Aşk acısı geçermi ,unutur muyum

Alyaayla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
1.378
1.112
133
35
Ben bursada bir bankada çalışıyorum sevgilim de memur .bugün seçimlerden dolayı tartıştık beni engelledi canım çok acıyor hem ilişkimin bittiğine üzülüyorum hem terkedildiğime hem de engellendiğime gururum incindi.bir daha engelleri kaldırıp yazar mı bilmiyorum bir buçuk yıllık bir birlikteliydik nasıl hemen bitirebildi .benim üzüleceğimi bile bile engelledi canım acıyor kızlar geçer mi bu acı nefes alamıyor gibiyim

Kimse yokmu:KK43:en ufak bi şeyde beni engelledi nasıl geçecek nasıl unutacağam yüreğim darmadağın kızgın değilim kırgınım

Tabi ki geçer ve geçecek de.aşkınız,ideolojinin ve siyasetin de fersah fersah altında.
En azından kendinizi olduğu gibi ifade etmişsiniz,görüş ayrılıklarınızı fark ettiniz.
Aşkınız Bu ayrılıkları kaldıramayacak kadar güçlü değil.

Bugün memleket meselesi bile sizin için sorun oluyorsa,ileride çok daha büyük ailevi,kültürel sorunlar sizi bekliyor olacak.bence hayırlısı böyleymiş deyin ve önünüzdeki fırsatlara, işlere bakın

Canım acıyor ama bu ilişkide engellenmeyi haketmemiştim.sevgide saygıda kusur etmedim bi saygısızlığım bile olmadı ama engellenen taraf ben oldum gururum çok incindi

Sevgide saygıda hiç kusur etmedim ağzımdan en ufak kötü bir söz çıkmadı ama engellenen ben oldum içimin acısı hiç geçmeyecek gibi

Secimler icin sizi engeleyen birisi icin mi üzülüyorsunuz sizin ilişginiz siyasete mi baglı bir ilişgimi ?? Böyle bir insan icin dakika bile üzlmem

Ayni evde kocamda bende baska partilere oy veriyoruz. Zaman zaman tartısmalarımız oluyor, asla birbirimizi kirmadan,yargılamadan,anlamaya calısarak. Bu anlayıs sizde veya sevgilinizde yoksa sadece siyaset degil her konuda aranızda sorun cıkabilir. Engellemek nedir? Cocuk gibi.. bence bırakın hatasını anlasin

Görüş ayrılığı yaşadığınız biriyle en basından bitmesi daha iyi aslında. İlerde birlersik bir hayat yaşamak imkansız olur böyle biriyle. Şimdiden daha kolay atlatılır inanın.

Hayat görüşü ve ideolojiler aşktan daha önemlidir.Insanlar inandıklari degerler icin canlarını bile feda ediyor.
Ayrılmanız iyi olmuş.

Iliskilerdeki belirleyici kriterlerden biridir bence siyasi görüş. Ayni ideolojiyi paylaşmadığım ve ilaveten Atatürk'ü sevmeyen biriyle birlikte olmam ben. Bunu 20 yasinda da biliyordum 35 yaşında değişmeksizin aynı düşünüyorum.
Bence isabet olmuş ayrılmaniz.

Keşke tek acim aşk acısı olsaydı
Geçiyor cnm ileride dönüp baktığında kızacaksın kendine üzüldüğün icin

Ben bursada bir bankada çalışıyorum sevgilim de memur .bugün seçimlerden dolayı tartıştık beni engelledi canım çok acıyor hem ilişkimin bittiğine üzülüyorum hem terkedildiğime hem de engellendiğime gururum incindi.bir daha engelleri kaldırıp yazar mı bilmiyorum bir buçuk yıllık bir birlikteliydik nasıl hemen bitirebildi .benim üzüleceğimi bile bile engelledi canım acıyor kızlar geçer mi bu acı nefes alamıyor gibiyim
Allahaşkına lütfen kendinize değer verin şimdi bir seçim için bunu yapan ilerde neler yapmaz. Ne yani her istemediği şeyi yaptığınızda cezalandıracak mı sizi? çıkarın böylelerini hayatınızdan.

Back
X