Aşk acısı geçermi ,unutur muyum

bizimde eşimle siyasi görüşlerimiz farklı ama bu yüzden engellenilir mi ya çok saçma. tabiki siyasi görüşü ismini vermek istemiyorum bana göre vatan haini bir partiyse bende engellerim. ama diğer türlü saçma. sonuçta herkes aynı düşünemez

Haksızlığa uğramışsınız. Bir açıdan da sevinin ki böyle bir insan hayatınızdan çıktı. Farkli görüşte olmak illa tartışmayı, kavga etmeyi gerektirmez. Karakteri bozulmuş ki size bunu yapmış. Hiç üzülmeyin önünüze bakın. Kendisi pişman olacaktır.

Ben bursada bir bankada çalışıyorum sevgilim de memur .bugün seçimlerden dolayı tartıştık beni engelledi canım çok acıyor hem ilişkimin bittiğine üzülüyorum hem terkedildiğime hem de engellendiğime gururum incindi.bir daha engelleri kaldırıp yazar mı bilmiyorum bir buçuk yıllık bir birlikteliydik nasıl hemen bitirebildi .benim üzüleceğimi bile bile engelledi canım acıyor kızlar geçer mi bu acı nefes alamıyor gibiyim
Böyle saçma bir adam için acı çekmeye değmez ama teselli olacaksa ölümün acısı bile geçiyor....

Geçmeyen acı var mı ya? İnsanlar anne, baba, kardeş, evlat acısını yaşıyor da, hayatta kalıyor, düşünün ki yerine bir başkasını koyamayacağınız insanlar. Acılar ilk günkü gibi kalsaydı, kimse dayanamazdı. Yani kalmıyor öyle, hafifliyor, en beterleri bile. Aşk acısı daha da geçici. Çünkü bir gün karşınıza başkasının çıkması, yeniden aşık olmanız çok büyük olasılık.

Ayrıca böyle tartışmalarda hemen sizi engelleyen, yok sayan, duvar çeken tiplerden hayır gelmez zaten. Ne o ergen gibi tripler... Çekilir mi ya? Ayrılmanın bile usturuplu yolları var. Onu bile yapamamış dangoz.

Back
X