- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 113
- 38
bukadar art niyetli oldukları için onlara yazık valla en iyisini pipisinden asacaksınYazik bize yazıık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bukadar art niyetli oldukları için onlara yazık valla en iyisini pipisinden asacaksınYazik bize yazıık![]()
onlar mı seni buluyor, sen mı onları?Herkese merhaba
Konunun icerisinden cıkamıyorum.
Her genç kız gibi bende değisiyorum zamanla..
Yalnız erkekler açısından dertliyim.
Onlar benden çok benim dış görüntümle ilgililer anladığım kadarıyla. Benim kızdıgm taraf gerçekten ilgi duymadan herhangi biri olur mantığıyla beni yoklamaları.
Bunlara karsı ne yapıcam bilemiyorm terslesem mi? Nazikçe geri mi cevirsem ? Bu cok kırıcı. . Biri var sırf bu yuzden guvenemiyorum . Diyorm kesin oda dış goruntu için. Kafam karışık. Ona bi şans vermelimiym yoksa yoluma devam mı etmeliyim. Acaba insanı yuregiyle seven birileri kalmadımı bu zamanda. . Tavsiyelerinizi bekliyorum
Dogru vallabukadar art niyetli oldukları için onlara yazık valla en iyisini pipisinden asacaksın
bu arada adaşızDogru valla![]()
Onlar buluyor .. diyorum ya dıs gorunuse atliyorlaronlar mı seni buluyor, sen mı onları?
bu kısım çok önemlı :q
Dilek tutun kizlarr :)bu arada adaşız
erkekler dişi sinege bıle yaklasır.Onlar buluyor .. diyorum ya dıs gorunuse atliyorlar
bende yeni ayrıldım sevgilimden bunalım takılıyorumDilek tutun kizlarr :)
Yorumunuza saygı duyuyorm. Sorunun bende olduğunu varsayarsak nasil ustesinden gelebilirim bu durumun
Vermedigimi kim soyledi. Simdi susuyor sadece gunaydn dior bende tepki vermiyorm. Ama haklsniz dediklerinizde tesekkr ediyormElbette mesafeli davranarak, haddini bildrerek...
Disari cikarken acik giyinmemenizi ne hakla soyleyebiliyor size?
O soylemese etek giymeden mi cikacaksiniz yani?
Peki ya baskalariyla konusuyorsaniz ona ne oluyor?
Hayatinda biri olmayan bir genc kiz istedigiyle gorusebilir.
Bu kisi sevgiliniz degilmis yani iliski sorumlulugu almadan erkeklik egosunu tatmin ediyor sizinle...
Kendince yasaklar koyup hesap sorarak bickin delikanli gibi hissediyor, zevkten olecek...
Siz bu tiplerin etrafinizda olmasini fiziginizle bagdastiriyor olabilirsiniz ama bu karakter ve durusla alakali...
Kizlarin pek azina soker bu agir abi numaralari...
Baskasi olsa coktan vermisti agzinin payini bu ve bunun gibilerin...![]()
Bunun senin guzelliginlede alakasi yok evde bakimsiz kilolu cogu erkegin belki ilgisini bile cekmeyecek hanimini hazine gibi herkes bakacak gibi saklayanlarda var erkek milleti isteIste başkalarıylami konusuosn ..
Neden oraya gidiyosun burda doktor yokmu
Dışarı cikion sıkı giyin acik giyinme
Telefonu neden gec aciosn gibi.
Bence aşk basittir, oluyorsa nasiptir, olmuyorsa dittir...![]()
Onun bir de seks versiyonu var .
Seks aslında basittir diye başlayan![]()
![]()
Vermedigimi kim soyledi. Simdi susuyor sadece gunaydn dior bende tepki vermiyorm. Ama haklsniz dediklerinizde tesekkr ediyorm
Herkese merhaba
Konunun icerisinden cıkamıyorum.
Her genç kız gibi bende değisiyorum zamanla..
Yalnız erkekler açısından dertliyim.
Onlar benden çok benim dış görüntümle ilgililer anladığım kadarıyla. Benim kızdıgm taraf gerçekten ilgi duymadan herhangi biri olur mantığıyla beni yoklamaları.
Bunlara karsı ne yapıcam bilemiyorm terslesem mi? Nazikçe geri mi cevirsem ? Bu cok kırıcı. . Biri var sırf bu yuzden guvenemiyorum . Diyorm kesin oda dış goruntu için. Kafam karışık. Ona bi şans vermelimiym yoksa yoluma devam mı etmeliyim. Acaba insanı yuregiyle seven birileri kalmadımı bu zamanda. . Tavsiyelerinizi bekliyorum