• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk acısını çok ağır yaşayanlar... Neler yaşadınız,nasıl atlattınız anlatırmısınız ?

Sinem00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
414
0
0
İstanbul
Hemen hemen her kişinin yaşayabileceği bir olaydır aşk acısı. Ve gercekten sevip sevdiğinden ayrılmak büyük bir acı yaşayanlar bilir. Bu acıyı yaşayıp atlatanlar o dönemde neler yaşadıklarını nasıl atlattıklarını kendilerini neye verdiklerini anlatırmı lütfen..

Son düzenleme:
ben dün ayrıldım bakalım kendimi neye vereceğim :58: ama aslında bir yol çizmeye çalışıyorum kendime şimdiden, çok istediğim bir iş için görüşmeye çağırıldım yarın oraya gideceğim, saçımda başımda bir kaç değişiklik yapacağım, uzun süredir ektiğim arkadaşlarımla buluşacağım..şimdilik aldığım kararlar bunlar..

Bence aşk acısının en iyi reçetesi yeni aşklara yelken açmak... Başka türlü unutulacağını sanmıyorum.. Çünkü artık ona odaklanmış olucağın için daha az aklına gelmeye başlıcak.. Zaman geçtikçe de tamamiyle unutucaksın zaten... :29:

Zamanla atlattım. Başka çaresi yok. İstersen dünyanın öbür ucuna git, o acı seninle gelir. Kafandan atamadıktan sonra başka şeyler pek işe yaramıyor ama yine de arkadaşlarla takılmak hafifletiyor durumu. 1,5 yıl geçti benim ve artık umrumda değil diyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben açtığım başlıklarda anlatmıştım ilişkimi ve sonunu şimdi uzun uzun anlatıp yormayayım sizi tekrar :31: sadece şunu demek istiyorum hakettiği hatta belki hakettiğinden de fazla sevgi verdiniz mi,sorunlarında problemlerinde anlayış gösterip destek oldunuz mu,ilginiz alakanız en önemlisi ona olan aşkınız tükenmeden bitmeden onu sevmeye devam ettiniz mi..

bütün bunları yaptıktan sonra yinede terkedildiyseniz,ya da onun sebep olduğu sorunlardan dolayı ayrılmanız gerektiyse bence üzülmeyin gözlerinizi silin ve tarafsız olarak dışardan biriymiş gibi bakmaya çalışın ve sorun kendinize..

Ben bu aşk için ilişkimiz için bitmemesi için elimden gelen herşeyi yaptım mı ?

cevabınız evet ise ama hissederek,vicdan-akıl-yürek olarak evet mi??soruyu soran sizsiniz yalan söylerseniz kendinize zararı dokunur,kendinizi kandırırsınız..

bütün bunlara rağmen cevabınız yine evet ise üzülmeyin derim..şimdi bana soracak olursanız üzüntü kalmadı ama aklıma gelmiyor,düşünmüyorum,içimde kıpırdayan bişeyler kalmadı desem yalan olur..ama acısı geçti bi şarkı çıktığında ya da birlikte anımızın olduğu herhangi bişey tekrarlandığında bi kaç dk. dalıp uzaklara bakıp hafif bi kırıklık hissedip sonra gülümsüyorum...

bunu yapabildiğim için çok mutluyum..O mu ? halen bana bişeyler yazıp konuşma ortamı yaratmaya çalışıyor her seferinde tersledim.en son pazar günü yazdı sınavımı sordu bi iki konuştum sınavı anlattım sonra konuyu uzatmaya başladı.arkadaşımla başlayan 2 satırlık bi cümle yazdım yolladım kalbi kırıldı gibisinden bi cevap yazdı ama tın değil yani benim kalbim kırılırken ben gecelerce ağlayıp zırlarken o nerdeydi..fosur fosur yatıyordu..

çok klişe kızlar biliyorum ama durumumzu anlatan en iyi söz bence ''kimse ağlamaya değmez ; değen insan zaten ağlatmaz '' aynen öyle..

kısa yazayım dedim ama yine baya uzattım :27: içiniz vicdanınız rahatsa takmayın önünüze bakın sizden 1 tane daha yok..o altın kalplerinizi hakedecek aslan yürekli prensiniz inşallah bulur hepinizi hepimizi herkesi...
:16:

ayrılık acısını,hemen biter bitmez,yeni aşklara yelken açmakla,yada yeni biri ilişkiye başlamakla unutamıyorsun..inanın ben bunu çok denedim,kendimi gezmeye,yeni yeni ortamlara sokmaya,bir nevi arayış içersine girmeye çalıştım ama olmuyor gerçekten olmuyor:50:yeni şans verdiğin insanda bana aynı şeyleri yaşatırmı,üzermi,kırarmı yada aldatırmı diye düşünmekten kendini alamıyorsun,bu düşünceler içersinde kıvranırkende,o yeni ilişkide zaten sağlıklı bir şekilde başlamamış oluyor..o yuzden belkide biraz zaman..zamanın getirdikleriyle atlatabiliyorsun bir takım şeyleri,artık zamanda sana güzel şeylermi getirir..kötü şeylermi getirir oda meçhul tabi:59:

Kafanızda bitirmeden ne yaparsanız yapın, ne kadar zaman geçerse geçsin boş. Kafada bitirmek de tamamen sizin elinizde.

Back
X