Aşk başarısızlığı Lütfen yardım

votetoda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
1.042
1.409
133
Kızlar merhaba. Sizinle dertleşmek istiyorum belki bana akıl verirsiniz Aşk hayatımda o kadar başarısızım size anlatamam. Sanırım kısmetim kapalı . Eğer kısmeti açmak için iyi hocayı biliyorsanız sevinirim. Yaşım oldu 33 ve hiç doğru düzgün ilişkide yaşamadım.İlk 18 yaşımda aşk oldum ve tabii ki karşılıksız Ve bugüne kadar beğendiğim ilişki kurmak istediğim erkekler bana karşılık vermedi. Çoğu zaten ilk plana cinselliği koyuyorlar ve tabii böyle bir deneyimim hiç olmadığını öğrenimince ilişkiyi devam ettirmek istemiyorlar. Tabii bende demiyorum yok evlenelim ondan sonra cinsellik. Böyle yakınlaşmak için adamı biraz daha iyi tanıman lazım değil mi ? Sanırım yoluma doğru düzgün insan çıkmıyor.

Hoca ile olmaz bu iş. Zaman-ı vardır nasibin ne zamansa o zaman olur .

Aktif olun sosyal medyada arkadas ortaminda is ortaminda. Kurslara gidin eglence yerlerine gidin spora gidin. Karsiniza birici cikacaktir yasiniz normal

Hoca moca bunlar boş işler. hep arayış içine girersen bulamazsın ki sal kendini (beden olarak değil) ortamlara gir arkadaşlıklar edin eğlencelere katıl çıkar elbet bir cengaver takma kafana bu kadar

Aktif olun sosyal medyada arkadas ortaminda is ortaminda. Kurslara gidin eglence yerlerine gidin spora gidin. Karsiniza birici cikacaktir yasiniz normal
Canım bunları hepsini denedim inan Yoksa böyle bir konu açmazdım. Olmuyor hiç. Olsada ciddi düzgün biri çıkmıyor. Belki kaderim öyle yapacak bir şey yok. Kabul ederim ama ailem çok üzülüyor torun istiyorlar . Onların üzülmesini hiç istemem ama kısmet öyleyse

Anlıyorum. Fakat bence herşey karşılıklı. Yani herşey bir tarafın suçu değil. Bunca yaşa kadar ilişkilerinde sürekli bir problem yaşamışsan demekki sen kendinde bir yerlerde hata yapıyorsun. Evet saf olmuş olabilirsin ama artık eskisi gibi 18 yaşında değilsin. Mutlaka ilişkilerinden birşeyler öğrenmen gerekir. Belki hemen güveniyorsun ve yada hemen açılıyorsun.Kötü niyetli erkeklerde farkedip kullanmak istiyorlar yada iyi niyetliyse bile bir yerden sonra bir sebepten senden sıkılıyor. “Öfff buda dünden razı yada nasıl olsa artık benim. Yan cebimde dursun bari” demiş olabilirler.İnsanın ilk önce kendine değer vermesi ve kendini sevmesi şart. Benim bir tanıdığım var. Sürekli ilişkilerinden şikayetçi.O da nerdeyse seninle aynı yaşta saf bir kız. Erkeklere sürekli değer veriyor, hemen kapılıyor. Sonrada beni kullanıyorlar diyor. Ama yani sürekli aynı tür davranıp, aynı sonuçlar nereye kadar. Demekki olaylara biraz farklı açıdan bakmak, bir ders çıkartmak şart. Tabii ben bunu kesinlikle yargılamak İçin söylemiyorum. Ama genelde farkettiğim insanlar sürekli aynı şeylerden şikayetçi. Olaya sanki ancak bir taraflı bakılıyor, ancak karşı taraf suçlanıyormuş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…