Bu ilişki sonrası depresyon. Toparlanacaksın. İnan bana. Ona mesaj atmaman da iyi olmuş. Kendine biraz zaman var. Kendinle ilgilen.Herkese merhaba daha önce birçok konu açmıştım eski ilişkimle ilgili uzun süre flört dönemim oldu ve ciddiyete binecekken bozuldu ama bu süreçte hakaret, küfür bolca vardı. Bugün ınstagramda resmini gördüm de içimin acıdığını hissettim. Neden bu hale geldiğini sorgulamaya başladım hatta mesaj atmayı bile düşündüm ama sonra kendime olan saygımdan ki bunu çok geç farkettim kendimi frenledim. Yani fotoğrafta öyle gülmüş ki onca kötü şeyi o yapmamış gibi aklım bana oyun oynuyor sanırım affetmek için yollar arıyor. Zaten bazı endişelerim var gelecekteki yaşantım için daha kötüsüyle beraber olursam diye bu yüzden psikolojik destek almayı düşünüyorum. Bir çoğunuz belki de benden çokça büyüksünüz yani demem o ki bu günler de geçer mi yani ben unutur muyum ? Çok yoruldum, çok yıprandım etrafa gülümsemekten, hiç bir şey yokmuş gibi davranmaktan canım o kadar yanıyor ki. 4.5 senelik bir ilişkiydi ve biteli bir aya yaklaştı ben bitirdim bu arada artık bir şeylerin düzeleceğine inanmıyordum. Ben artık yarınımın mutlu olacağından bile endişe eder oldum çok mutsuzum.
evet bunun farkındayım ve bu yola her şey daha güzel olacak diye girdim ama tam aksi yönde gidiyor her şeySana küfür eden hakaret eden bir insandan kurtulmuşsun.
Hayatındaki kadına saygı duyan, kıymetini bilen, sağlam karakterde adamlarda var.
Ümitsizliğe kapilma o yüzden, kendin için en doğru kararı almışsın.
ciddiyete binecekken bozuldu ama bu süreçte hakaret, küfür bolca vardı.
Akıllı kadınları gördükçe mutlu oluyorum. O mesaji atsaydınız koca bir pişmanlığın kapısını aralayacaktınız.sonra kendime olan saygımdan ki bunu çok geç farkettim kendimi frenledim
Şuan öyle geliyor ama zamanla herşey daha güzel olacak. Birde onu görebileceğin heryerden engelle, ne yapmış ne etmiş takip etme bundan sonra. Sen kıymetlisin, hayat da senin değerini bilmeyecek bir insana feda edilemeyecek kadar güzel. Sadece biraz zaman.evet bunun farkındayım ve bu yola her şey daha güzel olacak diye girdim ama tam aksi yönde gidiyor her şey
Herkese merhaba daha önce birçok konu açmıştım eski ilişkimle ilgili uzun süre flört dönemim oldu ve ciddiyete binecekken bozuldu ama bu süreçte hakaret, küfür bolca vardı. Bugün ınstagramda resmini gördüm de içimin acıdığını hissettim. Neden bu hale geldiğini sorgulamaya başladım hatta mesaj atmayı bile düşündüm ama sonra kendime olan saygımdan ki bunu çok geç farkettim kendimi frenledim. Yani fotoğrafta öyle gülmüş ki onca kötü şeyi o yapmamış gibi aklım bana oyun oynuyor sanırım affetmek için yollar arıyor. Zaten bazı endişelerim var gelecekteki yaşantım için daha kötüsüyle beraber olursam diye bu yüzden psikolojik destek almayı düşünüyorum. Bir çoğunuz belki de benden çokça büyüksünüz yani demem o ki bu günler de geçer mi yani ben unutur muyum ? Çok yoruldum, çok yıprandım etrafa gülümsemekten, hiç bir şey yokmuş gibi davranmaktan canım o kadar yanıyor ki. 4.5 senelik bir ilişkiydi ve biteli bir aya yaklaştı ben bitirdim bu arada artık bir şeylerin düzeleceğine inanmıyordum. Ben artık yarınımın mutlu olacağından bile endişe eder oldum çok mutsuzum.
Şu dünyada çok ağır acılar yaşadım. Aşk acısı yanında çerez kalıyor. Rabbim başka dert vermesin. Geçer gider. Kimse baki değilHerkese merhaba daha önce birçok konu açmıştım eski ilişkimle ilgili uzun süre flört dönemim oldu ve ciddiyete binecekken bozuldu ama bu süreçte hakaret, küfür bolca vardı. Bugün ınstagramda resmini gördüm de içimin acıdığını hissettim. Neden bu hale geldiğini sorgulamaya başladım hatta mesaj atmayı bile düşündüm ama sonra kendime olan saygımdan ki bunu çok geç farkettim kendimi frenledim. Yani fotoğrafta öyle gülmüş ki onca kötü şeyi o yapmamış gibi aklım bana oyun oynuyor sanırım affetmek için yollar arıyor. Zaten bazı endişelerim var gelecekteki yaşantım için daha kötüsüyle beraber olursam diye bu yüzden psikolojik destek almayı düşünüyorum. Bir çoğunuz belki de benden çokça büyüksünüz yani demem o ki bu günler de geçer mi yani ben unutur muyum ? Çok yoruldum, çok yıprandım etrafa gülümsemekten, hiç bir şey yokmuş gibi davranmaktan canım o kadar yanıyor ki. 4.5 senelik bir ilişkiydi ve biteli bir aya yaklaştı ben bitirdim bu arada artık bir şeylerin düzeleceğine inanmıyordum. Ben artık yarınımın mutlu olacağından bile endişe eder oldum çok mutsuzum.
Ah ya , her yorumunda mutsuzluğunu dile getiriyorsun. Allah eşinin kalbine merhamet versin, ne varsa bu kadar hayati zindan edecek sana ve kendine.Hiç mutsuz olma kardeş hatta sadaka ver bi yerlere. 4 yıllık ilişkide küfür hakaret vardı ben evlendim bunun boyutları arttı dehşet şekilde psikolojik şiddet görüyorum küfürü hakaretin bini bin para kendime olan saygımı yitirdim. Gerekirse baba evinde çek sıkıntını bir ömür asla bu insanla barışma yoluna devam etme yoksa benim gibi mutsuzluğun dibini yaşarsın.
Ah bur bide ben bilsem inanın şuan yorumunuzu gözyaşı için de cvp veriorum. Allah razı olsun şu mübarek günde dualarına benide katarsan sevinirimAh ya , her yorumunda mutsuzluğunu dile getiriyorsun. Allah eşinin kalbine merhamet versin, ne varsa bu kadar hayati zindan edecek dana ve kendine.
Sende daha fazla çekmek zorunda değilsin bu adamı, umarım tez zamanda cesaret edersin hayatından çıkarmak için.
Ya öyle mi diyorsunuz beni çok seviyordu ama artık bu sevginin ağzını düzeltmesi için yetmediğini farkettim hiç yüzüme küfür etmedi hep mesajda bunu gerekçe göstererek evli olsak yüzüne karşı yapamam zaten diyordu bende açıkcası evlenince düzeleceğine inanıyordum sonra inancımı kaybettim ve ayrıldım Allah'ta sizi ışığa çıkarır inşallah.Hiç mutsuz olma kardeş hatta sadaka ver bi yerlere. 4 yıllık ilişkide küfür hakaret vardı ben evlendim bunun boyutları arttı dehşet şekilde psikolojik şiddet görüyorum küfürü hakaretin bini bin para kendime olan saygımı yitirdim. Gerekirse baba evinde çek sıkıntını bir ömür asla bu insanla barışma yoluna devam etme yoksa benim gibi mutsuzluğun dibini yaşarsın.
Valla eşimde beni seviyordu ama bende sizin gibi düşündüm aynı evin içine girince hiç biri olmaz dedim insan o zaman daha toz pembe düşünüyor hiç mutsuzluk aklına bile gelmiyor. Yani küfür eden insan evlenince en ufak tartışmada daha da dozunu artırarak fazla şekilde ediyor. Yüzünüze yapamayan mesajdada asla yapmaz hiç üzülme zaman geçtikçe iyiki ayrılmısim diceksin sana saygı duyan değer veren insanlara yet verin hayatınızda.Ya öyle mi diyorsunuz beni çok seviyordu ama artık bu sevginin ağzını düzeltmesi için yetmediğini farkettim hiç yüzüme küfür etmedi hep mesajda bunu gerekçe göstererek evli olsak yüzüne karşı yapamam zaten diyordu bende açıkcası evlenince düzeleceğine inanıyordum sonra inancımı kaybettim ve ayrıldım Allah'ta sizi ışığa çıkarır inşallah.
Gerçekten fikrinizi benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Şu mübarek günlerin hatırına Allah eşinize sakinlik versin inşallah cennet bahçesi gibi eviniz olur.Valla eşimde beni seviyordu ama bende sizin gibi düşündüm aynı evin içine girince hiç biri olmaz dedim insan o zaman daha toz pembe düşünüyor hiç mutsuzluk aklına bile gelmiyor. Yani küfür eden insan evlenince en ufak tartışmada daha da dozunu artırarak fazla şekilde ediyor. Yüzünüze yapamayan mesajdada asla yapmaz hiç üzülme zaman geçtikçe iyiki ayrılmısim diceksin sana saygı duyan değer veren insanlara yet verin hayatınızda.
Çok teşekkür ederim amin inşallah
Allah razı olsun sizinde karşınıza inşallah bundan sonra doğru insanlara çıkar.Gerçekten fikrinizi benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Şu mübarek günlerin hatırına Allah eşinize sakinlik versin inşallah cennet bahçesi gibi eviniz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?