Aşk diye birşey yok mu?

wenars

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
1.681
21
66
İçel Mersin
bir sevgilim var uzun süredir birlikteyiz. sevgilim şehirlerarası çalıştığı için yılın 5-6 ayı çok nadir görüşüyoruz. bu az görüştüğümüz zamanlarda sevgilim bana öyle güzel davranıyor ki yani aşkını hissedebiliyorum. hep dile getiriyor seni seviyorum diye. ama biz ne zaman 2-3 gün üst üste görüşsek bu adamda bi değişiklik oluyor. böyle normal iki arkadas gibi oluyoruz. yani özlediği zamanlar çok güzel herşey. ama özlemediğinde ben aşkını,sevgisini o kadar çok hissedemiyorum.

31 aralık ve 1ocakta görüştük. yarın işe gideceği için bugün de görüşelim dedi. tamam dedim. neyse işte geldi bu. yanında kardeşini de getirmiş. kardeşi de 24 yasında erkek. bunlar devamlı son model arabalardan motorlardan falan konusuyorlar beni bir sıkıntı bastı. yani 1değil 3değil aynı araba hakkında 100kez fiyatı şuymuş,internetten bak kimler almış falan diye konusup durdular. ondan sonra da sevgilim tutturdu saat8 trenine bincem diye. bende dedim tamam yetişirsek binersin. ama yok illa 8e bincem dedi. ya ne var neden bu kadar gitmek için tutturuyosun dedim. neymiş evinde huzur varmış dinlenecekmiş falan filan. benim yanımda huzurun yok yani ne var beni kırmayıp 20.50 trenine binsen dedim. neymiş 20.00 treni daha hızlı gidiyormuş.

ya insan sevgilisini 50dk için kırar mı? hızlı trende gidecek diye benim kalbimi kırdı. biz zaten 15-20günde ancak görüşüyoruz. arka arkaya 3gün görüştük ya hani yetti beyefendiye. özleyince yine tutturur ama aşkım yetmedi bana saatler geç git demeye başlar. ben deyince suç oluyor. onu özlediğim için kızıyorum kendime. keşke özlemeseydim de erkenden trene bindirip yollasaydım. bide yolda benim ayagıma kramp girdi öyle bi canım acıdı ki yürüyemiyorum ayağımda topuklu çizme. bana diyo ki "bak allahın sopası yok haksızsın tartışma çıkardın". öyle sinirlendim ki ama bişey demedim. beni eve bıraktı. bırakırken yolda "bak yola gideceksin küs ayrılmayalım" dedim. neymiş ben onca yol yürümüşüm konuşmamışım eve yaklastıktan sonra konusmasam da olurmus.

öyle moralim bozuk ki. ne zaman biz biraz arka arkaya görüşsek tartışma çıkıyor. özlediğindeyse sorun yok. evlenmek istiyorum ama evlenince hiç özlemicek. e o zaman bana hiç sevgisini göstermicek mi :59::59::59::59:

Son düzenleme:
gitti beyimiz şimdi trendedir. kardeşiyle sohbet ede ede güle güle gidiyordur. hiç aklına gelmiyordur sevdiğimi üzdüm diye. benimse yüzümden düşen bin parça. şimdiden özledim. canım çok sıkkın annem soruyo neyin var diye.

hiç bosuna canını sıkma.. anlamıyorlar bizii, dilimiz farklı onlar venüsten biz marstan :52:
yada tam tersi de olabilirdi :37:
8 de mi gidecegim dedi, sen ısrar et gitsin diye hızlandır süreci hemen kalkalım de, vicdanı sızlar o düşünür yolda hemen git dedi, beni artık daha az mı seviyor der bi dahada korkusuna böyle diyemez :19:
bende kaç gündür kendimi yiyorum böyle bi sebep yüzünden :37:
halbuki ilke basit kaçan kovalanır :37:

kaçan kovalanır olayını da deniyorum ama sadece özlediğinde işe yarıyor. biz görüşünce bütün büyü yok oluyor. bazen o kadar bencil davranıyor ki. bugün kardeşi de onun tarafını tuttu. kendimi çok yalnız hissediyorum. beni böyle üzgünken bırakıp nasıl gidebildi. neden barısmak için çaba harcamadan gitti. şimdi işe gidecek ve biz ne telefonda konusabileceğiz ne de görüşebileceğiz. araya mesafe girince kırgınlıklar zor düzeliyor.
neden hiç demiyor sevgilim istedi 50dk daha durayım ne olacak diye. suç bende ama ne diye özlüyosun ki :59::59::59:

3 gün arka arkaya görüştünüz diye bütün bunların yaşanmaması lazım tabi ki.
Bir de yanında niye erkek kardeşini getirmiş ki, bu kadar az görüşebiliyorken.
Evlenince hergün birlikte olacaksınız o zaman ne olacak.
Birlikteyken iletişiminiz nasıl peki, sakin mi geçer, sizle konuşur mu,
paylaşır mı, eğlenir mi?
Ve en doğru cevapları verecek olan kişi erkek arkadaşınız.
Bu kadar görüşmek hoşuna gitmiyormuymuş, sıkılıyormuymuş, açık açık sorun.
Gerçi insana hissettikleri yeter ya, siz yine de cevabı ondan alın.

bence ustune cok dusme
bu olaydan sonra ilk arayan sen olma
ne tlf et ne msj at

onun adim atmasini bekle

canım o senin bu kadar kırıldıgının farkında değilki
seni kırdıgını bile bile gitmiyor ona göre olay cok basit. senin ne düşündüğünü neler hissettigini bilse oda çok üzülür tabiki
düşünmemeye calıs, ama bu hissettiklerini genel olarak paylas onunla, 50 dk durmadın gittin dersen hayatta ne demek istedigini anlamaz.. hatta evet askım daha cabuk git, daha rahat git diye sen destekle onu bak bi daha diyebiliormu :52:
neler hissettigini cok iyi anlıyorum emin ol bunları uygulamak cok zor ama yapacak bişey yok baska dilden anlamıolar :D

3 gün arka arkaya görüştünüz diye bütün bunların yaşanmaması lazım tabi ki.
Bir de yanında niye erkek kardeşini getirmiş ki, bu kadar az görüşebiliyorken.
Evlenince hergün birlikte olacaksınız o zaman ne olacak.
Birlikteyken iletişiminiz nasıl peki, sakin mi geçer, sizle konuşur mu,
paylaşır mı, eğlenir mi?
Ve en doğru cevapları verecek olan kişi erkek arkadaşınız.
Bu kadar görüşmek hoşuna gitmiyormuymuş, sıkılıyormuymuş, açık açık sorun.
Gerçi insana hissettikleri yeter ya, siz yine de cevabı ondan alın.

erkek kardeşi beni çok sever.hatta beni kardeşinden kıskanır biz biraz fazla sohbet etsek. hele bi ara biz ne zaman buluşsak mutlaka kardeşi de gelirdi bizimle. bugün de kardeşi ben de mersin i gezcem bende geleyim mi demiş bu da hemen gel demiş. hiç fikrimi bile sormadı. kardeşinin yanında tartışmaktan nefret ediyorum. 2kat daha fazla üzülüyorum.

birlikteyken bazen çok eğleniriz bazen de çok tatsız tuzsuz sıkıcı geçer. sorarım neden durgunsuz diye "bilmiyorum bi durgunluk var insan hergün gülüp zıplayamaz ki" der o zaman da.

canım o senin bu kadar kırıldıgının farkında değilki
seni kırdıgını bile bile gitmiyor ona göre olay cok basit. senin ne düşündüğünü neler hissettigini bilse oda çok üzülür tabiki
düşünmemeye calıs, ama bu hissettiklerini genel olarak paylas onunla, 50 dk durmadın gittin dersen hayatta ne demek istedigini anlamaz.. hatta evet askım daha cabuk git, daha rahat git diye sen destekle onu bak bi daha diyebiliormu :52:
neler hissettigini cok iyi anlıyorum emin ol bunları uygulamak cok zor ama yapacak bişey yok baska dilden anlamıolar :D

evet kesinlikle beni kırdıgının farkında değil. ona göre kendisi kırıldı çünkü. o çok düşünceli bir insan, beni erkenden evime bırakıyor ama ben çok düşüncesizim onun hızlı trene binmesini engelledim.
(bu arada mersin-adana arasında bir hızlı trenler var birde normal trenler. hızlı olan 45dk da, diğeri 75dk da gidiyor)
ki zaten adam 3aydır ilk defa mersin e geldi. yanında bir de kardeşini getirmiş ben sarılamadım bile :(

beni özlemediği zamanlarda bana aşık mı acaba diye soruyorum kendime bazen...
bana bugün "sana sabrediyorum" dedi çok zoruma gitti.
sırf annem anlamasın diye ağlayamıyorum.

hiç bosuna canını sıkma.. anlamıyorlar bizii, dilimiz farklı onlar venüsten biz marstan :52:
yada tam tersi de olabilirdi :37:
8 de mi gidecegim dedi, sen ısrar et gitsin diye hızlandır süreci hemen kalkalım de, vicdanı sızlar o düşünür yolda hemen git dedi, beni artık daha az mı seviyor der bi dahada korkusuna böyle diyemez :19:
bende kaç gündür kendimi yiyorum böyle bi sebep yüzünden :37:
halbuki ilke basit kaçan kovalanır :37:

katiliyorum.. bu erkekleri bazen anlamak okadar zorki.. anlamiyorumki kafalarimi basmiyor veya zekalarimi yetmiyor.. okadar sacma ve kücük sebeplerde insani delirtiyorlar anlatmaya calissan anlamiyorlar.. gelde delirme :52: allah hepimize sabir versin, erkeklerede akil fikir versin aminnnnn :66:

Ask dedigimiz sey aslinda nefsimizdir, yani nefsimiz birini istiyor hele birde imkansizsa daha cok asik hissediyorsun kendini (arzuluyorsun o kisiyi yani ozluyorsun). Ayni sizin durumunuzda gormeyince nasil iyi davraniyorsa, cok goruncede artik nefsi fazla istemiyor. Ask bitince (evlilikte mesela hergun birbirinizi gorunce) yerini sevgi saygi almali ama buda cogu erkekte imkansiz cunku cok benciller:20:

Ben de çok görüşünce değişiyor dediğinizde 2 hafta 10 filan hergün görüşüyorsunuz sandım. 3 gün ard arda görüşmek çok değil ki hele sizin kadar nadir görüşülüyorsa :26: Bana tuhaf geldi açıkçası. Bu adam 3 günde sıkılıyorsa balayından sonra boşanır bence. Okulda 5 yıldır beraber olan iki arkadaşım var. Evlerinin arası tam 2.5 saat mesafe. Çocuk her akşam kıza eve varana kadar eşlik ediyor, sabah da kız birazcık erken kalkıyor orta noktada buluşuyorlar okula öyle geliyorlar. Beş yıldır bu böyle devam ediyor. Üstelik kız "ben giderim gerek yok, hastasın, yorgunsun, işin var" gibi mazeretlerle gelmesini engellese bile çocuk evine bırakıyor üstelik her gün okulda beraberler. Böyle adamlar da var piyasada. O yüzden bence hiç kendinizi "erkek milleti kadın ruhundan anlamıyor, bizim kadar ince değil" diyerek kandırmayın. Size değer verse böyle davranmaz, saygı duysa kazık kadar erkek kardeşini geitrmez yanında. Hiç mi düşünmemiş ya kız bir plan yaptıysa şimdi bizim biraderle bozulur diye ya da bir şey konuşacaktır belki diye düşünememiş mi? Hadi o size saygısız davranmış ya kardeşine ne demeli "ya abim sevgilisyle gezecek ne işim var şimdi benim" dememiş mi? Bence siz oturup bir düşünün

Ask dedigimiz sey aslinda nefsimizdir, yani nefsimiz birini istiyor hele birde imkansizsa daha cok asik hissediyorsun kendini (arzuluyorsun o kisiyi yani ozluyorsun). Ayni sizin durumunuzda gormeyince nasil iyi davraniyorsa, cok goruncede artik nefsi fazla istemiyor. Ask bitince (evlilikte mesela hergun birbirinizi gorunce) yerini sevgi saygi almali ama buda cogu erkekte imkansiz cunku cok benciller:20:

o kadar bencil ki bana dediği şu: sen beni düşünsen kış günü erken git dersin.
ben erken git diyemiyorum ki :(
o gidince kendimi boşlukta gibi hissediyorum.
o mantıklı olmak zorundaymış.
gitmesin sokakta mı yatsınmış...
lafı çok...kendi haklı ya :59::59::59:

Ben de çok görüşünce değişiyor dediğinizde 2 hafta 10 filan hergün görüşüyorsunuz sandım. 3 gün ard arda görüşmek çok değil ki hele sizin kadar nadir görüşülüyorsa :26: Bana tuhaf geldi açıkçası. Bu adam 3 günde sıkılıyorsa balayından sonra boşanır bence. Okulda 5 yıldır beraber olan iki arkadaşım var. Evlerinin arası tam 2.5 saat mesafe. Çocuk her akşam kıza eve varana kadar eşlik ediyor, sabah da kız birazcık erken kalkıyor orta noktada buluşuyorlar okula öyle geliyorlar. Beş yıldır bu böyle devam ediyor. Üstelik kız "ben giderim gerek yok, hastasın, yorgunsun, işin var" gibi mazeretlerle gelmesini engellese bile çocuk evine bırakıyor üstelik her gün okulda beraberler. Böyle adamlar da var piyasada. O yüzden bence hiç kendinizi "erkek milleti kadın ruhundan anlamıyor, bizim kadar ince değil" diyerek kandırmayın. Size değer verse böyle davranmaz, saygı duysa kazık kadar erkek kardeşini geitrmez yanında. Hiç mi düşünmemiş ya kız bir plan yaptıysa şimdi bizim biraderle bozulur diye ya da bir şey konuşacaktır belki diye düşünememiş mi? Hadi o size saygısız davranmış ya kardeşine ne demeli "ya abim sevgilisyle gezecek ne işim var şimdi benim" dememiş mi? Bence siz oturup bir düşünün

kendisi kardeşini kıramıyor. kardeşi de zaten öyle "abim sevgilisiyle baş başa kalsın" düşüncesine sahip değil. sanki ben abisiyle asker arkadasıyım.
çok erkek var çevrede görüyorum. benim eski erkek arkadasım kapının önünde yatardı resmen beni biraz daha görmek için.
ama ben onu bıraktım bu adamı seçtim. çok aşık oldum çok sevdim. çok bağlandım.
seyahat firmasında çalıştıgı için otobüste mesaj atamaz,telefon edemez. iş dışında da günde 6saati var. o 6saatte de uyuyor zaten. günde 5-6 mesaj yazar. onlar da "uyuyorum, uyandım, adanaya vardım" gibi şeyler.
bazen öyle incelikler yapıyor ki diyorum ki sevmeyen bir insan bunu yapamaz.
ama seven insan da bunları yapamaz.
aklım çok karışık.
böyle küçük bir olaydan o kadar büyük bir kavga çıktı ki.
zaten bir keresinde bana "senin bu dırdırın yüzünden evlensek 1sene sonra boşanırız" dedi.
sonra çok özürler diledi çok üzüldü ama bu lafı da söyledi işte beynimden çıkmıyo.

Ne bakıyorsun o lafa sen gelişine söylemiş resmen sen dırdırcı biri olsan çoktan ayrılmıştınız. Zira çekilecek türden değil. Sevgilin yanında olamıyorsa ne anlamı var sevgili olmanın kaldı ki yanında olduğu zamanları da çok görüp burnundan getiriyor. Başbaşa olmak istese zaten kardeşini de alıp gelmez. Ben seni gayet makul buldum allahın sopası yok lafına birşey bile dememişsin ya sabrını takdir ettim. Ben olsa aksi tarafa yürür giderdim garanti o laftan sonra.

Ne bakıyorsun o lafa sen gelişine söylemiş resmen sen dırdırcı biri olsan çoktan ayrılmıştınız. Zira çekilecek türden değil. Sevgilin yanında olamıyorsa ne anlamı var sevgili olmanın kaldı ki yanında olduğu zamanları da çok görüp burnundan getiriyor. Başbaşa olmak istese zaten kardeşini de alıp gelmez. Ben seni gayet makul buldum allahın sopası yok lafına birşey bile dememişsin ya sabrını takdir ettim. Ben olsa aksi tarafa yürür giderdim garanti o laftan sonra.

ikizler burcu işte duygusallık sıfır hep mantık hep mantık. şu saat oldu daha bana ayağın nasıl oldu diye bile sormadı. ben hatalıymışım hatamı anlayacakmışım.
başbaşa olmaya gelince yılbaşında bile beni kendi evlerine çağırdı.
dedim dışarda başbaşa bişeyler yapsak. yok yorgunum bize gel diye tutturdu.
evde annesi,babası,kardeşi.
zaten onların yanında göz göze bile gelemiyoruz. ne anlamı var ki dedim.
kızdı tabi ailemi istemiyo musun diye.
ben çok duygusalım.bişey isteyecek olsam hayır der diye isteyemem kırılmayayım diye.
ben sadece doya doya sarılmak, yanında daha fazla zaman geçirmek istemiştim.
kendimi çok suçluyorum onsuz duramadığım için.
aşk diye bişey varsa ben onu platonik yaşıyorum galiba :59::59::59:

yola gidecek gece vakti. barışmak için birşeyler mi yapsam?
ya ona bişey olursa yolda ben kahrolurum vicdan azabından :59:
o da adım atmıyo :59:

Aşk değil canım o, bu senden kaçtıkça sen hırs yapıyorsun.

Back
X