Aşk diye birşey yok mu?

Aşk değil canım o, bu senden kaçtıkça sen hırs yapıyorsun.

normalde kaçmıyo. aramız çok iyi aslında ama böyle ufacık bişey yüzünden günlerce tartısabiliyoruz. bide bunca maddi sıkışıklığında bana saat almış :69:
hala çok kızgınım ona ama:27:
barışmak istedi az önce. ben hala fazla yüz vermiyorum.
annemle ilgili bir konu açıldı.ben dedim anneme de bişey olursa tek başıma kalırım bu evde.
o da olur mu öyle şey hemen evleniriz o zaman yalnız kalmazsın asla dedi.
çok hosuma gitti ama bişey demedim.
işe gidiyor yine...şu okulunu bitirse de memur olsa artık...

ben hırs mı yapıyorum bilmiyorum ama sabahları uyanır uyanmaz telefona bakıyorum ankara ya varmış mı sağ salim mi diye...üşüdüm dese içim titriyor gözlerim doluyor...aşık oldugumu düşünüyorum ama hırs mı ki:26::26:

baş başa romantik dakikalar geçirmek istiyorsunuz ama arkadaşınız bunu istemiyor. kesinlikle bir sorun var...bir de konunun başındaki sizle sonundaki siz çok farklısınız. saat farkı mı yoksa? :37:

aşk konusundaki sorunuza gelince bence aşk var ama sadece kadınlar hissediyor bu duyguyu. ve erkeklerin de hissettiğini sanıyoruz sadece. bunu karamsar bi şekilde söylemiyorum, gerçek bu napalım, gülümseyerek söylüyorum. :24:

yine arada özleyip arıyormuş.inan ben daha kötü durumdayım.ama bu erkek milleti hep böyle.en başlarda nasıl tapıyorlar,sürekli arıyorlar,sürprizler,hemen evlenelimler.peki 6 yıl sonra ne oluyor mu işte ben gibi sap gibi ortada hayallerinizle kalıyorsunuz.evlenme vadi kurdugunuz 2011 yazına 6 ay kala daha söz takamamışken sevgiliniz artık evlenmekten asla bahsetmediği gibi,aramıyor,kötü yönlerinizi sayıyor.............. iyiki tabancam filan yok yoksa ben öldürürdüm bu benimkini.......aşkın ömrü 2 yıl ah ah ne güzeldi o yıllarımız...

baş başa romantik dakikalar geçirmek istiyorsunuz ama arkadaşınız bunu istemiyor. kesinlikle bir sorun var...bir de konunun başındaki sizle sonundaki siz çok farklısınız. saat farkı mı yoksa? :37:

aşk konusundaki sorunuza gelince bence aşk var ama sadece kadınlar hissediyor bu duyguyu. ve erkeklerin de hissettiğini sanıyoruz sadece. bunu karamsar bi şekilde söylemiyorum, gerçek bu napalım, gülümseyerek söylüyorum. :24:

canım yok saati yılbaşında almıştı konunun basında da saat vardı :34:
evet ben başbaşa olmak istiyorum ama o çalıştıgı müddetçe bunun olamayacağını, yorgun olduğu için görüştüğümüz zamanlar onların evinde oturmamız gerektiğini söylüyor.
ben anlamıyorum neden sevgilim benimle başbaşa olmak istemiyor.
hangi erkek sevdiği kızla başbaşa romantik bir yerlerde oturmak istemez ki?
çok yoğun çalıştığı için başlarda hak veriyordum ama yılbaşında çok kırıldım.
ben yılbaşını onun anne,babası ve kardeşiyle geçirmek zorundaymışım gibi davrandı.
ben kabul etmeyince de küstü kırıldı.

mesela biz eskiden bir kasaba var burda küçük bir sahil kasabası oraya giderdik. kumsala yazılar yazardık. bu yaz o kadar güzel geçti ki. çok mükemmel bir yazdı. ama eylülden beri birdenbire herşey tersine döndü. eylülde işe girdi ve biz 3aydır hiç başbaşa kalamadık. buna çok üzülüyorum :59:

yine arada özleyip arıyormuş.inan ben daha kötü durumdayım.ama bu erkek milleti hep böyle.en başlarda nasıl tapıyorlar,sürekli arıyorlar,sürprizler,hemen evlenelimler.peki 6 yıl sonra ne oluyor mu işte ben gibi sap gibi ortada hayallerinizle kalıyorsunuz.evlenme vadi kurdugunuz 2011 yazına 6 ay kala daha söz takamamışken sevgiliniz artık evlenmekten asla bahsetmediği gibi,aramıyor,kötü yönlerinizi sayıyor.............. iyiki tabancam filan yok yoksa ben öldürürdüm bu benimkini.......aşkın ömrü 2 yıl ah ah ne güzeldi o yıllarımız...

canım ayrıldınız mı? çok üzüldüm durumuna :59:
inşallah biz o duruma gelmeyiz :59:

Ne hissettiğini en iyi sen bilirsin de başta anlattıklarına göre yorumladım. Ama yelkenleri suya indirmişsin bakıyorum da :) Tabiki çok güzel yönleri de vardır yoksa niye çekesin.. Görüşmek istememesi tuhaf. Aşk bitince uzaklaşıyorlar maalesef.

Ne hissettiğini en iyi sen bilirsin de başta anlattıklarına göre yorumladım. Ama yelkenleri suya indirmişsin bakıyorum da :) Tabiki çok güzel yönleri de vardır yoksa niye çekesin.. Görüşmek istememesi tuhaf. Aşk bitince uzaklaşıyorlar maalesef.

barışmak için adım attığı an benim yelkenler suya indi ama belli etmedim ona hala soğuk davranıyorum:34:
aslında ben bu adamı 2.5 sene oldu daha çözebilmiş değilim. biraz maço. sordugumda "kızlar gibi duygularımı belli edecek değilim" diyor.
ama bigün geliyor adam dünyanın en romantik adamı oluyor.genelde özlediğinde böyle olur.
aşık mı değil mi bilmiyorum ama sevdiğini biliyorum.
pek hareketli bir ilişkimiz var günü gününü tutmuyo ki adamın:37:
bi bakıyorum bana asker arkadasıymışım gibi davranıyor bi bakıyorum dünyanın en romantik adamı.
mesela az önce azıcık rahatsızlandım hemen diyo ki "sana bişey olursa ben yapayalnız kalırım kendine dikkat et ikimiz için"
eee dünkü o sinirli adam bugün nerde?
bu ikizler burçları en çok şizofreni hastalığını yaşayan burçmuş diye duydum.
adam cidden çift karakterli :27:

Benim kardeşim de ikizler burcu :) Küstüğü bir arkadaşıyla kafasına eser on dakika sonra barışır falan. Sıkışınca yalan söyler. Gerçi erkeklerin çoğunda var yalana başvurmak. Sen üstüne gitme bakalım. Nazlan ama laf sokma. Çok da arama. Biraz da farklı uğraşlar bul. Bir de öyle gözlemle madem sevgisinden eminsin. 3 aydır davrandığın stili bir değiştir.

Benim kardeşim de ikizler burcu :) Küstüğü bir arkadaşıyla kafasına eser on dakika sonra barışır falan. Sıkışınca yalan söyler. Gerçi erkeklerin çoğunda var yalana başvurmak. Sen üstüne gitme bakalım. Nazlan ama laf sokma. Çok da arama. Biraz da farklı uğraşlar bul. Bir de öyle gözlemle madem sevgisinden eminsin. 3 aydır davrandığın stili bir değiştir.

valla kalem kağıt alıp yazmaya karar verdim. özlediği zaman görüştüğümüzde nasıl davranıyor. özlemediğinde neler yapıyor. tek tek yazayım en iyisi. yoksa ben hemen yumuşuyorum :26:

ve işte yine... ama bu sefer üzülmüyorum ne oldu bana?
hanımlar ben önceden ufacık bi sözde oturup ağlardım.
ciddiye alırdım "artık sana bir derdimi anlatmicam" vs. sözleri.
e arsız mı oldum bugün neden moralimi bozamadı bu sözler :86::86:

bize bişeylerin 2.si yaramıyo galiba.
1gün görüştüysek eğer 2.gün görüşünce mutlaka adam bişeye terslik yapıyor.
1kere telefonda konustuysak 2.konusmamızda yine mutlaka bir terslik yapıyor.

evlenirsek artık bir gün bunun yanında dururum 2.gün annemin yanına gelirim :63::63:

bence birini çok sevmeye gelmiyor sen sevdikçe o rahatlıyor mu desem uzaklaşıyor mu
hani sen kendi kendine ben onsuz nefes bile alamam diyorsun ya o alıyor ama alıyormuş gördüm...
3 günde böyle davranan hep birlikte olsanız daha çekilmez olabilir
incelikleri olabilir ama bazen onlar da yetmeyebilir
sevdiklerimiz sadece biz onları sevdiğimiz için çok değerli ve vazgeçilmez ama sevmekten vazgeçtiğimizde kendi kendimizi ne kadar güzel kandırdığımızı daha iyi anlıyoruz

bence birini çok sevmeye gelmiyor sen sevdikçe o rahatlıyor mu desem uzaklaşıyor mu
hani sen kendi kendine ben onsuz nefes bile alamam diyorsun ya o alıyor ama alıyormuş gördüm...
3 günde böyle davranan hep birlikte olsanız daha çekilmez olabilir
incelikleri olabilir ama bazen onlar da yetmeyebilir
sevdiklerimiz sadece biz onları sevdiğimiz için çok değerli ve vazgeçilmez ama sevmekten vazgeçtiğimizde kendi kendimizi ne kadar güzel kandırdığımızı daha iyi anlıyoruz

sorma canım yaa.
ben buna "seni seviyorum desem" sonraki 1ay duyamıyorum bu sözü.
ama demesem hergün "seni seviyorum" diye mesaj atar.
bazen diyorum acaba hani okuyorum,düzgün bir insanım güzel de sayılırım
e sadığım, dürüstüm vs....
mantık ilişkisi mi yaşıyor acaba diye soruyorum bazen kendime...
ama yok sevdiğini de biliyorum...
valla aklım çok karışık bu aralar.

Son düzenleme:
bu erkeklerin hepsi aynı herhalde benimkide normalde doğru dürüst msj atmaz yanında oluncada çok özledim falan der sizde imkan yok olduğu için görüşmiyosunuz ama bizim imkanımız olduğu halde haftada bir gün gelio benim yanıma ve altında arabasıda var :1:

bu erkeklerin hepsi aynı herhalde benimkide normalde doğru dürüst msj atmaz yanında oluncada çok özledim falan der sizde imkan yok olduğu için görüşmiyosunuz ama bizim imkanımız olduğu halde haftada bir gün gelio benim yanıma ve altında arabasıda var :1:

biz eskiden çok fazla mesajlasırdık ama geçen yaz beyefendi telefonun yaydıgı radyasyonun eline zarar verdiğini söyleyip daha az mesaj yazmaya basladı.
o gün bugündür az mesaj yazar. para biriktirdiği için telefonuna tl yükletmeye de kıyamaz mecbur kalmazsa.
işe gitmediği zamanlar eskiden haftada 2gün bulusurduk. 1senedir haftada bire düştü.
çalıştığı için de 20günde bire düştü.
seninki çalışsa daha da beter olacak gibi duruyor :13::13:

çalışıo zaten bahane o canım çalıştığı için yanıma gelemio msj yazamıo bugünde öle hasta olduğumu bildiği halde msj atıp nasılsın die sormadı artık ben dayanamayıp insan bir sorar nasılsın der ölsem haberin olmıcak dedim pardon ya kafam dalgın dio nasıl kafaysa unlardaki anlamadım:52:

çalışıo zaten bahane o canım çalıştığı için yanıma gelemio msj yazamıo bugünde öle hasta olduğumu bildiği halde msj atıp nasılsın die sormadı artık ben dayanamayıp insan bir sorar nasılsın der ölsem haberin olmıcak dedim pardon ya kafam dalgın dio nasıl kafaysa unlardaki anlamadım:52:

sen anlattıkça sevgilime şükrediyorum tatlım :4:
azıcık taş kafa oluyo bunlar :32:

evet hayatım bencede bu haline şükret ben anlattıkça dahada çok şükredersin ben mutsuz deilim ama benimki baya bir dert ne kahrı çekilir nede vazgeçilir işte:27:

evet hayatım bencede bu haline şükret ben anlattıkça dahada çok şükredersin ben mutsuz deilim ama benimki baya bir dert ne kahrı çekilir nede vazgeçilir işte:27:

sen mutluysan gerisi boş canım yaa insan mutlu olmasa hepsinin köküne kibrit suyu. ama tatlılar işte taş kafalar :86::86:

Back
X