ya bnde biliorum toparlanmam lazım ama bikaç kez denedim mevzu olduu zmn sinirlerime hakim olamıorum çok alınganım ben nasıl vurdumduymaz olabilirm bunu nasıl yapabilirm yoksa bizim ilşkimiiznde çivisi çıkıcak hemde saçma şelerden rahat bi kız olmak istiyorumsenağlama ve bnu kendimede yediremiorum gurursuzluk gibi gelio:bbo:cnm sana sadece sunu sölim aklını basına topla..bende senin gibiydim böle sacm aseylere paranoya yaparken kafayı sıyırıodum..seven ölemi yapar bölemi yapar die düşünüp..ağlama krilerine giriodum..kendi kendime düşünüodum halbuki bişide demiodu...kendimi yıpratıodum..ve bölece ilişki çok yıprandıı gitti.bende yıprandım..aklını basına al cnm,değmez ve biz ayrıldık...
:1senedir süregelen bi ilişkim var. başlarda yani başlarda dediğm ilk 3 ay böyle sorunlarım yokdu. şimdi hastalığa çevirdiini hissediorum:bbo: meseleye gelince aşırı kıskancım .kendimi hep bi denetleme halinde görüorum anlayışsız bi insan oldum msne çaırıorum şu an gelemicem işim var dedii zmn belki çok saçma gelcek ama beni sevmediini falan düşünüorum benim aklıma direk seven insan ne yapar eder gelir diye bi kuruntu gelio. halbuki mantıklı düşünsem oda insan işi olabilirfisfisfis sonra msnine hergün belki 3 kez giriorum hatta bazen o farketmeden bazı kızları siliorum ve buyüzden kavga ettik ama oda bendeki erkeklerin hepsini sildi neredeyse. bunu sölediim zmnda empati kurmuo sen kızsın farklı bişi bu dio bende iyice sinirleniorumya benim durumum gerçekden vahim galiba gereğinden fazla kafama takıorum bazı şeleri ve birbirimizi çok sevmemize rağmen soukluk oluo benim biraz dha rahat olmam için ne yapmam lazım sanki sevgilimin peşinden koşan onu sıkan benmişim gibi rolleri değiştirdik bu benm canımı sıkıo ciddi paronoya var bnde sanırım :1no2:şaka değil
herşeyi anladım da
sen kızsın,bu farklı bişey demesini anlamadım?
listesindeki kızlar kim? hepsi mi yakın arkadaşı?
ama nasıll bende onun cevabını arıorumbende bazen aynı dyuları hıssedıyorum
buna bır dur demek lazım
:1senedir süregelen bi ilişkim var. başlarda yani başlarda dediğm ilk 3 ay böyle sorunlarım yokdu. şimdi hastalığa çevirdiini hissediorum:bbo: meseleye gelince aşırı kıskancım .kendimi hep bi denetleme halinde görüorum anlayışsız bi insan oldum msne çaırıorum şu an gelemicem işim var dedii zmn belki çok saçma gelcek ama beni sevmediini falan düşünüorum benim aklıma direk seven insan ne yapar eder gelir diye bi kuruntu gelio. halbuki mantıklı düşünsem oda insan işi olabilirfisfisfis sonra msnine hergün belki 3 kez giriorum hatta bazen o farketmeden bazı kızları siliorum ve buyüzden kavga ettik ama oda bendeki erkeklerin hepsini sildi neredeyse. bunu sölediim zmnda empati kurmuo sen kızsın farklı bişi bu dio bende iyice sinirleniorumya benim durumum gerçekden vahim galiba gereğinden fazla kafama takıorum bazı şeleri ve birbirimizi çok sevmemize rağmen soukluk oluo benim biraz dha rahat olmam için ne yapmam lazım sanki sevgilimin peşinden koşan onu sıkan benmişim gibi rolleri değiştirdik bu benm canımı sıkıo ciddi paronoya var bnde sanırım :1no2:şaka değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?