• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk dediğin basit olmamalı..

Herkese merhaba
Konunun icerisinden cıkamıyorum.
Her genç kız gibi bende değisiyorum zamanla..
Yalnız erkekler açısından dertliyim.
Onlar benden çok benim dış görüntümle ilgililer anladığım kadarıyla. Benim kızdıgm taraf gerçekten ilgi duymadan herhangi biri olur mantığıyla beni yoklamaları.
Bunlara karsı ne yapıcam bilemiyorm terslesem mi? Nazikçe geri mi cevirsem ? Bu cok kırıcı. . Biri var sırf bu yuzden guvenemiyorum . Diyorm kesin oda dış goruntu için. Kafam karışık. Ona bi şans vermelimiym yoksa yoluma devam mı etmeliyim. Acaba insanı yuregiyle seven birileri kalmadımı bu zamanda. . Tavsiyelerinizi bekliyorum
onlar mı seni buluyor, sen mı onları?
bu kısım çok önemlı :q

Herkes ilk etapta dis goruntusune bakar zaten dogal olarak tanimadan senin icini ne bilsin kimse ilgisini cekmeyen birine hic begendim ama dur bi gidip tanismak istiyim demez herkesinde kendine gore guzelligi vardir ona gorede begenenleri vardir ben Allah gucenmesin guzel olnayan kbicok kizin yaninda sevgilisi varken gordum bicok ilgileneni oldugunu gordum guzellik goreceli birsey yani durum senin cok guzel olmandanda kaynaklanmiyor bu dogal olan bu tanidikca karsindakinin amacinida anlarsin direk bastan guzelim diye geliyolar demek yerine

Yorumunuza saygı duyuyorm. Sorunun bende olduğunu varsayarsak nasil ustesinden gelebilirim bu durumun

Elbette mesafeli davranarak, haddini bildrerek...

Disari cikarken acik giyinmemenizi ne hakla soyleyebiliyor size?

O soylemese etek giymeden mi cikacaksiniz yani?

Peki ya baskalariyla konusuyorsaniz ona ne oluyor?

Hayatinda biri olmayan bir genc kiz istedigiyle gorusebilir.

Bu kisi sevgiliniz degilmis yani iliski sorumlulugu almadan erkeklik egosunu tatmin ediyor sizinle...

Kendince yasaklar koyup hesap sorarak bickin delikanli gibi hissediyor, zevkten olecek...

Siz bu tiplerin etrafinizda olmasini fiziginizle bagdastiriyor olabilirsiniz ama bu karakter ve durusla alakali...

Kizlarin pek azina soker bu agir abi numaralari...

Baskasi olsa coktan vermisti agzinin payini bu ve bunun gibilerin... :KK12:

Elbette mesafeli davranarak, haddini bildrerek...

Disari cikarken acik giyinmemenizi ne hakla soyleyebiliyor size?

O soylemese etek giymeden mi cikacaksiniz yani?

Peki ya baskalariyla konusuyorsaniz ona ne oluyor?

Hayatinda biri olmayan bir genc kiz istedigiyle gorusebilir.

Bu kisi sevgiliniz degilmis yani iliski sorumlulugu almadan erkeklik egosunu tatmin ediyor sizinle...

Kendince yasaklar koyup hesap sorarak bickin delikanli gibi hissediyor, zevkten olecek...

Siz bu tiplerin etrafinizda olmasini fiziginizle bagdastiriyor olabilirsiniz ama bu karakter ve durusla alakali...

Kizlarin pek azina soker bu agir abi numaralari...

Baskasi olsa coktan vermisti agzinin payini bu ve bunun gibilerin... :KK12:
Vermedigimi kim soyledi. Simdi susuyor sadece gunaydn dior bende tepki vermiyorm. Ama haklsniz dediklerinizde tesekkr ediyorm

Iste başkalarıylami konusuosn ..
Neden oraya gidiyosun burda doktor yokmu
Dışarı cikion sıkı giyin acik giyinme
Telefonu neden gec aciosn gibi.
Bunun senin guzelliginlede alakasi yok evde bakimsiz kilolu cogu erkegin belki ilgisini bile cekmeyecek hanimini hazine gibi herkes bakacak gibi saklayanlarda var erkek milleti iste

Vermedigimi kim soyledi. Simdi susuyor sadece gunaydn dior bende tepki vermiyorm. Ama haklsniz dediklerinizde tesekkr ediyorm

Vermediginizi kim mi soyledi?

'Bu kisi sevgilim degil' dediniz.

Sonra da 'acik giyinme, baskalariyla mi gorusuyorsun' vs demesinden yakindiniz.

'Ne yapabilirim diye sordunuz' mesajimi alintilayarak, ben de ne yapacaginiz yazdim.

Ben yanitlayinca da 'Simdi sustu sadece gunaydin diyor. Tepki vermedigimi kim soyledi' demek icin mi ne yapmaniz gerektigini sordunuz...

Ya da soyle sorayim sizin hayatinizdakilerin yazdiginizdan fazlasini biz nereden bilebiliriz ve de madem halletiniz neden tavsiye istediniz... :KK14:

Herkese merhaba
Konunun icerisinden cıkamıyorum.
Her genç kız gibi bende değisiyorum zamanla..
Yalnız erkekler açısından dertliyim.
Onlar benden çok benim dış görüntümle ilgililer anladığım kadarıyla. Benim kızdıgm taraf gerçekten ilgi duymadan herhangi biri olur mantığıyla beni yoklamaları.
Bunlara karsı ne yapıcam bilemiyorm terslesem mi? Nazikçe geri mi cevirsem ? Bu cok kırıcı. . Biri var sırf bu yuzden guvenemiyorum . Diyorm kesin oda dış goruntu için. Kafam karışık. Ona bi şans vermelimiym yoksa yoluma devam mı etmeliyim. Acaba insanı yuregiyle seven birileri kalmadımı bu zamanda. . Tavsiyelerinizi bekliyorum

güzelim dış görünüşüne bakmadan aklınımantığını kalbini nasıl görmeye yeltencek canım benim..

insanlar kılık kıyafet görünüşleriyle karşılanır; karakteriyle uğurlanır..

seni tanımak istemesei dış görünüşüne bağlı ama senin karakterini kalbine dokunması zamanla olur...

seni kullanmaya kalkışırsa o ayrı..
zaten anlarsın zamanla...

aşk dediğin basit değil zaten eminol...
benim aşkım çok kıymetli...çok gizli çok masum....

inşallah seninki de öyle olur

Zamaninda sen guzelsin kesin beni aldatirsin diyen biri olmustu hayatimda. :D
Neden mi yazdim.. ozguveni olmayan ve sadece dis guzelligine onem veren seninle gunluk sohbetler yapan, zekana onem vermeyen biri cikana kadar bosa zaman kaybetme. Sinirini bozarlar sadece. Ozguveninin olmasi da cok onemli. Cok sikinti oluyor kiskanclik disinda surekli kendini ispatlama cabasi ya da seni asagilamay calismalari felaket derecede mide bulandiri.
umarim karsina iyi biri cikar hic gereksizlerle muhatap olmak zorunda kalmazsin.
sunu da ekleyeyim, arkadasin olmayan, ayni ortamda bulunmadigin insanlar dis goruntune bakip geleceklerdir. Seni tanidikca adam gibi adam olanlar kendini bellk edecektir zaten. Hani sirf dis goruntum icin geliyorlar diyorsun ya o yuzden yazdim bunu.

İlk görüşte neye önem verir ki insanlar ? dış görünüşünden tavırlarından etkilenirsin tanımak istersin sonra aşk olur veya olmaz..seni tanımayan biri kalbini nerden bilecek sen onun kalbini düşüncelerini nereden bileceksin.

Back
X