- 22 Aralık 2014
- 55
- 21
- 288
Merhabalar. Çok zor bir durumdayım fikirlerinize ihtiyacım var. Benim bir erkek arkadaşım vardı. Kendisi o sırala tıp fakültesindeydi. Darbe olayları yüzünden bütün düzeni alt üst oldu. Ataması yapılmadı. Bir çok zorluğu vardı maddi manevi. Ben yine de yanındaydım. Sonra bana ara verelim dedi. O sıralar psikolojisi bozukmuş açıklaması bu. Sonra beni uzun süre aramadı. Ve ben de bu ilişkiyi bitirdim. Daha sonra karşıma birisi çıktı. O da subay. İlk başlarda bir ciddiyet yoktu fakat adı aşk mıdır bilmiyorum çok yoğun duygular yaşıyorum. Şu an doğuda terör bölgesinde. Biz daha ilerlememişken ilk erkek arkadaşım beni aradı barışmak istediğini söyledi ben tabiki hayır dedim. Her yerden engelledim. Fakat annemle konuşmuş. Annem de açıkçası onu istiyor. İlk erkek arkadaşım en son intihar edicem falan dedi. Hiç iyi değildi. Hayatımda birisi olduğunu söyledikten sonra bana intihar edicem dedi. Ölüm acısını yaşamış biri olarak o kadar kötü oldum ki. Yine de dönmedim. Çünkü hayatımdaki insanla mutluyum. Fakat annem çok karşı. Kesinlikle istemiyor. İşi çok tehlikeli sen o hayatta yapamazsın falan diyor. Aşk biter sıkıntısıyla kalırsın diyor. Gerçekten böyle mi? Aşk biter mi gerçekten ? Annem haklı mı yani rahat bir hayat yaşamak varken sıkıntılı bir hayata gidilmez mi? Siz neler düşünüyorsunuz ?