• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk bitmez, ya heyecan?

olurmu hiç ya illa güzellik yüz güzelliğimi olmalı öğretmen olmuş ama daha bunu bilmiyor eşimle bizim ne kadar sorunlarımız olsada bizimd e3 yıl olcak evliliğimiz asla böyle şeyler demez her defasında ne kadar güzel oluğumu vs der ki eşim lise terk anlayamıyorum bu erkekleri ya okumuş etmiş kalp kırıyor bence sizin kalbiniz güzel buda yeter zaten o kadar duygulandımki okudum da takmayın güzellik değil sadakat yeter bence

bacı ben çirkin olsam ya da o çok yakışıklı olsa gam yemem. bakımsız falan da değilim. biraz tüy sornum var ama bu kadar da şaka konusu yapılmaz ki... saygı sıfır. "öpecekmiş de sakallarım batıyormuş" ne iğrenç değil mi... defalarca kadın olduğumu ve bu tür şakalar kaldıramadığımı söyledim. kırıldım kızdım olmadı...

ha şimdi bu yüzden boşanmam ama artık yeter daaa...insanım kadınım ben

ahh canım yaa,
aşk bitmiyor haklısın ama belkide ifadeler anlamsızlaşıyor, ve artık duygular ifade edilmemeye başlıyor,
erkek mantığı ile, geçti bizden, sevmesem evlenmezdim, rahatsın işte daha neyi dert ediyon gibi cümleler kurulmaya başlıyor
oysa bizim istediğimiz o sevginin arada bir de olsa ilgiye dönüşmüş hali.

ama ne yazıkki bi yerden sonra kendimizi de yırtsak nafile. :31:
Hatta tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış durumları oluyor.

yine tüm iş kadına dönüyor. ya 'amann be, yemişim heyecanını' deyip umursamazları oynuyorsun,
yada kendi kendine dert ettiğinle kalıyorsun ve daha da deliriyorsun.

belkide başka köklü bi değişiklik falan gerekli, ne bilim kpssden sonra belki başka bir yere gidersiniz,
yada sınavdan sonra şöyle başbaşa doyasıya bi tatil,
hiç bişi düşünmeden eski zamanlardaki başbaşa eğlenebileceğiniz farklı bi yerler
ne bilim ki gelinim, belki de sıradanlıklardandır tüm bunlar :44:

Şair :) Yerinde olsam bu durumumu anlatan şiir yazardım belki ona ulaşmanın kendini anlatmanın istemenin yardım çağrısı yapmanın yolu budur
kendiliğinden görmesini bekleme aşık bittiğini sanmıyorum belki senin keyfin yerinde sanıyordur , herşey yolunda sanıyordur
sen kendini ifade ettikten sonra hala olumlu bir tepki alamazsan o zaman depresyona gir bence

Tedirginim bu gece yine gelmedin düşlerime
Uyanınca üzülüyorum yer yok mu bana kalbinde
bir güzel söz yeşertecek diye
Avuttum durdum gönül bahçemi

al sana şiirde yazdım daha napayım :27:

bacı ben çirkin olsam ya da o çok yakışıklı olsa gam yemem. bakımsız falan da değilim. biraz tüy sornum var ama bu kadar da şaka konusu yapılmaz ki... saygı sıfır. "öpecekmiş de sakallarım batıyormuş" ne iğrenç değil mi... defalarca kadın olduğumu ve bu tür şakalar kaldıramadığımı söyledim. kırıldım kızdım olmadı...

ha şimdi bu yüzden boşanmam ama artık yeter daaa...insanım kadınım ben

bu sebeblerden elbette boşanılmaz benim bi komşum vardı oda aynen sizin dediğinzi gibi tepki alıyordu eşindne kadının burnunun içindeki kıllara bile laf ediyormuş salıncak gibi sallanıyor burun kılların dermiş ki o arkadaşımda ne kadar güzel herkes çok beğenirdi eşi ondan kısaydı göbekli falandı ama kendi haline bakmadan arkadaşıma laf eder olmuştu... Allah akıl versin ne diyebiliriz ki

Şair :) Yerinde olsam bu durumumu anlatan şiir yazardım belki ona ulaşmanın kendini anlatmanın istemenin yardım çağrısı yapmanın yolu budur
kendiliğinden görmesini bekleme aşık bittiğini sanmıyorum belki senin keyfin yerinde sanıyordur , herşey yolunda sanıyordur
sen kendini ifade ettikten sonra hala olumlu bir tepki alamazsan o zaman depresyona gir bence

çok hoşşun arkadaşım bayıldım fikrine :9:

ben de yazdım..defalarca. aşkından iğnelemesine her türde yazdım. evin duvarlarına kapılarına...artık eline bir kağıt verince(mektup-şiir) gözlerini deviriyor "yine mi" diye

tabii..

ben sıkıyorumdur

çok üstüne gidiyorumdur

erkekler fazla ilgiden hoşlanmaz

tam olarak fazla ilgiden değil
fazla ilgi isteğinden erkeklerde değil çoğunluk hoşlanmaz

düşünsene konuna art arda aynı şeyi yazoyorum 100. yazışımda bana vereceğin cevap yapıcı olabilirmi en iyi ihimalle "yine mi" yazıcan

:) Hafif bir tebessümle şöyle bir geçmişi film şeridi yaptım seyrettim...

Ablam şu an biraz bunaldığın için böylesin. Yoksa sende bal gibi biliyorsun ki kocan seni "camış" gibi seviyor...
Sevmeyen adam yaşanan bir sürü olumsuzluğa rağmen yanında olmaz.
Sevmeyen adam kılla tüyle bile olsa seni sevdiğini söylemez.
Sende biliyorsun ki senin kocan "yontulmamış bir ağaç" :1:

Elbette ilk zamanlardaki aşk heyecan kalmaz. Kalanlar varsa da haber etsin koruma altına alalım o çiftleri.

Sen şu an köydesin. E sınav yaklaştı. Kocan gün boyu dışarıda. Haklısın bunalmakta. Ama unutma tüm bunlar bir kaç gündür yaşadığın olumsuzlukla alakalı,yoksa sende biliyorsun ki kocanın "sevme tarzı " bu :31:

Hele bi o köyden çık, gör b:31:k herşey daha güzel olacak :31:

az çok tanıyorum seni diye konuna yorum yaptım ama benim yorumumu pek önemsememişsin galiba. havada kalmış.
neyse hakkında hayırlısı beyazanne...

az çok tanıyorum seni diye konuna yorum yaptım ama benim yorumumu pek önemsememişsin galiba. havada kalmış.
neyse hakkında hayırlısı beyazanne...

kuzum benim sakın kırılma nolur
dua et o güzel kalbinle atlatayım bu günleri...
inan bu 3. gün kendimde değilim. 24 saat ağzıma lokma koymamışım farkında değildim... hala da canım istemiyor.

önemsemez olur muyum hiç...

kuzum benim sakın kırılma nolur
dua et o güzel kalbinle atlatayım bu günleri...
inan bu 3. gün kendimde değilim. 24 saat ağzıma lokma koymamışım farkında değildim... hala da canım istemiyor.

önemsemez olur muyum hiç...

canım benim seni düşündüğüm için üzülüyorum bende böyle olmana inan ki dün dua bile ettim senin için.
ama ne olur kendini bırakma şimdi sırası değil bunu sende biliyorsun.

kalk önce git yıka elini yüzünü derin bi nefes al kendine gel.
sonra turan paşa ile güzelce göbişi doyurun. oda etkileniyodur şimdi kıyamam ben ona.
en büyük gücü oğlun verecektin eminim.
hadi gelinim birazcık daha gayret lütfen :29:

Son düzenleme:
slm canım
öncelikle sunu belirteyim ki bahsettigin problem
hepimizde az ya da cok mevcut.
Ama bence esine sitem etmeden elestirmeden anlatsan durumu beklentilerini faydası olabilir
söyle duygusal bir anında eminim dikkate alacaktır söylediklerini
bir de anladıgım kadarıyla köydesin bu da sıkar insanı olaylara bu ndenle de karamsar yaklasabilirsin
Yanlıs hatırlamıyorsam türkçe öğretmeniydin meslektaşiz seninle
atandın mı bilmiyorum ama kpss ye hazırlanabilirsin bak bizim atamalar su an iyi durumda
esin de emin ol seni seviyordur ama onların biraz ifade problemi oluyor sakin kafa konus ve onun ne düsündügünü ögren
umarım her sey istedigin gibi olur

eşimi eleştirmek için açmadım bu başlığı. acaba bende mi hata dedim. onunla tanışalı 5 yıl bitti. evleneli 3 yıl... sevgiliyken, nişanlıyken olan o heyecanı aşkı evliliğin 3 yılında bitiverdi. bunu ben anlamıştım ama hiç belli etmedim. üstünde durmadım. bazı şeyleri görev gibi yapmasını da önemsemedim. bir çift güzel laf duymasam da "olsun" dedim. "adam işinde gücünde. içkisi kumarı ahlaksızlığı yok. bütün derdi koyunu kuzusu. çok yoruluyor. o yüzden" dedim. (eşim kendi köyünde öğretmen hayvancılık da yapıyor)

anneme de ucundan kıyısından anlatsam "amaaan kızım geçti onlar" diyor.

aslında umursamazdım. ama geçenlerde rahatsızlanmıştım. uzanıyordum. eşim geldi nasılsa kendiliğinden öptü beni. sonra bir daha... sonra dedi ki "uzun zamandır böyle hissetmemiştim"

yani doğru anlamışım. ha sonra ne mi oldu?hiç. aynı tas aynı hamam. iki çift güzel söz beklemek, şu dağın başında kimsiz kimsesiz bozkırın ortasında... hala sevildiğini bilmek... adım gibi eminim bana aşık değil. belki eş sevgisi belki alışkanlık. ama aşkı bilmez mi insan?zaten çirkinliğim her fırsatta dilinde. sakalım bıyığım.. üff her şeyi yazmak istemezdim ama bugün çok doluyum.

arıyorum sesini duyayım diye, "işim gücüm var rahatsız etme acil değilse" diyor. oysa sevgilyken sabaha kadar 6 saat konuştuğunu biliyorum.

sizce gereksiz bir başlık olduysa hakkınızı helal edin.

gectı geecctı geeeeectııııııııııııııı...kalmaz ıste kalırmı arkadaşım sabaha kadar konuşmalar kımsede yok.bence cok takılma..evlılık askı bıtırır dıe boşuna demıolar...sen ınanıomusun bır omur muck mucuk bı hayat...hıc bıse oyle deıl ah keşke oyle olsa

sen kendinden bıkmış olmayasaın??
kpss süreci belkği de yordu seni.
çünkü ben de hazırlanıyorum ve büyük bir bitmişlik var. bıktııııııımmmmmmmmmmmm
sevgilimden çıkardım.

kendinde değişiklik yap biraz kendine zaman ayır.
sevdiğin yapmak istediğin bir şey varsa yap.

kendini değiştir.

tum konularini biliyorum ilgim olusmustu
yasadiklarina etkilenmistim uzulmustum hatta

siir gibi yasamak istedin en guzel siiride uni yillarinda esinde buldun
sen edebiyat kadinisin tam anlamiyla ama kocan edebiyat adami degil
inan bana seni takdir etmeyecektir hic bir zaman cunku sen ondan DAHA IYISIN!
diyeceksinki nerden biliyorsun sadece hissediyorum oyle goruyorum
yazdiklarindan yola cikarak (o ilk konularin sonra kapanmisti)

senin sinavlari kazanman gerek
atanman gerek
kabugundan cikacaksin sonra calistikca
köyden cikinca hersey degisecek
sen sana iki beden dar bir hayata kendini hapsettin
sen aslinda gozunde buyuttugun kocanin egosunda boguldun
o "bana sevgi ver" diye haykiran gozlerine baktikca egosu sisti
ama "ben sensiz ogretmenim" "ben sensizde bir kadinim" "ben sensizde bir insanim"
"ben sensizde yol alirim" imaji verseydin daha mutlu olurdun kanimca

sacmaliyormuyum bilmiyorum bu saate
iki cocugum var 23 aylik ve 8 aylik yorgunum bitkinim
bende esim icin geldim bilmedigim yerlere
ona bagimli olmadigimi anladigi an sikica sarildi her seferinde
gevsedigi zaman otomatik aksiyon yaratiyorum
biraz sorumsuz biraz savurgan biraz gizemli umursamaz oluyorum bu onu urkutuyo

mektup siir verme artik ona
sadece ona gelecegin icin azimli oldugunu goster simdilik

Back
X