aşk beni yeniden buldu

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
uzun süreli bir ilişkim vardı cılkı çıkmış bir ilişki aynı cılkı çıkmışlıkla bitti
bir süre kimseyle konuşamadım yani erkekler bana uzaylı gibi göründü :ssz:
işyerinden birine ilgi duyduğum farkettim yemekhanedeki bakışmalarımızdan dolayı :9:; yanında hiç heyecanlanmadığım hatta huzur bulduğum biri
işyerinin mailden bana mail atmaya başladı telefon numaralarımızı aldık ve 2 kez de dışarda görüştük
şimdi nasıl anlatsam o maillerde msjlarda başka biri yüz yüze bambaşka yani msjlarda daha sıcak sanki
27 yaşında bir erkek hoşlandığını söylemekten çekinir mi yada zaman mı lazım 5 aydır aynı devam ediyor
arada msjlar mailler mesai bitince buluşuruz demeler ama bulştuğumuzda açılmadıı
ben çekingen biriyim kolay olmaz bende aşk ilişkisi bu yaşıma kadar 3 tane sevgilim oldu demişti
ama bu his duygusu ağızdan kaçmaz mı nerdeyse benim ağzımdan kaçacak kendimi zor tutuyorumm :53:

5 ay açılmak için uzun bir zaman gibi geldi bana.
Ama utangaç bir yapısı olduğunu söylemiş bilemedim ne kadar doğru.
En utangaç erkek bile bu kadar zamanda açılırdı gibi.
Sizin tavırlarınız nasıl peki? Belki sizin davranışlarınızdan dolayı olumsuz cevap almaktan çekiniyordur?

5 ay açılmak için uzun bir zaman gibi geldi bana.
Ama utangaç bir yapısı olduğunu söylemiş bilemedim ne kadar doğru.
En utangaç erkek bile bu kadar zamanda açılırdı gibi.
Sizin tavırlarınız nasıl peki? Belki sizin davranışlarınızdan dolayı olumsuz cevap almaktan çekiniyordur?

bencede 5 ay uzun bir süree
ben ona karşı çok soğuk değilim ama biraz mesafeliyim
babası benim müdürüm o yüzden mi açılamıyor acaba
yada sadece arkadaş olarak yaklaşıyor
geçen stajyer kız dediki meltem ablaa bu Cüneyt abi senden hoşlanıyor mu nasıl bakıyor öyle
bakışlarını farkeden 3 tane daha arkadaşım var işyerinde
ama bu kada uzun zaman geçmesi normal değil yani

Babasının müdürünüz olduğundan kaynaklı açılamıyor bence. Yani ben öyle düşündüm. :40:

Babasının müdürünüz olduğundan kaynaklı açılamıyor bence. Yani ben öyle düşündüm. :40:

evet iş ortamı sonuçta duyulsa hoş olmaz
bana sürekli evlilikten bahsediyor evlilik doğru insanı bulursan ne kadar güzel olur meltem falan diye majlarımız hep
sevgili olmadan evlilik teklifi etmesin dee :53:
gerçi hiç sanmıyorum başlamadan bitecek heraldee bana sinemaya gidecez diye söz verdirtti belki o zaman açılır 3.dede olmazsa artık umudumu keseceğim :43:

Back
X