Aşk değil canım o, bu senden kaçtıkça sen hırs yapıyorsun.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum, bu dediğin aşk değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baş başa romantik dakikalar geçirmek istiyorsunuz ama arkadaşınız bunu istemiyor. kesinlikle bir sorun var...bir de konunun başındaki sizle sonundaki siz çok farklısınız. saat farkı mı yoksa?
aşk konusundaki sorunuza gelince bence aşk var ama sadece kadınlar hissediyor bu duyguyu. ve erkeklerin de hissettiğini sanıyoruz sadece. bunu karamsar bi şekilde söylemiyorum, gerçek bu napalım, gülümseyerek söylüyorum.![]()
yine arada özleyip arıyormuş.inan ben daha kötü durumdayım.ama bu erkek milleti hep böyle.en başlarda nasıl tapıyorlar,sürekli arıyorlar,sürprizler,hemen evlenelimler.peki 6 yıl sonra ne oluyor mu işte ben gibi sap gibi ortada hayallerinizle kalıyorsunuz.evlenme vadi kurdugunuz 2011 yazına 6 ay kala daha söz takamamışken sevgiliniz artık evlenmekten asla bahsetmediği gibi,aramıyor,kötü yönlerinizi sayıyor.............. iyiki tabancam filan yok yoksa ben öldürürdüm bu benimkini.......aşkın ömrü 2 yıl ah ah ne güzeldi o yıllarımız...
Ne hissettiğini en iyi sen bilirsin de başta anlattıklarına göre yorumladım. Ama yelkenleri suya indirmişsin bakıyorum da :) Tabiki çok güzel yönleri de vardır yoksa niye çekesin.. Görüşmek istememesi tuhaf. Aşk bitince uzaklaşıyorlar maalesef.
Benim kardeşim de ikizler burcu :) Küstüğü bir arkadaşıyla kafasına eser on dakika sonra barışır falan. Sıkışınca yalan söyler. Gerçi erkeklerin çoğunda var yalana başvurmak. Sen üstüne gitme bakalım. Nazlan ama laf sokma. Çok da arama. Biraz da farklı uğraşlar bul. Bir de öyle gözlemle madem sevgisinden eminsin. 3 aydır davrandığın stili bir değiştir.
bence birini çok sevmeye gelmiyor sen sevdikçe o rahatlıyor mu desem uzaklaşıyor mu
hani sen kendi kendine ben onsuz nefes bile alamam diyorsun ya o alıyor ama alıyormuş gördüm...
3 günde böyle davranan hep birlikte olsanız daha çekilmez olabilir
incelikleri olabilir ama bazen onlar da yetmeyebilir
sevdiklerimiz sadece biz onları sevdiğimiz için çok değerli ve vazgeçilmez ama sevmekten vazgeçtiğimizde kendi kendimizi ne kadar güzel kandırdığımızı daha iyi anlıyoruz
bu erkeklerin hepsi aynı herhalde benimkide normalde doğru dürüst msj atmaz yanında oluncada çok özledim falan der sizde imkan yok olduğu için görüşmiyosunuz ama bizim imkanımız olduğu halde haftada bir gün gelio benim yanıma ve altında arabasıda var![]()
çalışıo zaten bahane o canım çalıştığı için yanıma gelemio msj yazamıo bugünde öle hasta olduğumu bildiği halde msj atıp nasılsın die sormadı artık ben dayanamayıp insan bir sorar nasılsın der ölsem haberin olmıcak dedim pardon ya kafam dalgın dio nasıl kafaysa unlardaki anlamadım![]()
evet hayatım bencede bu haline şükret ben anlattıkça dahada çok şükredersin ben mutsuz deilim ama benimki baya bir dert ne kahrı çekilir nede vazgeçilir işte![]()