olacaksın....... kendini düşürmeye ne gerek var ki onun için gidiyorsun.. seni 4 gündür neredeyse bitkisel hayata sokması, sevmiyorum demesi vs. kötü hatırlaman için neden değil mi de daha fazla neden arıyorsun..... sıkılmış adam.. açık açık söylemiş.. olduğu ortamda hortlayarak daha çok sıkacaksın..

sanırım bundan tam bir yıl öncede aşk acısı çekmişsin

onu unutup buna aşık olduğuna göre bunu da yakında unutursun

hiç bir acı sonsuza dek sürmez

unut gitsin,resimlerine de bakma,engelle çıkar arkadaşlarından

hani ne demiş mevlana

o'nsuz yaşayamam deme o'nsuzda yaşarsın

canım aşk acısı öldürmezz bukadar kendini harap etmee .hem eğer seni sevmiyorsa ya da değer vermiyorsa neden sen kendini üzüyorsun seni haktmeyen biri için ? hiç olduğu ortamlara felan gitmek gibi saçmaca şeyler yapma.o eğer senin kaderinse ve eğer böyle yapmasına sebep başka bir şeyse sen ilgini kestiğin an tıpış tıpış gelir.sen face den onu silmelisin ondan vazgeçtiini düşünsünn kendinide bir şey sanmaktan vazgeçsin ,hem sen onu takip ettikçe canın daha çok yanıcak .yaşın kaç bilmiyorum ama kaç olursa olsun hayat devam ettikçe karşına daha iyileri çıkacaktır belkide sen şimdi sevdiğinden daha fazla sevecek ve karşılık göreceksin

tanıdığım adam diyip duruyosun da arkadaşım 3 ayda ne kadar tanıyabiliceksin bea

ben 3 yılllık evliyim hala tanıyamadığım yönleri oluyo zaman zaman

yapma gözünü seveyim

kimseyi 3 ayda tanıyamassın

kendini küçük duruma sokup onu yüceltirsen sadece kendini üzüp onun da

egosunu tatmin etmiş olursun

bi silkelen kendine gel

kimse vazgeçilmez diğildir

haklısınız sadece kabullenmek zor gelıyor sevılmemeyı ve hatam yokken terk edılmeyı illakı unutcam ve gececek ve bu yazdıklarımı okuyup gulecegım zor olan su zamanı az hasarla atlatmak

haklısınız sadece kabullenmek zor gelıyor sevılmemeyı ve hatam yokken terk edılmeyı illakı unutcam ve gececek ve bu yazdıklarımı okuyup gulecegım zor olan su zamanı az hasarla atlatmak

Bu akşam bence gitme..Yuz ifadenden acı cekdiğini anlar,egosunu daha da arttırırsın..

canım kaç yaşındasın sen ?

konunun başında bir yorum yazdım ama sonraki sayfaları okudum, sen bu adamı bunalımın haline getirmişsin. Ne demek köpek gibi sevmek, olduğu mekana gitmek. İnsan kendini bu kadar küçümser mi, olmaz öyle şey. Silkelen kendine gel, üç aylık aşkın acısından ne olacak, böyle depresif alıştırma kendini, yazık sana, değer mi.

çocuk soğudum senden demeseydi de aynen senin cümlelerinle 'hayatım tamam bir daha yapmam (ki ne yapmış ki?Cidden yanlış anlaşılacak bişi olsaydı yine söylemezdi ruhun da duymazdı) ,sümme haşaa ortama kız gelirse ben kaçarım (sapığım ya kızlarla aynı ortamda bulunsam bile aldatmış sayılırım seni) ,açıklayım,valla sandığın gibi değil,evet evet arkadaşlarım senden çok daha önemsiz,sen varsın ya arkadaşlarımın esamesi bile okunmaz,tek gerçeğimsin.Sen iste görüşmem bi daha hiç biriyle ,senden değerli hiçbirşey olamaz,dünyayı da sen yarattın aşkım benim ' deseydi ne kadar da mutlu olurdun di mi???
şu sevgili triplerini hiiiç anlamıyorum ya
ben de olsam ayyynı onun tepkisini verirdim...

ama sonra pişman olurdum :)
bence hiç üsteleme,ağlama...Emin ol o da özler ve pişman olur...

canım benim, biraz fazla üstüne gitmişsin erkek arkadaşının
onun açısından bir düşünsene
sen kız arkadaşlarınla oturuyorsun yanınıza arkadaşlarından birinin erkek arkadaşı geliyor
hemen sevgilini arayıp yanımıza bir erkek geldi diye haber mi vereceksin
gereksiz bir kıskançlık olmuş
neyse gelelim bundan sonrasına
bana kalırsa oda seni tamamen unutmamıştır
ama sırf sana inat olsun diye seni kıskandırmaya çalışıyordur
bence akşamki davete falanda katılma
hatta sadece arkadaşların gitsin davete
gözleri seni arar durur
bağrına taş bas bir süre karşısına çıkma
mesela iki hafta kadar
özlesin biraz seni
düşünsün
bakalım ondan sonra ne yapacak

biliyomusun insan acıdan nefes alamadığı,hiç geçmeyecek sandığı zamanlar yaşıyo da hepsi geçip gidiyo.3 ay dediğin ne ki?ben 10 senelik ilişkimde ne emekler verdim,ne olmazları oldurdum,neleri affettim anlatmak imkansız.ondan başkasıyla olmaz ya diyodum.kim çıksa karşıma onunla kıyaslıyodum.onun bana ihtiyacı var,kimse onu benim kadar sevemez ki diyodum.ama olmayınca olmuyo işte.bi bakıyosun ki sonra seneler ona duyduğun sevginin ızdırabıyla geçerken o neşele gününü gün ederken sen hiiç umrunda değilsin.emin ol geçiyo.şimdi biz sana ne desek boş.ahmet ümitin aşk köpekliktir diye bi kitabını okumuştum.orda diyodu ki;
Geçecek, her şey geçer, hepsi geçer. Hatta sonra, çok sonra anılar hükmünü yitirdikten, onu iyice unuttuktan, içindeki acının yerini kocaman bir boşluk aldıktan, keşke geçmeseydi dedikten sonra, keşke acısını yüreğimde bir hastalık gibi taşısaydım dedikten sonra bile geçer. Zaman, insanla oynamayı seven hem zalim hem de merhametli bir tanrıdır. Ona karşı çıkamazsın, yapman gereken beklemek. Onun, derin bir unutuşla bizi rahatlatacak örtüsünü üzerimize örtmesini beklemek..

(yaşım 24 )ben kız arkadaslarımla oturdugumda o bana heop sunu derdı erkek arkadaslar varsa tek gtme yada normal bır erkek arkadas varsa bende gelırım ben her seyımı havber verırdm yada o ortamdan gttıgımde oldu ben bu yuzden cok tepkı verdm abartıosun dedı defalarca ama o an ben bılemedm bunu yapcagını ben onun aldatmadıgını bıldıgımı sadece benden ıstedıgını banada ver dıye kızdıgımı soledm ya zaten cok sevse buna kızdıgında sogudum der her seyı der kızgınlıktan ama baska kızla mekan mekan gezmek ne demek seven ınsan gıdmez baska kadının yanına o ortamda alkol var gecenın sonu malum ve o da cok heveslı bu sona her seyın farkındayım ve ıstedgm tek sey barsma ıhtımalı bıle olmasın bugun 1 gun aglarım ılerde her gun bu ap acık ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…