Aşk cesaret mi ister, yoksa vaz mı geçmeliyim?

lawyered1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.043
1.128
83
30
Selam kızlar bir süredir okuldan bir çocuktan hoşlanıyorum. O kendi arkadaş grubuyla takılıyor bir kaç kişilik, benimde 6 kişilik bir arkadaş grubum var.
Ben baya utangaç olduğum için pek bakmıyordum ama derste de bana baktığını söyledi arkadaşlarım. Daha bu arada ben artık bakmıyorum hiç. Kalabalık bir arkadaş grubu olarak oturuyoruz ve direk bana dönerek bana soruyor hep bişeyleri. ve son olarak geçen gün derse geldi ve geldiği gibi bana bakmış, ben sadece baktım gözgöze gelince çevirdim başımı. Arkadaşlarımın dediğine göre baya bakmış. Daha sonra yine arkamıza oturdu böyle işte kızlar. Ben gerçekten hoşlanıyorum ama belli edemiyorum, hiç bakmıyorum da artık mesaj atmam adım sayılır mı sizce, istese birşey yapar mıydı?
Ya da benden mi cesaret alamıyor? .
Sizce bütün olanlar tesadüf mü, yani dersle ilgili olduğu için mi soruyor, yoksa onda da bişeyler olabilir mi?
Sizce vaz mı geçeyim yoksa cesaret edip bir şekilde muhabbet mi edeyim?
Ama muhabbet etmem de gerçekten zor. Ders aramız yok.

Son düzenleme:
Tatlı heycanlar :)
Akışına bırak kendini fazla kaptırma , çokta geri çekme. Arkadaşlarında bakıyor felan deyip ümitlendirmesinler seni. Eğer hisleri varsa konuşur , mesaj atmışsın bu onun için bi fırsat. Bekle bakalım ama sen adım atma bence.
Herşey gönlünce olsun :)

Tatlı heycanlar :)
Akışına bırak kendini fazla kaptırma , çokta geri çekme. Arkadaşlarında bakıyor felan deyip ümitlendirmesinler seni. Eğer hisleri varsa konuşur , mesaj atmışsın bu onun için bi fırsat. Bekle bakalım ama sen adım atma bence.
Herşey gönlünce olsun :)
Yok ben bidaha mesaj olarak adım atmam ama okulda bir şekilde muhabbeti ilerletmem gerekir mi ya da daha yakınlaşmak. Çünkü çocuk bana bişey sorduğunda ben hep soğuk durdum bakmadım bile acaba benden emin olamıyor olabilir mi diye şey ettim :)

Biraz daha girişken olabilirsin bence madem hoşlanıyorsun :KK76:
Fazla naz aşık usandırır demişler hele ki üniversite ortamında. Sen böyle ağırdan alırken birde bakarsın çocuğu kapmışlar :KK55:
O yüzden sana sorduğunda biraz daha uzun cevaplar ver, biraz daha uzun bakmaya çalış sana baktığını anladığında. Senden ışık görürse sana yaklaşmaya cesaret edebilir o zaman.

Sanki yalnız yakalayabilse açılabilecek gibi. Ders dışında görmüyorsan ve grup halinde oturmak zorundaysan en azından sorduğu sorulara cevap vermeye çalış biraz muhabbet oluşunca eğer hoşlanıyorsa mesaj atmaya cesaret edebilir.

Ayy Ne kadar tatlisiniz ya,vallahi lise zamanlarima döndüm okurken."bakıyor mu kızlar","kızzzz çocuk seni gozleriylen yedi"vb muhabbetler canlandı hafızamda.Bu zamanların tadını çıkarın ve sevmekten korkmayın..

Biraz daha girişken olabilirsin bence madem hoşlanıyorsun :KK76:
Fazla naz aşık usandırır demişler hele ki üniversite ortamında. Sen böyle ağırdan alırken birde bakarsın çocuğu kapmışlar :KK55:
O yüzden sana sorduğunda biraz daha uzun cevaplar ver, biraz daha uzun bakmaya çalış sana baktığını anladığında. Senden ışık görürse sana yaklaşmaya cesaret edebilir o zaman.
Demeyin öyle kapmasınlar :63:
Umarım başarabilirim :)

Sanki yalnız yakalayabilse açılabilecek gibi. Ders dışında görmüyorsan ve grup halinde oturmak zorundaysan en azından sorduğu sorulara cevap vermeye çalış biraz muhabbet oluşunca eğer hoşlanıyorsa mesaj atmaya cesaret edebilir.
Umarım yaparım teşekkür ederim :)

Ayy Ne kadar tatlisiniz ya,vallahi lise zamanlarima döndüm okurken."bakıyor mu kızlar","kızzzz çocuk seni gozleriylen yedi"vb muhabbetler canlandı hafızamda.Bu zamanların tadını çıkarın ve sevmekten korkmayın..
Evet evet o kadar heyecanlı o kadar güzel ki :) umarım devamı da olur

ders arası nasıl yok

sonuçta dersten önce ve dersten sonra bir süre var

yani o sınıftan çıkıp öbürüne gidiyorsanız bile yolda geçen süre var

hoca dersten çıktığı an ders arasıdır toplanırsın vs bir sonraki derse kadar olan sürede de gerekirse muhabbet edilir

başka ortak ders yoksa daha da iyi

konuşun sizin bundan sonra dersiniz var mı nerede benim şu saatte şurada dersim vs diye

ders arası nasıl yok

sonuçta dersten önce ve dersten sonra bir süre var

yani o sınıftan çıkıp öbürüne gidiyorsanız bile yolda geçen süre var

hoca dersten çıktığı an ders arasıdır toplanırsın vs bir sonraki derse kadar olan sürede de gerekirse muhabbet edilir

başka ortak ders yoksa daha da iyi

konuşun sizin bundan sonra dersiniz var mı nerede benim şu saatte şurada dersim vs diye
Şöyle ki bir kaç derse geliyor normalde üst sınıf. Direk derse geliyor ve geç geliyor sonra ders bitince de direk gidiyor. Ya da sigara içiyor ama arkadaşları da oluyor.

Şöyle ki bir kaç derse geliyor normalde üst sınıf. Direk derse geliyor ve geç geliyor sonra ders bitince de direk gidiyor. Ya da sigara içiyor ama arkadaşları da oluyor.

üst sınıf ise ne güzel

hoca ne soruyor diye sor neden kalmış onu sor

üst sınıf zor mu onu sor

seçmeli ders varsa üst sınıfta hangisini tavsiye edermiş onu sor

hoca çıktığı anda bir şey soracaktım deyince arkadaşları ile sigara içmeye gitmez

bir de madem arkadaslarin da haberdar,
arkadaslarini o ders sonrasi hizlica gonder,
sen de aheste aheste toplan,
belki yanliz olunca yanina gelir veya laf atar, sohbet sohbeti acar.

Selam kızlar bir süredir sınıftan bir çocuktan hoşlanıyorum. O kendi arkadaş grubuyla oturuyor bir kaç kişilik, benimde 5 kişilik bir arkadaş grubum var.
Bir defasında önümüze oturmuştu dersle ilgili birşey ler sordu. Veya kalem olsun silgi olsun, birşey isteyeceği zaman hep benden istiyordu. Ben baya utangaç olduğum için pek bakmıyordum ama derste de bana baktığını söyledi arkadaşlarım. Daha sonra sınav zamanı ben ona mesaj attım not istedim. Bu bir adım mıdır bilmiyorum, hocanın soracağı iki soru vardı birisini de derste o anlatmıştı. Bende o bahaneyle not istedim. Hemen gönderdi. O da benden diğer konuyu istedi bende henüz not çıkarmadım ama atarım çıkarınca dedim. O da bende çıkarcam bende sana atarım dedi ve bir sürü güzel notlar attı.( bu arada kendisi uzun süredir okulda. bir sürü arkadaşı var, nota ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum ve zaten dersi de kaçıncı kez alttan alıyor.) zaten attığı notlar da kendisine ait değildi. Ertesi gün sınavda onu görünce gülümsedim o da gülümsedi merhaba dedi.:)
Daha sonra bir süre okula gelmedi göremedim. Sonra tekrar gelmeye başladı ve geldiğinde hep bizim önümüze oturuyor. Benden yine bişeyler istiyor. Bu arada ben artık bakmıyorum hiç. Kalabalık bir arkadaş grubu olarak oturuyoruz ve direk bana dönerek bana soruyor hep bişeyleri. Geçen gün yine dersle ilgili birşey sordu, ben bilmiyordum cevap vermedim arkadaşım cevap verdi. daha sonra tekrar bana dönerek aynı konuda başka birşey sordu. Bir günde bizim önümüz doluydu arkamıza oturdu bir sürü boş yer olmasına rağmen hatta arkadaşı oğlum niye buraya oturdun dedi cevap vermedi. ve son olarak geçen gün derse geldi ve geldiği gibi bana bakmış, ben sadece baktım gözgöze gelince çevirdim başımı. Arkadaşlarımın dediğine göre baya bakmış. Daha sonra yine arkamıza oturdu böyle işte kızlar. Ben gerçekten hoşlanıyorum ama belli edemiyorum, hiç bakmıyorum da artık mesaj atmam adım sayılır mı sizce, istese birşey yapar mıydı?
Ya da benden mi cesaret alamıyor, çünkü dediğim gibi birşey sorduğunda ben çok cevap veremiyorum utanıyorum ya da ben ona herhangi birşey soramıyorum.
Sizce bütün olanlar tesadüf mü, yani dersle ilgili olduğu için mi soruyor, yoksa onda da bişeyler olabilir mi?
Sizce vaz mı geçeyim yoksa cesaret edip bir şekilde muhabbet mi edeyim?
Ama muhabbet etmem de gerçekten zor. Ders aramız yok, sadece ders esnasında görebiliyorum ve hoca da olduğu için konuşamam çok fazla.
Size karşı bir şey hisseder ya da hissetmez bilmem ama şunu unutmamak lazım. Sakın arkadaş gazı ile hareket etmeyin. Sizi mutlu etmek için güzel şeyler söylüyor olabilirler ama siz sadece kendi Mantığınızla hareket edin. Arkadaş grubumdan bir kız bir çocuğu seviyordu. Bakıyor sana falan diyorduk. Biz grupça nereye gidersek oraya geliyorlardı falan ama sonra öğrendik ki oğlan bizim arkadaş grubundan başka bir kıza ilgi duyuyormuş. Dikkatli olun

bir de madem arkadaslarin da haberdar,
arkadaslarini o ders sonrasi hizlica gonder,
sen de aheste aheste toplan,
belki yanliz olunca yanina gelir veya laf atar, sohbet sohbeti acar.
Ay evet bu çok mantıklıymış bunu deniycem teşekkürler :)

Size karşı bir şey hisseder ya da hissetmez bilmem ama şunu unutmamak lazım. Sakın arkadaş gazı ile hareket etmeyin. Sizi mutlu etmek için güzel şeyler söylüyor olabilirler ama siz sadece kendi Mantığınızla hareket edin. Arkadaş grubumdan bir kız bir çocuğu seviyordu. Bakıyor sana falan diyorduk. Biz grupça nereye gidersek oraya geliyorlardı falan ama sonra öğrendik ki oğlan bizim arkadaş grubundan başka bir kıza ilgi duyuyormuş. Dikkatli olun
Haklısınız aslında korkuyordum bende böyle bi şeyden ama arkadaşlarım sürekli gözetliyor ve bana baktığını söylediler yani onlara baksa zaten arkadaşlarım yakalanırdı :) birde dediğim gibi 5 kişiyiz ama bana dönüp bana bakarak soruyor bişeyleri

Back
X