Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu kadar doyumsuz olunmasını anlamıyorum evlilikte....
Bi seviyorum diyosun bi sevmiyorum diyosun . Çocuk oyuncağı mı bu.
Madem duygularından emin değildin, pardon ama neden evlendin o zaman.
"Eşime kötü davranıyorum onu da huzursuz ediyorum" diyorsun.
Peki senin duygusal kararsızlıkların yüzünden onu da mutsuz etmeye ne hakkın var....
Yaşın çok gençken evlenmişsin... Belki aradığım insan değil diye düşünüyorsun şimdi...
Ama bunu düşünmek için geç kalmışsın... Çünkü bu evlendikten sonra değil, evlenmeden önce düşünülmesi gereken bi olay....
Elle tutulur bir problemden bile bahsetmedin.
Şöyle oldu, böyle oldu da onun için eşimden soğudum desen neyse..... Onu da diyemiyorsun...
daha evliliğin anlam ve ehemmiyetini kavramamışsınız ama evlenmişsiniz. şimdi de kalkmış havadan sudan cart curt sebepler öne sürüp tabiri caizse şımarıklık yapıyorsunuz. burda neler dinliyoruz kadınların katlandıkları.yuvalarını kurtarmak için etmedik fedakarlık çekmedik çile bırakmıyorlar. onların senin gibi duyguları yok muydu? onların dolu dolu aşka doyduklarını mı sanıyorsun? ya 30 yıllık evlilik senin için ne ifade ediyor merak ediyorum???
biraz daha olgun ve yapıcı ve de hümanist düşünmenizi tavsiye ederim...
19 yaş evlilik için çok erken ya hele bizim nesil için bene 20 yaşındayım yani.
Çocukça flörtte yaşanılan şeyler evlilikte daha anlam kazanıp daha büyük sorunlar halıne gelıyor gordugum,okudugum kadarıyla...
Olumllu yönden bakmaya çalış hayata evliliğinin tadını çıkarmaya çalıs genç evlenmissin birlikte guzel vakıt gecırebılırsınız tabı ıkınızın tutumuna baglı. Yalan söyledi demişsin eğer hayaati bir önem taşımıyorsa bir şekilde aşabilirsiniz bu sorunları SANIRIM..
evliliğin getireceği sorumluluk beni hep korkutur hazır olmak lazım gerçekten..
eger sende hazır değilsen enazından uyum saglayana kadar daha ılımlı sekılde bak evliliğine derim..
arkadas tavsıyesı gıbı bısey olsun bu da yani tecrubem yok evlilik için hatta korkuyorum evlılıkten.
anaam millet evlenmişte evliliğe doymuş bile :) biz zaman çokçabuk geçsede evlensek diyoruz kaldıki 22 yaşındaım.milet 19 yaşında evlenmişte ayrılmayı düşünüyor..ooofff ki ne offf yarama tuz bastınız:)
yazınız cok celıskını,
evlılık kararı almısken demıssınız sonra 9 aylık evlıyım demıssınız
yas 19
kusura bakma bekle bıraz sevceksındır adam sana ılgı gostrınce hosuna gıdıyor sen de svemeyı dıle
allahım nolur seveyım de, boyle dıyenlerın sayısı hıc de azımsanacak kadar az degıl ınan bana.
sevmeye calıs. eger olmazsa ayrılırsın sımdı basına buyrukluık yapma bence
18 yasında evlenmek akıl karı degil bence..her seyin bir zamanı var..okul sıralarında olmak gereken bir zamanda eşin yatagında olmak olmuyor işte...olgunluk şart bazı şeylerde...artık olan olmuş bence harcama kendini de eşini de olumlu yanlarını gör eşinin ..
haklısınız kendimi tam anlamıyla anlatamıyorum ama bu evlilik dediğiniz gibi çok erken oldu.aslında yaptığım bir seçimdi ...ailem ve onun arasında..mecbur bırakıldım gibi birşey.eşimle kaçarak evlendik ailem onu fakir olduğu için istememişti ve de ailesi iyi olmadığı için.herneyse zamanla ailemin dedikleri çıkınca haliyle ondan soğumaya başladım ve kendimden nefret ettim onları kırdığım için.hayatımda hayal ettiğim hiçbirşey istediğim gibi olmadı..dandikten bir düğün;sahte takılar ve eşyasız bir ev.herşeyi ailem aldı bana evleneli 8 ay oldu hala evimize bile gelmediler.şimdi söylermisiniz ben bu adamı nasıl sevebilirim hala?benim için hiçbir fedakarlık yapmadı ve süreklü sıkıntıyla geçti en güzel olması gereken aylarımız.ben hayatımı yapmış olduğum bu hatayı sürdürerek mi geçirmelimiyim yoksa yol yakınken geri mi dönmeliyim.sizlere sorum bu???????????????????????????
bu kızlar bi şımarıklık yapıyor kaçarak evleniyor ailesini bu şekilde üzüyor
daha sonra en ufak sıkıntıdada hayal kırıklığı yaşıyorlar, hayat ve evlilik zorlarına gidiyor.kaçarken ne düşündünde kaçtın ki. evliliği oyuncakmı zannediyorsunuz,canınız isteyince evlenip,canınız isteyince boşşanacağınız bir kurummu.allah çoluk çocuğumza akıl fikir versin.böylelerinden korusun
haklısınız kendimi tam anlamıyla anlatamıyorum ama bu evlilik dediğiniz gibi çok erken oldu.aslında yaptığım bir seçimdi ...ailem ve onun arasında..mecbur bırakıldım gibi birşey.eşimle kaçarak evlendik ailem onu fakir olduğu için istememişti ve de ailesi iyi olmadığı için.herneyse zamanla ailemin dedikleri çıkınca haliyle ondan soğumaya başladım ve kendimden nefret ettim onları kırdığım için.hayatımda hayal ettiğim hiçbirşey istediğim gibi olmadı..dandikten bir düğün;sahte takılar ve eşyasız bir ev.herşeyi ailem aldı bana evleneli 8 ay oldu hala evimize bile gelmediler.şimdi söylermisiniz ben bu adamı nasıl sevebilirim hala?benim için hiçbir fedakarlık yapmadı ve süreklü sıkıntıyla geçti en güzel olması gereken aylarımız.ben hayatımı yapmış olduğum bu hatayı sürdürerek mi geçirmelimiyim yoksa yol yakınken geri mi dönmeliyim.sizlere sorum bu???????????????????????????
bunun kararını sen verebilirsin canım biz boşan dersek boşanıcakmısın yada devam et evliliğini kurtar desek devam mı edikcesin...
baştan hata yapmışsın, sen 19 eşin 23 evlilik için çok çok erken bir yaş bana göre
keşke zamana bıraksaydınız hemen seçim yapmak zorunda neden kaldınki
ailen başkasıylamı evlendircekti seni ki zannetmiyorum...
duygularından emin değilsin hangi kararı alırsan al pişman olma olasılığın çok yüksek
bence en başta duygularından emin ol ne yapacağına karar ver ondan sonra seçimini yap
neden en başta yapılması gereken sona kalıyo....
ahhh ahhh kıyamam ya neydi aceleniz be gülüm:çok üzgünüm:
haklısınız kendimi tam anlamıyla anlatamıyorum ama bu evlilik dediğiniz gibi çok erken oldu.aslında yaptığım bir seçimdi ...ailem ve onun arasında..mecbur bırakıldım gibi birşey.eşimle kaçarak evlendik ailem onu fakir olduğu için istememişti ve de ailesi iyi olmadığı için.herneyse zamanla ailemin dedikleri çıkınca haliyle ondan soğumaya başladım ve kendimden nefret ettim onları kırdığım içinhayatımda hayal ettiğim hiçbirşey istediğim gibi olmadı...dandikten bir düğün;sahte takılar ve eşyasız bir ev.herşeyi ailem aldı bana evleneli 8 ay oldu hala evimize bile gelmediler.şimdi söylermisiniz ben bu adamı nasıl sevebilirim hala?benim için hiçbir fedakarlık yapmadı ve süreklü sıkıntıyla geçti en güzel olması gereken aylarımız.ben hayatımı yapmış olduğum bu hatayı sürdürerek mi geçirmelimiyim yoksa yol yakınken geri mi dönmeliyim.sizlere sorum bu???????????????????????????
Adam seni zorla kaçırmamış...
Sen kendin kaçmışsın..
Fakir olduklarını biliyormuşsun..
Ailenin istemediğini biliyormuşsun..
Hayallerin vardıysa niye o hayallerine göre davranmadın
Şimdi adamı suçlama boş yere
Madem adamı sevmiyorsun -
Madem adamdan soğudun
Madem fedakarlık yapmıyor
Madem seni ona bağlayan hiçbir duygu ve elle tutulur birşey yok
ailende destekçinse ki 18 yaşındasın umarım sahip çıkarlar
uzatmanın bi anlamı oldugunu düşünmüyorum
öncelikle burda yazılan şeyler
maddiyatla ilgili siz bunun böyle olduğunu biiyordunuz madem niye evet dediniz
ayrıca fedakarlık yapmıyor derken napmasını bekliyorsunuz acaba
gidip çalıp çırpsın mı elbette elinden geleni yapıyordur
hem siz fedakarlık yaptınız ne oldu işte yaptıklarını başına kalkıyorsunuz
böyle olmasındasa hiç olmaması daha iyidir
arkadaşım kusura bakma ama ben seni pek haklı göremiyorum
bu saydıkların maddiyatla alakalı iyi günde kötü dedin evlenirken
iyiyken kocandıda şimdi kocan değil mi iyi gün dostu olmak hiç kimseye yakışmaz
ayrıca evliliğinize hata diyorsunuz
zaten bu saaten sonra şahane olması imkansız
siz için her şey çoktan bitmiş en iyisi bu işi kırmadan üzmeden bitirmek
sen bana benim istediğim hayatı sağlayamadın ben buna razı değilim deyip bitirmek
bakın ben 20 yaşındayım 9 aylık evliyim.....
aşkın evliliğin yaş ile alakası asla yoktur asla bu sadece bi bahaneden ibarettir....
evliliğin temel taşları kesinlikle aşkı hep yaşatmak taze tutmaktır....
nasılmı?
sürekli hediye alim yemeğe çıkayım falan değil....
sanıyomusunki her mutlu çift hep 7/24 mutlu hiçmi tartışmazlar ama önemli olan en ufak bi sarsıntıda onu bıramak değil, ona sarılmaktır....
kavga ettiğinizde bırakıp gitmek değil inatla ona tutunmaktır....
kavga ettiğinizde oturup sorunu büyütmeye çalışmak değil çözmeye çalışmaktır...
hayat o zaman güzelleşir ne senin gözün ne onun gözü bitek birbirinizdir her anınız birlikte olur.....
önemli olan kalbinle bunları ona yaşatmaktır...
emin olun siz naparsanız size o döner......
bakın ben 20 yaşındayım 9 aylık evliyim.....
aşkın evliliğin yaş ile alakası asla yoktur asla bu sadece bi bahaneden ibarettir....
evliliğin temel taşları kesinlikle aşkı hep yaşatmak taze tutmaktır....
nasılmı?
sürekli hediye alim yemeğe çıkayım falan değil....
sanıyomusunki her mutlu çift hep 7/24 mutlu hiçmi tartışmazlar ama önemli olan en ufak bi sarsıntıda onu bıramak değil, ona sarılmaktır....
kavga ettiğinizde bırakıp gitmek değil inatla ona tutunmaktır....
kavga ettiğinizde oturup sorunu büyütmeye çalışmak değil çözmeye çalışmaktır...
hayat o zaman güzelleşir ne senin gözün ne onun gözü bitek birbirinizdir her anınız birlikte olur.....
önemli olan kalbinle bunları ona yaşatmaktır...
emin olun siz naparsanız size o döner......
Kişiye göre yaş ile alakası vardır
Kişiye göre yoktur..
siz o olgunluğa sahipmişsiniz yazılarınızada bakacak olunursa öyle
ama bu arkadaş bu olgunluğa sahip olmadan evlenmiş sonuçlar ortada öyle değilmi
kusura bakma ailen sana olacakları önceden söylemiş göstermiş sen kendin bu yolu seçmişsin...
hangi erkek bu fedakarlıga değer..
sen aileni çiğneyip onunla kaçarak aileni değil onu seçtin..
oda kendini işte birşey sandı..
şimdi dümeni istedigi gibi döndürüyor bundan kuvvet alarak..
dandik düğün diyorsun..
güzelini istiyorsan aileni dinleyecektin..
takı diyorsun gerçekğini istiyorsan annenin dizinden ayrılmayıp seni degerli gösterecek şekilde evlenecektin...
sen gittin herşeyi kabul ederce gittin.. ı
onun ailesinede haliyle kendini degersiz gösterdin..
seni almak için uğraşmadılar...
hiçbir çabaları olmadı ..
sana cici görünmek için fedakarlık yapmadılar..
olsaydı normal yollardan gelip isteseler alsalar uğraşsalar degerin bin kat fazla olacaktı biliyorsun değilmi..
hiçbir erkek yokturkiiii bu kadar iyiliğe degsin..
Büyük konuşmak istemiyorum amaaa eşşek gibi sevsemde kaçmam...
kendimi o duruma sokmam...
sana bu sözlerim agır gelebilir ama nolur kızmaa
çünkü bu sözlerim sana degill.
hepimize..
aile birşey diyorsa dogru biliyordur..
hiçbir anne baba kızlarını kötü birine gidip mutsuz olmalarını istemez...
sen bir örneksin..
dileğim umarım eşin düzelirrde mutlu olursun... a.s..
Kişiye göre yaş ile alakası vardır
Kişiye göre yoktur..
siz o olgunluğa sahipmişsiniz yazılarınızada bakacak olunursa öyle
ama bu arkadaş bu olgunluğa sahip olmadan evlenmiş sonuçlar ortada öyle değilmi
evet kişiliği oturmayan bi insan 20dede 50dede öledir ama bazı insanlar çocukluk döneminden çıkmak istemiylorar evleniyolar çocuk sahibi oluyolar değişmiyor...
eşlerinden analarından babalarından gördükleri karşılıksız fedakarlıkları bekliyolar....
aslında yaşla alakası yok bunun bu bahane.... kişilik seninde dediğin gibi arkadaşım....
ama bu kabuktan çıkmak lazım...
lakin insanın kendinede etrafındakilerede zarar getirir bu düşünce.....
bir evlilik yürüyorsa eğer yüzde 80 kadının gösterdiği fedakarlıkla yürüyor malesef. keşke baştan isteklerinizle eşinizin size verebileceklerini bir değerlendirseydiniz. sizin eşinize kaçmış olmanızı da fedakarlık olarak görmenize şaşırdım açıkçası. yol yakınken dönün ne eşinizi ne de kendinizi daha fazla mutsuz etmeyin bence.