• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk acısı yaşayanlar .terk edilenler ,ayrılık yaşayanlar burda toplaşalım mı ?

ne güzel atlatmışsın
uzun sürelimiydi ilişkin ?
2013 kasımdan 2015 haziran :) o kadar çok tesadüfler vardı ki aramızda . biz birbirimiz için yaratılmışız diye düşünüyordum. ayrıldık öküz gibi böğüre böğüre ağladım haftalarca. geri kazanmaya çalıştım. ama o gitti altın vuruşunu yaptı ve gözümden düştü yere yapıştı

3 gündür konusmuyorum bende gerci durumlar baska sartlar farkli ama genede kiziyor insan bi satir mesaji cok görüyor :KK43:
ama seninkide cok öküzmüs kusura bakmada ben öyle adami cekemezdim
bu hep böyle rahat herif
ama gel deyince gidicem yoksa kıyameti koparır
büyü mü yaptı ne
ama bu seferki suskunluğu uzun sürdü

2013 kasımdan 2015 haziran :) o kadar çok tesadüfler vardı ki aramızda . biz birbirimiz için yaratılmışız diye düşünüyordum. ayrıldık öküz gibi böğüre böğüre ağladım haftalarca. geri kazanmaya çalıştım. ama o gitti altın vuruşunu yaptı ve gözümden düştü yere yapıştı
ne güzel yanlışsa zaten bir insan çıksın gitsin
en yisi bu .

Sevgi ben kartlarinda baska bi kiz goremedim, eskiden bi ciddi iliskisi olmus kumral bi kizla ama bitmis bu tamamen, seninle de cok kisa zaman icinde iletisime gececek, yani ilk basta sitemkar bi mesaj atacak ama incindigi icin, biraz tartisarak bisiler tekrar baslayabilir ama bu cocuk cok inatci kisitlanmaktan hic hoslanmiyor bu cocugu senin oldugu gibi kabullenmen lazim, kartlarin bitmedigi yonunde ve eger ona istedigi ozgurlugu verebilirsen dirdir yapmazsan evlilik yolunuzun cok acik oldugu seklinde merak etme arayacak
banada baksana nolurr nolurr nolurr:mad::mad::mad::mad::mad:

sen hainsin senn
sen kalpsizsiz sen
bütün dünyamı yıktın reva mı
bütün dünyamı yıktın revamı ah ettim bilsen ah sen ..
allahhh arabeskkk:KK70:

Sevgi ben kartlarinda baska bi kiz goremedim, eskiden bi ciddi iliskisi olmus kumral bi kizla ama bitmis bu tamamen, seninle de cok kisa zaman icinde iletisime gececek, yani ilk basta sitemkar bi mesaj atacak ama incindigi icin, biraz tartisarak bisiler tekrar baslayabilir ama bu cocuk cok inatci kisitlanmaktan hic hoslanmiyor bu cocugu senin oldugu gibi kabullenmen lazim, kartlarin bitmedigi yonunde ve eger ona istedigi ozgurlugu verebilirsen dirdir yapmazsan evlilik yolunuzun cok acik oldugu seklinde merak etme arayacak
Bana da bakar mısın canım.
Burcum kova onun ikizler.Ayrılır ayrılmaz nişanlandı.Nişanlısın burcu boğa:)yurtdışında ikisi de.Hani ne düşünüyor öğrenmek istiyorum ya.Onla mecburiyetten mi birlikte(hani ikisi de aynı ülkede biz onla farklı ülkedeyiz)Ben aklında mıyım..Ne bilim bilmek istiyorum bunları ya..

benimkinin twitterdauyuz bi kiz var P:E adinda sinir oluyorum
thalix bir kez sen de bakmıştın.Şimdi tekrar bakar mısın bana yeni durum için..

Hayatta yapmaz dediğim o konuda güvendiğim bir kişiydi..Sarsıldım hani..Biraz ilgisiz kaygısız duruşu kendi huyundandı biliyorum,içe kapanık biriydi,konuşmayı sevmezdi o yüzden kamerada görüşmeyi çok sevmezdi..Yanınmda olsa okadar sorun olmazdı....Seviyordu hissediyordum..Aramıza bir ümitsizlik girmişti..Benim bıraktığım bir anda o da bıraktı..

Son düzenleme:
Bana da bakar mısın canım.
Burcum kova onun ikizler.Ayrılır ayrılmaz nişanlandı.Nişanlısın burcu boğa:)yurtdışında ikisi de.Hani ne düşünüyor öğrenmek istiyorum ya.Onla mecburiyetten mi birlikte(hani ikisi de aynı ülkede biz onla farklı ülkedeyiz)Ben aklında mıyım..Ne bilim bilmek istiyorum bunları ya..
kız nişanlanmış adam ne yapıcan ne düşündüğünü ?
boşverr gitsin .
kısmet değilmiş demek ki :((

benimkinde durum cok baska kuzum ya burdan yazamiyorum :KK43:
benimkide bir kızın resmini beğenmiş ama kız sallamıyor belli bunun resimlerini hiç beğenmmeiş :KK70:
mal ya hala aranıyor benim gibisni bulmuş
durumbaşka derken ?şüpheleniyor musun kızdan ?herşey beklerim ben bu akreplerden .

Back
X