Aşk acısı ve pişmanlığım

Ben oğlak burcuyum , o ise basak burcu , yukselenı akrep . Hatalı olan benım 5 ay once tartıstık ayrıldık , 2 ay süre baska bırıyle flort ettim ama aklımda hep o vardı . Sonra ondan ayrıldım .

Bu basak burcu affeder mi ?
Belli olmaz , Başak burcu kararlı,hesaplı,planlı ilerler,

Yanı soru şu aslında
5 ay önce ayrıldınız , hatalı olan sendın.
Daha sonra 2 ay baska bırı ıle denedın olmadı sımdı gerı donmek ıstıyorsun , yalnız kalmamak ıcın dogru mu anladım?

Burçlardan anlayan üyelerin yardımına ihtiyacım var . Aşk acısıve pişmanlık yaşıyorum . Burçlara inanıyorum . Lütfen yardım edin .

konuyu yazayım

Ben oğlak burcuyum , o ise basak burcu , yukselenı akrep . Hatalı olan benım 5 ay once tartıstık ayrıldık , 2 ay süre baska bırıyle flort ettim ama aklımda hep o vardı . Sonra ondan ayrıldım .

Başağı bilmem de boğa olsa affederdi sizi:110: Boynuzdan Ötürü (Lütfen Boğa burçları alınmasın söz meclisten dışarı)

Amaaaan başak erkeği çekilmez ki...
Affetmese daha iyi ..
Boşverin

Burçlardan anlayan üyelerin yardımına ihtiyacım var . Aşk acısıve pişmanlık yaşıyorum . Burçlara inanıyorum . Lütfen yardım edin .

konuyu yazayım

Başak burcuyum, acayip kinciyimdir. Yapılan zerre iyiliğide zerre kötülüğüde unutmam. Burcumla mı alakalı, gürcü olmamla mı alakalı, kişiliğim mi bilemem.:KK50:

Hımm başak affeder mi?
Doğum gününe göre değişir
12snde doğanlar affetmeye meyilli oluyorlar ama 20snde doğanlar asla affetmiyorlar kesin bilgi😃

konuyu yazayım

Aşk acısı yaşıyorum 2 ayda başkasıyla flört ettim diyorsun bide afff bekliyorsun o kadar çok aşk ve sevgi olsaydı başkasıyla flört olmazdı flört eddiğiniz kişi beklentilerinize cvp verseydi şimdi bu aşkı unutmuşdunuz ben şöyle düşünüyorum denediniz baktınız en iyi alternatif yine eski sevgili oldu af benziyorsunuz flörtle mutlu mesut olsaydınız aklınıza bile gelmeyecekti..çok çelişkili duygular içindesin belki boşlukta kaldında af diliyorsun..bide şu açıdan bakayım insan sevdiğine aşkına hangi burçtan olursa olsun karşı koyamaz bunun boğası aslanı ikizleri yok burçlarda bi yere kadar..hatalıysan telafi etmeye çalış kazanmaya çalış burcuna bu kadar bağlanma herkes burcunun özellikleri taşımıyor

Aşk acısı yaşıyorum 2 ayda başkasıyla flört ettim diyorsun bide afff bekliyorsun o kadar çok aşk ve sevgi olsaydı başkasıyla flört olmazdı flört eddiğiniz kişi beklentilerinize cvp verseydi şimdi bu aşkı unutmuşdunuz ben şöyle düşünüyorum denediniz baktınız en iyi alternatif yine eski sevgili oldu af benziyorsunuz flörtle mutlu mesut olsaydınız aklınıza bile gelmeyecekti..çok çelişkili duygular içindesin belki boşlukta kaldında af diliyorsun..bide şu açıdan bakayım insan sevdiğine aşkına hangi burçtan olursa olsun karşı koyamaz bunun boğası aslanı ikizleri yok burçlarda bi yere kadar..hatalıysan telafi etmeye çalış kazanmaya çalış burcuna bu kadar bağlanma herkes burcunun özellikleri taşımıyor
Aynen bide oglaklar sadik olur derler 😅😅

Başak burcuyum ben de ve son derece hoşgörülüyüm ama bir yanlış söz konusu olunca asla affetmem.çok fena kinciyim,zaman geçse de öfkem geçmez .öfkem duygularımdan da ağır basıyor.ayrıca çok gururluyum;şöyle diyeyim burnum yere düşse,almam o denli yani:bicak: çevremin olumsuz olarak gördüğü benimle ilgili bu özelliğim oluyor:KK53: yani geri dönmez canım, umutlanıp hayal kırıklığı yaşamanı istemem.önüne bak

Back
X