• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk acısı nasl unutulur? çok dertliyim!

canim sen daha bugün konu acmadinmi, o pisligin bütün cevirdigi islerim, yedigi haltlari anlatmistin...
simdi birde videomu yaptin??? canim o insanda duygu denen birsey yok. olsaydi zaten sana böyle kötülükler etmezdi... o videolarla sözlerle o duygusuz yaratigin icini acitamazsin....
anladigim kadariyla sen su an saglikli düsünemiyorsun... hala ask acisindan bahs ediyorsun..
senin yasadigin ask degildi, koskoca bir yalandi... bunun farkina var artik.... ve farkina vardigin an artik kendine tertemiz yeni bir yol cizersin.... birdahada lütfen o sahis icin herhangi bir konu acma, cünkü degmez canim.......

cnm evet haklısın ..................... çok hemde:14:

cnm evet haklısın ..................... çok hemde:14:

sözde kalmasin canim bunlar... elinden gelen cabayi göster ve olanlari unutmaya calis... sadece güclü ol, ve kendine gecmisinle alakali nedenli sorular sorma, cünkü artik yapacak birsey yok... Allaha havale et, yoluna devam et, sükret ondan kurtuldugun icin...

:54:

Kızlar yorumlarınız için teşekkürederm sağolun:nazar: inşallah fazla acı çekmeden unuturum onu:19:

acı çekiceksin hemde çok ağlıycaksın neden ben diyeceksin
sürekli onu düşüniceksin
sonra bir bakıcaksın ki unutmuşsun...
zaman herşeyin ilacı
yavaş yavaş ağır ağır alıştıra alıştıra unutturuyor..

allah daha büyük dertler dermesin; kendine meşguliyet bulmalısın.çalışıyormsun mesela ?
arkadaşların var mı ? ayrılığın hemen ardından eve kapanma kendini dinlenme çık dolaş arkadaşlarınla vakit geçir.onunla birlikteyken yapamadıklarını yap.herşey zamanla geçiyor buna alışıyorsun acıların tamamen bitmesede dibe çöküyor.
Kendine gel silkelen geçmişe değil geleceğe odaklan ;) Kendini sev isyan etme yaradana.Ben hep yaşadığım sıkıntılarda çok istesemde gerçekleşmediğinde her şerde bir hayır var derim sen de öyle yap bol bol dua et kendine güven geçecek

Bir gün hayatına birisi girecek ve o gün, daha öncekilerle neden işlerin yürümediğini anlayacaksın.

ne kadar doğru söylenmiş zaman aşk acısı dinerde hayatına tekrardan birisi girerde her defasında geçmiştekilere iyi ki olmamış gözüylede bakarsın ...

zamanının unutturamadığı hiç bir şey yok

Benim de dün gece bitti ilişkim.

Unutulmaz. O acı yaşanacak, başka yolu yok. Zamanla hafifleyecek...

pat diye unutmazsın ki, sen sabırsızca hemen olup bitsin istiyorsun ..sabret bi kere, zamana bırak herşeyi. çık gez dolaş, kafanı dağıt.. ben 3 yıllık sevgilimden düğünümüze 5 ay kala ayrılmıştım. o dönemde izlemedigim yabancı dizi kalmamıştı sırf onu düşünmemek için mesela :52:

sen de öyle seni oyalayacak bişeyler bul, onu düşündürtmeyecek bişeyler bul ama onunla ilgili videolar yapma :54:

bir de tavsiyem onunla ilgili bişeyler hatırlatmayacak ortamlara gir. onunla şuraya gitmiştik, buraya gitmiştik olayına girme :34:

uzaktan yapılan tavsiyelere kulak asmıyor insan kendimden biliyorum, ama zaman geçtikçe nasıl unutabildiğine kendinde şaşıracaksın. ve aylar sonra tutup da seni arama yüzsüzlüğünü gösterirse ( ki gösteriyorlar emin ol :34: ) umursamayıp o kadar soğukkanlı konuşacaksın ki senin aynı kişi olduguna inanamayacak :51:

şimdiden bol şans tatlım sana.. zaman herşeyi yoluna koyacak bunu sakın unutma :16::16:

adam her meslekten hatunla koleksiyon yapmış.
"ooo bu doktor dursun şurda, ahaaa bir öğretmen bunu da atalım yedeğe, meslektaşta lazım tabii birde savcıyı ekle, e hep 4 yıllık mezun olmadı birde 2 yıllık mezun alalım, aaa gördün mü birde köyden lazım" demiş.
sen hala video yaptım diyorsun.
bu adamı geride bırak yoluna devam et sen.

boşver hayatını yaşa.. herşey geçer unutulur.. zamanla geçecek..güçlü ol.. senin gibi insanların olduğunu ve onlarında ayakta olduğunu düşün.. yalnız değilsin.. bak birisi burda işte:( dua et bol bol.. Ne gelirse Allah tan.. hayırlısı hepimiz için

allah daha büyük dertler dermesin; kendine meşguliyet bulmalısın.çalışıyormsun mesela ?
arkadaşların var mı ? ayrılığın hemen ardından eve kapanma kendini dinlenme çık dolaş arkadaşlarınla vakit geçir.onunla birlikteyken yapamadıklarını yap.herşey zamanla geçiyor buna alışıyorsun acıların tamamen bitmesede dibe çöküyor.
Kendine gel silkelen geçmişe değil geleceğe odaklan ;) Kendini sev isyan etme yaradana.Ben hep yaşadığım sıkıntılarda çok istesemde gerçekleşmediğinde her şerde bir hayır var derim sen de öyle yap bol bol dua et kendine güven geçecek

cnm çalşmıyorum malesef:2: Ben ilçede yaşaıyorum burası küçük bi yer... Burda doğru düzgün bi iş yok çalışabileceğim. şu an eylülde ki önlisans kpss ye hazrlanıyorum. aynı zamnada açıktan 4 yıllık okuyorum ama düzgün bi iş bulsam çalşmak istyorum. bezen diyorum acaba başka bi şehre gidip iş bulsammı diyorum... İstanbula mı gitsem diyorum. kafam çok karışk:26: Eve kapanıyorum mecbur herkes öyle dedikoducu ki küçük bi yer sonuçta.. Her gören bana soru soruyo alay edercesine... eve gelip ağlıyorum hep:14:

Kızlar çok haklısınz ama işte çok zor görünüyor bana unutmak. Bana dün gece yine bi sürü msj atmış geçmişi unutamıyorum falan yazmş.... Hatıralardan falan bahsetmiş:47: Bu nasıl bi insandır böyle:47: Cnm iyice yanıyor.....

Evdeki eşyalarımın %40 ını o aldı hepsini atmm lazım :19: işime yarycak çok şey var hepsini kendi paramla yeniden almm laızm.. iş bulşmam lazım.. mesela ayakkabılarmn kıyafetlermn, kpss çalşma kitaplarımın,flas belledğimden telefonuma kadar bi çok şey aldı hediye şimdi onları ortadan kaldrmm lazım..... iş bulup kendime yenisini almm lazım onunkileri atmm lazım:19: Her yerde onun aldıkları gözüme takılıyor parfümden ruja kadar takı vs... 5 yılda hayatıma çok fena girmş:14:

Aman aman bu erkeklere hiç anlam veremiyorum zaten nasıl genlere sahiptirler bildiğim tek şey var unutuluyor yani unutulmasada kabuk bağlıyor.....sende unutursun belki şimdi hırs yaptı sevgisi yalandır sırf ayrılığı yedirememiştir kendine msj atıodur ne bileyimmm... al bu şarkı benden sana gelsin :)

Ona güvenip de verme askini
Ateslere atar dertsiz basini
Sellere döndürür akan yasini
Gülerken a?latir erkek milleti

Sanma ki anlar o gönül derdini
Hasrete yar eder ümitlerini
Pismanli?a salar seven kalbini
Yasarken öldürür erkek milleti

Ne halina aldan ne gülüsüne
Ne bakisina kan ne sözlerine
Ayrilir anlatir seni ellere
Dillere düsürür erkek milleti

ister evli olsun isterse bekar
O yalniz gönlüne macera arar
Gerçekleri gizler yalanla bakar
El eli aratir erkek milleti
:36::36::52::52:

Kızlar bu insan bana o kadar çile çektirdi ki şimdi sanki geçmşe tövbe etmişcesine bana fena halde yalvarıyor. onu terkedince hayatından çıkınca beni kaybedince sanırım değerimi anladı ama ben ona bu kadar şeyden sonra nasıl güveneblirim ki... içim öylesine acıyor ki... onu hala unutamıyorum... içimde bi ses ona bi şans ver diyor ama içimden başka bi ses ise "sen aptal mısın bunu düşünmen bile çok saçma ona nasıl bir daha güvenirsn bunca seyden sonra ona guvenrsen aklından süphe ederm" dio..:14: ben onu hala unutamadım her gecen gün kahroluyorum. başkalarıyla denıyorum olmuyor. başka sehre gittim hayatımı değiştrdm biraz düzeldim ama hala kötüyüm.. çok kötüyüm. geleceğimden endişelym. bütün arkadaşlarım evlendi çoluk çocuğa karıştı ben hala kendimi toparlayamadım. kendmimi toparlycam da yeni bi ilişkiye bulup başlıycam da.. o insanı tanıyıp evlencem de derken yıllar gececek.. en büyük hayalim genc yaşta anne olmaktı.. 25 imi geçmeden evlenmekti malesef 25 yaşındayım ve hayatımda tık yok.. bu durum beni çok üzüyor ve içimde de büyük enkazlar var.. rabbim bana yardım etsin

cnm öncelikle şu çaresiz lafları bir tarafa bırak ve bunun geçici bir dönem olduğunu beynine sürekli hatırlat unutma hersey beyinde biter aşk acısıda öncelikle çalışıyorsan işine okuyorsan okuluna odaklan bol bol dua et spor yap kendinle ilgilen maskeler kremler yağlar trapi gibi geliyor inan ki arkadaşlarınla çık gez kadınlar kulubune gir yürüyüş yap(inan buda çok etkili) birseyler karala yaz çiz hava çok güzel vizyondaki filmlere git ve inan herseyin bir gün geçeceğine iyileşeceğine inan acını yaşa ama hayatınında kontrolunu elinden bırakma ben aşk acısı hayvanlarla yendim biliyormusun tabi önce dualar spor ve sokak hayvanlarıyla malum havalar çok soğuktu ve bulunduğum yerde köpecikler sürekli doğuruyordu ve biliyorsunuz ki doğurunca 6 ve üzeri yavruluyorlar dı bende dedim ki şunlara biraz yemek artıkları falan vereyim sonra bir baktım her yerde böyle sahipsiz hayvan var ve ben 6 ay boyunca arabayla 30 dakkalık yere gidip köpeklerime baktım yetmedi evimin önündeki köpeklere gittiğim her yerdeki köpeklere kedilere derken baya baya baktım ama derken o şahısı çok düşünmedim gerçekten tüm o dönemimi sahipsiz hayvanlara ayırdım ve dünyanın onun etrafında dönmeyeceğini idrak ettim ve başka hobilerlede ilgilendim
ve bi baktım ki artık iyileşmişim cnm inan bana iyilik yap bi hastaya bak yuvalara git 1 günün barınaklara ayır akrabalarınla bağını iyi tut spor yap kesinlikle ve bol bol dua rabbim bu günleride bitiriyor geçiyor sadece çok az izi kalıyor hatta sonra oda takviyelerle geçiyor inan ama kesinlikle geçiyor....önce inan kendine ve rabbim yardımcın olsun :48:

Back
X