• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk dediğin basit olmamalı..

eda esen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
119
62
48
Herkese merhaba
Konunun icerisinden cıkamıyorum.
Her genç kız gibi bende değisiyorum zamanla..
Yalnız erkekler açısından dertliyim.
Onlar benden çok benim dış görüntümle ilgililer anladığım kadarıyla. Benim kızdıgm taraf gerçekten ilgi duymadan herhangi biri olur mantığıyla beni yoklamaları.
Bunlara karsı ne yapıcam bilemiyorm terslesem mi? Nazikçe geri mi cevirsem ? Bu cok kırıcı. . Biri var sırf bu yuzden guvenemiyorum . Diyorm kesin oda dış goruntu için. Kafam karışık. Ona bi şans vermelimiym yoksa yoluma devam mı etmeliyim. Acaba insanı yuregiyle seven birileri kalmadımı bu zamanda. . Tavsiyelerinizi bekliyorum

Hayır demek kırıcı değildir, dediğiniz yoklayanlara denmesi gerekir. Her bakana, ilgilenmiş gözükenle iletişim kurmak diye bir şey yok ,"sanane be slk :s" seviyesine düşmeden iletişim bitirebilmeyi öğrenin, o da pratikle olur tabi.

Bu işin bu zamanı, o zamanı yok ayrıca; arayan bulur. Seçici olan kazanır, genelleme yapan kısmetsizliğine ağlar.

Yani cirkin degilim ama 7 24 te makyajlami dolasaym.. yada benim kusurum olamazmi manken degilim sonuçta. Ayreten yani karektermle ilgilenmesi daha önemli degilmi. Adamlarn isi gucu guzel hatun olmus. Guvenemiyorum kimseye napaym ben :/

Acaba senin çevrendekiler mi öyle? Fazla samimi olmadan tanımaya çalışabilirsin bence.Herkes öyle diye bir şey yok.

Hayır demek kırıcı değildir, dediğiniz yoklayanlara denmesi gerekir. Her bakana, ilgilenmiş gözükenle iletişim kurmak diye bir şey yok ,"sanane be slk :s" seviyesine düşmeden iletişim bitirebilmeyi öğrenin, o da pratikle olur tabi.

Bu işin bu zamanı, o zamanı yok ayrıca; arayan bulur. Seçici olan kazanır, genelleme yapan kısmetsizliğine ağlar.
Peki ilgi duydugum kisiye napmaliym surekli tersliyorm bu yuzdn nasl anlarm onun ciddi olup olmadigino

Peki ilgi duydugum kisiye napmaliym surekli tersliyorm bu yuzdn nasl anlarm onun ciddi olup olmadigino

Terslemek yerine muhabbet edin suya sabuna dokunmayan cinsinden, beraber zaman geçirdikçe, esas derdinin beden mi yoksa siz mi olduğu hakkında daha rahat fikir edinirsiniz.

Terslemek yerine muhabbet edin suya sabuna dokunmayan cinsinden, beraber zaman geçirdikçe, esas derdinin beden mi yoksa siz mi olduğu hakkında daha rahat fikir edinirsiniz.
Ya iste hos sohbet ediyorZ ama bu sefer kıskanclık yapıor sanki kocam gibi anlayamiyorm dedigin gibi zaman gecirmek lazm

Iste başkalarıylami konusuosn ..
Neden oraya gidiyosun burda doktor yokmu
Dışarı cikion sıkı giyin acik giyinme
Telefonu neden gec aciosn gibi.

Bunların senin güzelliğinle ya da dış görünüşünle alakası yok. Sorun adamın kendine güvensizliği, sana güvensizliği, seni istediği çizgiye sokma isteği. Bunlar seni rahatsız etmiyorsa devam et, ediyorsa daha başından yol ver gitsin.

Bunların senin güzelliğinle ya da dış görünüşünle alakası yok. Sorun adamın kendine güvensizliği, sana güvensizliği, seni istediği çizgiye sokma isteği. Bunlar seni rahatsız etmiyorsa devam et, ediyorsa daha başından yol ver gitsin.
hmm anladm

Çocuk sevgilim bile değil o kisma anlam veremiyorum :/

Sevgiliniz hatta esiniz bile olsa sizin zihinsel yetiniz yokmus gibi davranamaz, davranmamali.

Bu cocuk hicbir seyiniz degilmis ustelik.

'Disari cikiyorsun sıkı giyin' bir cocuga soylenirse sevgi gostergesi olabilir ancak.

'Telefonu neden gec aciyorsun, baskalariyla mi konusuyorsun, acik giyinme' demek de kisi bunu ilgilendigi kadina soyluyorsa onun iffetine hakarettir.

Hayatinizda hicbir sifati olmayan biri bunlari soyleyebiliyorsa...

Tepkinizi koyamadiginiz, mesafenizi koruyamadiginiz icin sorunu onda degil kendinizde arayin.

bende aynı şeyi düşünüyorum tatlım sonunda benim gibi yanlız kalacaksın malesefff

Sevgiliniz...

Hatta esiniz bile olsa sizin zihinsel yetiniz yokmus gibi davranamaz, davranmamali.

'Disari cikiyorsun sıkı giyin' bir cocuga soylenirse sevgi gostergesi olabilir ancak.

'Telefonu neden gec aciyorsun, baskalariyla mi konusuyorsun, acik giyinme' demek de kisi bunu ilgilendigi kadina soyluyorsa onun iffetine hakarettir.

Hayatinizda hicbir sifati olmayan biri bunlari soyleyebiliyorsa...

Tepkinizi koyamadiginiz, mesafenizi koruyamadiginiz icin sorunu onda degil kendinizde arayin.
Yorumunuza saygı duyuyorm. Sorunun bende olduğunu varsayarsak nasil ustesinden gelebilirim bu durumun

Back
X