Aşk biR keRe?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elgiva
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

Elgiva

Ziyaretçi
bunu çok merak ediyorum. insan hayatında sadece bir kere mi gerçekten aşık olur?

insanina gore degisir.
kimi asik oldum Sanar
kimi oldugunu bilir/dusunur ve o kisyle olur omur boyu; bir kere oldum der
(bu ya baskasini tanisaydi ve asik olsayd belki o kisi icin degisirdi)
kimi birine asik olur, o biter sonra unutur yada gonlunde saklar ama baska birine daha asik olur.

ama en buyuk ask allah askidir kula duyulan sey ise Sevgidir.

benimde merak ettiğim bir konu
bence en fazla 2 kere olur tabi adet vermek ne kadar mantıklı orasıda tartışılır
ama sadece bir kere çok sevebilirsin bence
daha rastlayamadım o çok seveceğim kişiye umarım herkesin karşısına çıkar öyle biri

ben birini gerçekten çok sevdim ama ayrıldık ve bir daha bir araya geleceğimizi de hiç sanmıyorum bir daha sevememekten gerçekten aşık olamamaktan korkuyorum ondan sordum

ben birini gerçekten çok sevdim ama ayrıldık ve bir daha bir araya geleceğimizi de hiç sanmıyorum bir daha sevememekten gerçekten aşık olamamaktan korkuyorum ondan sordum

eğer yeniden olma umudunuz yoksa düşünmemeye çalış canım
yoksa çıkmaz aklından bir kere olur diye düşünme olur belki bir daha neyin ne zaman karşımıza çıkacağını bilemeyiz
umarım ondan daha çok seveceğin ve bir daha ayrılmayacağın biri çıkar karşına
:içelim:

Oyle bir sey yok canim, ondan korkma. Allah gercekten ikinci, ucuncu sanslari veriyor. iki insana duydugun iki ayri sevgiyi birbiriyle kiyaslarsan asil hata yaparsin. Birini sevdigin andan ondan oncesi yalan oluyor zaten =)

Yok öyle bir şey tabi ki...
ınsan hayatında bi kere mi seviyor ki bi kere aşık olsun...

yok canım bı kere asık olmuyor insan..
ama su oluyor; suanda birlikte olduğunu öncekinden daha çok seviyorsun..o yüzden de sanki öncekine duyduğun gercek değilmiş gibi geliyor..

Hayır İnsan 1 kere aptal aşık olur kimseyi görmez o aşk değil aptallıktır.
Sonra sevene aşık olur bunu kesin kaybeder genelde :roflol:
Bi defa da olamaz ama bu kez aşk yoktur der ama sevgi bakidir hayatına sadece ciddi bişeyler ister ve zamanla o adamı önce sever sonra alışır sonra yine aşık olabilir bu hastalık vakaları farklıdır.naniknaniknaniknanik

Bunlar benim düşüncem tabi.

kimin yanında mutluysan o aşktır. odun bunlar odun bırakcan aşık olmican.

bence bir kere olur gözün hiçbbirşey görmez o ne derse odur en saf temiz halindir kısaca aptallıktır
ama insan çok kez sevebilir. çünkü daha mantıklıdır kör değilsindir en azından ve daha mantıklı olup kararlarını ona göre verebilirsin

Bir kişiye Aşık olur ve bir kere ona ıcten dokunur , hissederek yeri gelir içi acıyarak. hep o vardır ıcınde. bir kişiyi cok sever ınsan hayatında ve kım gırerse gırsın o askın yerı onun ıcındedır hep.. en mukemmelı dahi olsa..

kimler geldi hayatımdan kimler geçti
hiçbirisi hasretini gidermedi
en güzeli senin kadar sevilmedi
kimler geldi kimler geçti...

yoo ben her bahar yeniden asik olurum demis sair mesela..
ask bi kere olmaz.. ama hicbiri ilki kadar can yakmaz bana kalirsa..

her yeni ilişkide heyecan tabıkı olr ama 1 2 hafta falan sonra anlarsın aşık oldugun ınsanda hersey daha farklıydı bunu anlarsın.

Aşk denen şey hoşlanmayla karıştırılıyor...
ınsan birkaç kere birisinden hoşlanıyor gibi olabilir...
Ama sadece 1 kere aşık olur.

:asigim:

bencede 1 kere aşık olur insan.
Biçok kişiyi sevebilrsin ama aşk çok deli çok farklı bi duygu.gözün kör oluyor resmen ona karsı.
Ve ben hakkımı doldurdum,yaşayarak öğrendim en acı haliyle..karşılıksız olarak.
aoandan sonra çok kişi girdi hayatıma ama hçbirinde o hissettiğim yoğunluğu hissetmedim.

seversin

tren 1 tane değil şu dünyada

bir kişi için aynı yöne giden birden çok tren var. trenleri kaçırmamak lazım. ne yolun başında ne de yol ortasındaşutarafagitti

Back
X