Bundan yillar once lisede bir cocuk sevmistim platonik. Ayni senin dedigin gibi sert karakterli bi insandim hic bir arkadasimla boyle seyleri paylasmazdim. Ayrica cocuk da cok yakisikliydi ve beni begenmez derdim. Cok da iyi muhabbetimiz vardi. Sirf onunla yolda karsilasabilmek icin kac kilometre yol yururdum. Sonra en yakin arkadasim sana olan gibi dedi ki ben ondan cok hoslaniyorum. Coktum resmen. Hemen iletisimi kestim. Sonra bizim kiz acildi bu cocuga cocuk kabul etmedi falan filan.
Biz mezun olduk okuldan. Yillarrr sonra bir gun otobuste karsilastik cocukla. Havadan sudan muhabbet ederken "cocukca gelecek cok zaman gecti uzerinden ama brn lisedeyken sana asiktim" deyiverdi bana. İnerken de haftaya nişanı oldugunu soyleyip indi.
Bu da boyle bir animdir :)
Heee unutmadan. O kiz arkadasima da soylemistim. Sen lisede ona asik oldugunh soylediginde ben de onu seviyodum seni uzmemek icin sustum. Sonradan onun da beni sevdigini ogrendim diye. Kiz bana yaaa keske sen soyleseydin bana o benim icin oylesine bi hevesti bee tuh dedi.
Biz mezun olduk okuldan. Yillarrr sonra bir gun otobuste karsilastik cocukla. Havadan sudan muhabbet ederken "cocukca gelecek cok zaman gecti uzerinden ama brn lisedeyken sana asiktim" deyiverdi bana. İnerken de haftaya nişanı oldugunu soyleyip indi.
Bu da boyle bir animdir :)
Heee unutmadan. O kiz arkadasima da soylemistim. Sen lisede ona asik oldugunh soylediginde ben de onu seviyodum seni uzmemek icin sustum. Sonradan onun da beni sevdigini ogrendim diye. Kiz bana yaaa keske sen soyleseydin bana o benim icin oylesine bi hevesti bee tuh dedi.