Anlıyorum. Fakat bence herşey karşılıklı. Yani herşey bir tarafın suçu değil. Bunca yaşa kadar ilişkilerinde sürekli bir problem yaşamışsan demekki sen kendinde bir yerlerde hata yapıyorsun. Evet saf olmuş olabilirsin ama artık eskisi gibi 18 yaşında değilsin. Mutlaka ilişkilerinden birşeyler öğrenmen gerekir. Belki hemen güveniyorsun ve yada hemen açılıyorsun.Kötü niyetli erkeklerde farkedip kullanmak istiyorlar yada iyi niyetliyse bile bir yerden sonra bir sebepten senden sıkılıyor. “Öfff buda dünden razı yada nasıl olsa artık benim. Yan cebimde dursun bari” demiş olabilirler.İnsanın ilk önce kendine değer vermesi ve kendini sevmesi şart. Benim bir tanıdığım var. Sürekli ilişkilerinden şikayetçi.O da nerdeyse seninle aynı yaşta saf bir kız. Erkeklere sürekli değer veriyor, hemen kapılıyor. Sonrada beni kullanıyorlar diyor. Ama yani sürekli aynı tür davranıp, aynı sonuçlar nereye kadar. Demekki olaylara biraz farklı açıdan bakmak, bir ders çıkartmak şart. Tabii ben bunu kesinlikle yargılamak İçin söylemiyorum. Ama genelde farkettiğim insanlar sürekli aynı şeylerden şikayetçi. Olaya sanki ancak bir taraflı bakılıyor, ancak karşı taraf suçlanıyormuş gibi.