Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aşk acısı yaşayanlar .terk edilenler ,ayrılık yaşayanlar burda toplaşalım mı ?
Neyini anlatiyim ki. Herşeyimiz masum du iste. Gurbette sevdik birbirimizi. Ne zorluklar çektik. Simdi anlattıkça daha çok üzülürüm. Zaten kendimi zor tutuyorum
Aynen. Ama yasadigin hiçbirşeyden pişmanlık duyma. Gençliğin içinde. Zamanın için de..çünkü geri gelmez.sonuçta sadece sevdik yanlış insan da olsa.. Sadece artık ayrılık geldi mi degisiyorlar ya ilgisizlesiyorlar kırıcı oluyorlar falan ondan sonrası zor süreç ışte. Yipratici.Ama bu daha güçlendirir . Acı çekmekten korkma.. Dibine kadar yasa.. Ağla cagir bağır.. Yaralar kanattikca sarılır..
Aynen. Ama yasadigin hiçbirşeyden pişmanlık duyma. Gençliğin içinde. Zamanın için de..çünkü geri gelmez.sonuçta sadece sevdik yanlış insan da olsa.. Sadece artık ayrılık geldi mi degisiyorlar ya ilgisizlesiyorlar kırıcı oluyorlar falan ondan sonrası zor süreç ışte. Yipratici.Ama bu daha güçlendirir . Acı çekmekten korkma.. Dibine kadar yasa.. Ağla cagir bağır.. Yaralar kanattikca sarılır..
biz ayrılmayız da en azından şimdilik . adam istediğim gibi değil . yani istediğim şeyleri yapmıyor herif beni sinir ediyor . bir ayrılık yok yani ama ben bırakabilirim çünkü bazı sorunlarım var tavrıyla ilgilide değil aslında farklı şeyler .
biz ayrılmayız da en azından şimdilik . adam istediğim gibi değil . yani istediğim şeyleri yapmıyor herif beni sinir ediyor . bir ayrılık yok yani ama ben bırakabilirim çünkü bazı sorunlarım var tavrıyla ilgilide değil aslında farklı şeyler .
Anladım Peki konusmayi denedin mi. Farklı şeyler de var dedin ya.. O problemleri. Ciddi ciddi al karşına konuş. İnsan gerçekten çok yıpranıyor.sabri tukeniyor