eşimi eleştirmek için açmadım bu başlığı. acaba bende mi hata dedim. onunla tanışalı 5 yıl bitti. evleneli 3 yıl... sevgiliyken, nişanlıyken olan o heyecanı aşkı evliliğin 3 yılında bitiverdi. bunu ben anlamıştım ama hiç belli etmedim. üstünde durmadım. bazı şeyleri görev gibi yapmasını da önemsemedim. bir çift güzel laf duymasam da "olsun" dedim. "adam işinde gücünde. içkisi kumarı ahlaksızlığı yok. bütün derdi koyunu kuzusu. çok yoruluyor. o yüzden" dedim. (eşim kendi köyünde öğretmen hayvancılık da yapıyor)
anneme de ucundan kıyısından anlatsam "amaaan kızım geçti onlar" diyor.
aslında umursamazdım. ama geçenlerde rahatsızlanmıştım. uzanıyordum. eşim geldi nasılsa kendiliğinden öptü beni. sonra bir daha... sonra dedi ki "uzun zamandır böyle hissetmemiştim"
yani doğru anlamışım. ha sonra ne mi oldu?hiç. aynı tas aynı hamam. iki çift güzel söz beklemek, şu dağın başında kimsiz kimsesiz bozkırın ortasında... hala sevildiğini bilmek... adım gibi eminim bana aşık değil. belki eş sevgisi belki alışkanlık. ama aşkı bilmez mi insan?zaten çirkinliğim her fırsatta dilinde. sakalım bıyığım.. üff her şeyi yazmak istemezdim ama bugün çok doluyum.
arıyorum sesini duyayım diye, "işim gücüm var rahatsız etme acil değilse" diyor. oysa sevgilyken sabaha kadar 6 saat konuştuğunu biliyorum.
sizce gereksiz bir başlık olduysa hakkınızı helal edin.
anneme de ucundan kıyısından anlatsam "amaaan kızım geçti onlar" diyor.
aslında umursamazdım. ama geçenlerde rahatsızlanmıştım. uzanıyordum. eşim geldi nasılsa kendiliğinden öptü beni. sonra bir daha... sonra dedi ki "uzun zamandır böyle hissetmemiştim"
yani doğru anlamışım. ha sonra ne mi oldu?hiç. aynı tas aynı hamam. iki çift güzel söz beklemek, şu dağın başında kimsiz kimsesiz bozkırın ortasında... hala sevildiğini bilmek... adım gibi eminim bana aşık değil. belki eş sevgisi belki alışkanlık. ama aşkı bilmez mi insan?zaten çirkinliğim her fırsatta dilinde. sakalım bıyığım.. üff her şeyi yazmak istemezdim ama bugün çok doluyum.
arıyorum sesini duyayım diye, "işim gücüm var rahatsız etme acil değilse" diyor. oysa sevgilyken sabaha kadar 6 saat konuştuğunu biliyorum.
sizce gereksiz bir başlık olduysa hakkınızı helal edin.