• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk acısından nasıl kurtulursunuz

husel

er:)
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2007
1.849
18
683
47
Diğer
Aşk Acısından Nasıl Kurtulursunuz?

Aşk insanoğlunun hissettiği en güzel duygu... Onunla beraber geçirdiğiniz anlar sizin o güne kadar geçirdiğiniz en mutlu anlar belki de…Her şeyin sonsuza kadar devam etmesini istiyorsunuz..Ama işler umduğunuz gibi gitmeyebilir.

Fırtınalı başlayan aşklar kasırgayla sona erebilir. Onunla yaşadığınız unutulmaz anlar sizin için bir kabusa dönüşebilir. Bu durumda yaşanan güzelliklerin ardından herşeyin bittiğine inanmak elbette ki çok zor. Fakat bu zor dönemi aşmanın da yolları var. Yeter ki kendinizi iyi hissetmekten alıkoymayın. Unutmayın kendinizi harap ederek hiçbir yere varamazsınız.

Uzmanlar, bu zor dönemi en iyi şekilde atlatmanız için şunları öneriyor;

1- Sosyal yaşamdan kopmayın. Bu dönemde yalnız kalmak isteyebilirsiniz, ancak yalnızlık, kendinizi iyi hissetmenizi sağlamayacak, sizi daha çok yıpratacaktır.

2- Aileniz ve arkadaşlarınızla daha çok zaman geçirin, belki de onları uzun zamandır ihmal ediyordunuz.

3- Onunla beraberken yapmak isteyip de yapamadığınız şeyleri yapın.

4- Size, onu hatırlatacak şeyleri ortadan kaldırın.

5- İmkanınız varsa, kendinize yakın hissettiğiniz biriyle küçük bir tatil yapın, kafanızı toplamanız için faydalı olur.

6- Küçük şeylerden zevk almaya çalışın, mutlu olmak sizin elinizde.

7- Güçlü olun ve onun sizi hak etmediğini düşünün.

8- Tüm bunların ardından, kendinizi asla yeniden aşık olmaya zorlamayın.

9- Sizi en mutlu eden şeyleri yeniden düşünün, o olmadan önce neler yapardınız şöyle bir sayın.

10- Tüm bunlara rağmen içinde bulunduğunuz zor durumdan kendinizi bir türlü kurtaramıyorsanız, mutlaka bir psikologa başvurmalısınız.

13 gün ayrıydık sevgilimle. aşmaya çalıştım alışmaya çalıştım olmadı. ayrılık acısından kurtulamadım ben yani. ama en azından sonu güzel oldu; sevgilimle yeniden birlikteyiz :) ayrıca çooook yakın bi zamanda da 6. yılımızı kutladık :D

ayrılık acısı 4 yıl sürüomus demislerdi bi dergide öle hatırlıorum...

hepsini yaptım ama nafile ...daha doğrusu onla ilgili herşeyi ortadan kaldırdım ama kendisiyle hala grşüoruzz:(((( buda onu unutmamı imkansızlaştırıo..yani onu görünceanlayın işte offf off

ne yaparsanız yapın ask acısından asla kurtulunmuo
nereye baksan ne yapsan mutlaka o gunlerı tekrardan yasarsın
allah ask acısı cektırmesın

ne yaparsanız yapın ask acısından asla kurtulunmuo
nereye baksan ne yapsan mutlaka o gunlerı tekrardan yasarsın
allah ask acısı cektırmesın

Aminnnn
çalışmayı deneyin kızlar hiç boş vaktiniz kalmasın düşünmek için ya da gurur yapmıcak barışacaksınızyerimseniben

Çok zor
Bunları uygulasam ne fayda
Önce insan unutmayı istemeli
Ve ben hiç isteyemiyorum onsuz bi tarafımın hep boş kalacağını düşünüyorum
Bu yüzden alışmak unutmaktan daha kolay geliyor bana :(

ne yalan soyleyım bu ıstatıstıkler yok arastırmalar ne derse desın...
unutmak ıstemenle ılgılı bır durum..sen karar verdıgın zaman...unutuluyor...
aman en dogru olan su kı....zaman gerekıyor unutmak ıcın....yoksa buharlasıpta gıtmıyor...
eger unutmak ıstemessen ayrılıgı kabullenmemişsen...yıllarda gecse içini acıtıyor...

kurtulmaya çalışmamak en güzelii zamana bırakmak .canım onu düşünmek isterse onu düşünüyordum, canım niye acıyor diyede kızmıyordum bunlar yapşam belirtisi çünkü... kendimi hiçç suçlamıyordum bunun için .. sevmeyi tadamayanlarda var ...yüklenmeyelim kendimize fazla herşey olacağına varıyorr diye düşünyorumm...

Aşk acısından kurtulamam gıbı gelıyo cunku sevgılımdn sanıy ayrı oldugumu dusununce bıle içim cok acıyo aşk acısına katlanamam allahım benı sevdıgımden ayırmasın.

zamanla...
ve sonra öyle bir an gelir ki neden acı çektiğinizi unutur, harcadığınız zamana acırsınız.

1 gun ayrı kaldıgım zaman kı ruh halımı dusunuyorumda kurtulamam. bana cok kızgın armz bozk ve suan kı duygumu ıfacde edemem dokunsalar aglicak durumdaym . aşk acısından hc kurtulamam

ayrılanlar için soyluyorumm hemen gecmesi beklenmiyo zaten ama onu unutacagınıza karar verin onu hatırlatıcak seyler yapmayın birlkte vakıt gecırdıgınız yerlere gitmeyin arkadaslarla aktivite yapın bol bol kendinize ugrasacak ugraslar bulun resimlerini kaldırın hediyelerini atın yani onu hatırlatacak bişiler kalmasın elinizde... ozgur oldugunuzu hissedin ne ıstersenız yaparsınız! karısan yok gorusen yok ne rahat! biz erkeklere bagımlı olarak yasamak zorundamıyız yaa ben ole yapıorum evde bilgisayarda hic bi fotosu kalmadı aldıgı hediyeler cıcekler copte haketmedi o beni!!!

Son düzenleme:
Back
X