aşk çokgeni :(

Bundan yillar once lisede bir cocuk sevmistim platonik. Ayni senin dedigin gibi sert karakterli bi insandim hic bir arkadasimla boyle seyleri paylasmazdim. Ayrica cocuk da cok yakisikliydi ve beni begenmez derdim. Cok da iyi muhabbetimiz vardi. Sirf onunla yolda karsilasabilmek icin kac kilometre yol yururdum. Sonra en yakin arkadasim sana olan gibi dedi ki ben ondan cok hoslaniyorum. Coktum resmen. Hemen iletisimi kestim. Sonra bizim kiz acildi bu cocuga cocuk kabul etmedi falan filan.

Biz mezun olduk okuldan. Yillarrr sonra bir gun otobuste karsilastik cocukla. Havadan sudan muhabbet ederken "cocukca gelecek cok zaman gecti uzerinden ama brn lisedeyken sana asiktim" deyiverdi bana. İnerken de haftaya nişanı oldugunu soyleyip indi.

Bu da boyle bir animdir :)

Heee unutmadan. O kiz arkadasima da soylemistim. Sen lisede ona asik oldugunh soylediginde ben de onu seviyodum seni uzmemek icin sustum. Sonradan onun da beni sevdigini ogrendim diye. Kiz bana yaaa keske sen soyleseydin bana o benim icin oylesine bi hevesti bee tuh dedi. ;)

Allahım yaşatmasın, maalesef ben de sizin gibi olurdum, iki arada bir derede kalırdım...
Aşkı kaçırmamak mı dostu kaybetmemek mi ya da arkadan vurdu damgası yemek mi..
İnşallah hayırlısı olur hakkınızda.

Bence insanlara saygili olalim arkadaşlar. Derdin ufagi büyüğü sağı solu olmaz.
Konu sahibi bu tür durumlara çevremde rastladım daha önce.
Açıkçası bana uygun dusunceler durumlar değil yaşamadım.
Ama her sey tecrübe ilerde gülüp gececeksiniz.

Küçükken hiç 1. Benim demedin mi ilk gören söyliyenindir neden içinde tutuyorsun :27: çok yanlış yapmışsın

Arkadaş birinden hoşlanmış fakat bu arkadaşın arkadaşı da o kişiden hoşlanıyormuş ve arkadaşın arkadaşı bu arkadaşa demişki arkadaş ben şu kişiden hoşlanıyorum. Arkadaş da hoşlandığı çocuğun ağzını aramış arkadaşından hoşlanıyor mu diye. Fakat bu arkadaşın hoşlandığı arkadaştan başka kız arkadaşlar da hoşlanıyor gibiymiş. Arkadaşın hoşlandığı arkadaş çok coolmuş. Bu arkadaş biraz erkeksi yapıdaymş ve bu arkadaşın hoşlandığı arkadaş da bu kıza karşı daha samimiymiş. Bu arkadaşın arkadaşları arkadaşa diyormuş seninle samimii diye :halay::KK76::KK53:

Katil olma sebebisin!:deli:

Arkadaşın çok mu yakın?
Eğer o kadar yakın olsa teee en baştan senin onu araştırdığını, ondan hoşlaştığını bilirdi..
Başta yapılan hatalar var da neyse, geçmişe maziii....

Şimdi yapılacak şey, duygularından eminsen belli et
Hele adamdan ışık görürsen daha da belli et :halay:
Sonra da olan olsun :)

Arkadaşına da kıyamazsan şöyle ufak bir yalan söyle..
Sanki önceden o çocuk senden hoşlanıyomuş, sana açılmış da sen arkadaşından ötürü kabul etmemişsin. Ama şimdi kabul edecekmişsin, çünkü sen de seviyormuşsun.. Muş muş muş ta mış mış mış:rapci:
yani buradaki en yakın arkadaşım diyelim, ondan daha yakın arkadaşlarım var kendi memleketimde
evet hatayı en başında yaptım maalesef..
Oku kız oku. Yakisikli cool behlul var. Kendini behlulun sevgilisi sanan nihal var, bide asıl behlulun yazdigi bihter var. Ay çok heyecanlı.
üzülüyorum yapmayın
Amaan en sevmediğim insan tipi direkt hoş adam gördü mü parseller herkesten önce söyler ki hoşlandığını diğer kızlar el ayak çeksin. Yüzyılın klişesini sana yapan arkadaşını tabii ki takma. Evlenmiş boşanmışlar mı, sevgili mi olmuşlar da yapamam diyorsun. Eski sevgilisi olsa tamam etik değil de alt tarafı platonik takılmış boşver bence yürü gitsin yaa amaan.
Benim bir kuzen bu tarz bir durumu takmadı sevgili oldular falan şimdi bebeleri bile var.
Benim de bir arkadaş merhaba dediğine hemen bu benim demek için ay ne hoş der hiç haz etmem. Açıkçası hoşlandığım bir erkeğe yapsa bunu a ben de hoşlandımı yapıştırırım hatta.
Abartama yani ondan alt tarafı platonik takılmışlar gayet normal sevgili olmanız. Otobüs koltuğu mu bu adam ilk ben gördüm ilk ben dedim olsun, adamın da hisleri önemli.
keşke ben de başta söyleseymişim :(

Bundan yillar once lisede bir cocuk sevmistim platonik. Ayni senin dedigin gibi sert karakterli bi insandim hic bir arkadasimla boyle seyleri paylasmazdim. Ayrica cocuk da cok yakisikliydi ve beni begenmez derdim. Cok da iyi muhabbetimiz vardi. Sirf onunla yolda karsilasabilmek icin kac kilometre yol yururdum. Sonra en yakin arkadasim sana olan gibi dedi ki ben ondan cok hoslaniyorum. Coktum resmen. Hemen iletisimi kestim. Sonra bizim kiz acildi bu cocuga cocuk kabul etmedi falan filan.

Biz mezun olduk okuldan. Yillarrr sonra bir gun otobuste karsilastik cocukla. Havadan sudan muhabbet ederken "cocukca gelecek cok zaman gecti uzerinden ama brn lisedeyken sana asiktim" deyiverdi bana. İnerken de haftaya nişanı oldugunu soyleyip indi.

Bu da boyle bir animdir :)

Heee unutmadan. O kiz arkadasima da soylemistim. Sen lisede ona asik oldugunh soylediginde ben de onu seviyodum seni uzmemek icin sustum. Sonradan onun da beni sevdigini ogrendim diye. Kiz bana yaaa keske sen soyleseydin bana o benim icin oylesine bi hevesti bee tuh dedi. :KK66:
bilmiyorum evli misiniz veya sevgiliniz var mı ama karşınıza daha güzel insanlar çıksın inşallah ;)
Allahım yaşatmasın, maalesef ben de sizin gibi olurdum, iki arada bir derede kalırdım...
Aşkı kaçırmamak mı dostu kaybetmemek mi ya da arkadan vurdu damgası yemek mi..
İnşallah hayırlısı olur hakkınızda.
evet o kişiyle birlikte olsam bile sadece kendi içimde yaşadığım şeyi kime hangi dozda inanadırabileceğim ki.. he birilerine inandırmak çok önemli değil biliyorum ama bu durum beni ömür boyu rahatsız edecekse ben o kişiyle evlenmişim evlenmememişim ne fark edecek.. nasıl bir ikilem :(
amin, sağolun, cümlemizin hakkında hayırlısı olsun..

Bence insanlara saygili olalim arkadaşlar. Derdin ufagi büyüğü sağı solu olmaz.
Konu sahibi bu tür durumlara çevremde rastladım daha önce.
Açıkçası bana uygun dusunceler durumlar değil yaşamadım.
Ama her sey tecrübe ilerde gülüp gececeksiniz.
sağolun..
umarım dediğiniz gibi olur..

Ben senin yerinde olsam acilirdim.
Ama tabi acilirdim derken gidip ben sana asigim demezdim.
Ill once emin olmak gerek onunda benden hoslandigindan. Sonra bi bakmissin hem " arkadasinin sevdigine goz koyan" hemde " kendi kendine gelin guvey olmus zavalli kiz" damgasi yersin.
Ben olsam bu sebeptn daha dgrusu acilmazdim, onun acilmasini beklerdim.
Tayininin yaklastigini tekrarla.
Akilsiz degilya, oda bilir elbet tayinden snra herkesin keni yoluna gidip birbirinzii hic goremiyceginizi. Eger bisey hissediyosa acilir. Htta biraz abart. Orda birini bulur belkide evlenirim diye. Gonulmu bu belli olmaz de. Acele et mesaji ver.

Ben senin yerinde olsam acilirdim.
Ama tabi acilirdim derken gidip ben sana asigim demezdim.
Ill once emin olmak gerek onunda benden hoslandigindan. Sonra bi bakmissin hem " arkadasinin sevdigine goz koyan" hemde " kendi kendine gelin guvey olmus zavalli kiz" damgasi yersin.
Ben olsam bu sebeptn daha dgrusu acilmazdim, onun acilmasini beklerdim.
Tayininin yaklastigini tekrarla.
Akilsiz degilya, oda bilir elbet tayinden snra herkesin keni yoluna gidip birbirinzii hic goremiyceginizi. Eger bisey hissediyosa acilir. Htta biraz abart. Orda birini bulur belkide evlenirim diye. Gonulmu bu belli olmaz de. Acele et mesaji ver.
evet daha da çektim kendimi, selam dahi vermiyorum
onun tarafından yiyeceğim damga belli
kız arkadaşlarım tarafından yiyeceğim damga belli
adım atmıyorum, bildiğin kaçıyorum :(

Yaw tayinin cikacak gideceksen bence arkadas falan takma
Hem o da senden hoslaniyorsa muhtemelen dogru zamani bekliyordur acilmak icin

üzülüyorum yapmayın

Şaka kız şaka!!! Adamin gönlü sende işte besbelli. E adam behlulse bihter sensin başroldesin yani.

Ee ne güzel sana karşı ilgisi var. Sonuçta o arkadaşların gelio geçici oluyor gerçek dostun değilss pas ver gitsin çocuk açılır yakında sana. Vicdan yapılcak birşey yok :KK51:

evet o kişiyle birlikte olsam bile sadece kendi içimde yaşadığım şeyi kime hangi dozda inanadırabileceğim ki.. he birilerine inandırmak çok önemli değil biliyorum ama bu durum beni ömür boyu rahatsız edecekse ben o kişiyle evlenmişim evlenmememişim ne fark edecek.. nasıl bir ikilem :KK43:
amin, sağolun, cümlemizin hakkında hayırlısı olsun..

Gerçek dost gibi hissetmiyorum demişsiniz, bence bir ömür boyu sürmez bu hissiniz sonuçta aldatma yok bir şey yok fakat arkadan vurdu damgası yemek çok zorlar insanı bir süre.. Belki de biz büyütüyoruz bilmiyorum ama.
Aşka yakın hissediyorum ben kendimi böyle bir durumda ama, zor gerçekten.

bütün kızlar ona hayranmış. sen de hayranlarından biri ol. aşktan ölüp bitmediğine göre, tayini çıkmadan çıtlatıver. en fazla hayır der.

Ee ne güzel sana karşı ilgisi var. Sonuçta o arkadaşların gelio geçici oluyor gerçek dostun değilss pas ver gitsin çocuk açılır yakında sana. Vicdan yapılcak birşey yok :KK51:
gerçekten ilgisi var mı acaba yoksa ben mi abartıyorum

Gerçek dost gibi hissetmiyorum demişsiniz, bence bir ömür boyu sürmez bu hissiniz sonuçta aldatma yok bir şey yok fakat arkadan vurdu damgası yemek çok zorlar insanı bir süre.. Belki de biz büyütüyoruz bilmiyorum ama.
Aşka yakın hissediyorum ben kendimi böyle bir durumda ama, zor gerçekten.
bilmiyorum inanın çok zor, unutmaya çalışıyorum sadece :(
bütün kızlar ona hayranmış. sen de hayranlarından biri ol. aşktan ölüp bitmediğine göre, tayini çıkmadan çıtlatıver. en fazla hayır der.
evet, açılmamak için kendimi zor tutuyorum, sanırım tutmaya da devam edeceğim..

Sevdiğin şarkıyı dinletmesi vs ben öyle düşünüyorum. Hem bunun kararını o versin bırak sen sıcak davran açılırsa içinden ne geliyorsa onu yap :KK30:

Ne alaka be kardeşim arkadaşınızı reddetmis adam belki sizden hoşlanıyor kismetinizi kapatmayın.o belki de sizin kismetiniz.

Sevdiğin şarkıyı dinletmesi vs ben öyle düşünüyorum. Hem bunun kararını o versin bırak sen sıcak davran açılırsa içinden ne geliyorsa onu yap :KK30:
evet memleketteki arkadaşlarım da öyle dedi, sıcak davran kendini sakın çekme dedi
sıcak davranmak diyince aklıma geliverdi onun o şirin yüzü, ağzım kulaklarımda :halay:
aşık olmak istemiyorum :bicak:

Back
X