- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
Çok sevdiğim bi öğretmen var çalıştığım okulda ama hi doğru dürüst muhabbet etme imkanı olmadı ztn utangaç biriyiim çok özlüyorum kesin hayatında biri vardır diyede düşünüyorum bana karşı ilgisinin olmadığını biliyorum ama içim çok yanıyo kalbim acıyo bikaç kez rüyalarıma girdi bana leylak veya lavanta gibi uzatıyodu genelde rüyalarım hep çıkar okula ilk geldiğimde bana bitek o hoşgeldin dedi çok güler yüzlü ve mutlu bi şekilde başka bi arkadaşıma sorduğumda bana demedi dedi bikaç kere bana uzun bakarken yakaladım, ama hiç konuşamadık çok üzülüyorum yeni dönemde bişeyler olur mu çok merak ediyorum çok dua ediyorum kimseyle tanışmak istemiyorum sadece onu düşünüyorum öğretmenler odası çok kalabalık oluyo hiç kaynaşamıyoruz aklım karmakarışık burayada briaz karışık yazdım ama bilenler bilir birini sevmek nasıl bir duygu üstelik karşılığı yok nasıl adım atmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorım onun yüzünden karşıma çıkanları reddediyorum hep ama bi yandan da düşünüyorum 2 ay çalıştık o arada mutlaka gelip derdi ama yok göz göze geldiğimizde hep utangaçlıktan gözlerimi kaçırdım ama sevmediğine ilgi duymadığına eminim keşke sevseydi hep aklımda
ya hiç unutamazsam diye korkuyorum tayin istemek gibi bi durumum yok napcam hep böyle üzülcek miyim diceksiniz yeni insanalr tanı hiçkimseye hevesim yok bazen çok üzülüyorum kendime aşkımın karşılık bulmamasına o 25-28 arası görünüyo ben o yaşlarda, benim hep küçükmgöründüğümü söylerler 20-21 görünüyomuşum sizce bu yüzden mi adım atmadı hep makyajlı ve iyi giyinimli gittim okula