aşk doktoru mehmet coşkundeniz

deniz0555

ZUĞAŞİ BEREPE
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
225
1
66
kızlar bu doktorun aşk üzerine değinmediği konu yok:)ben bir tanesini yayınlayım:)
[video]http://www.uzmantv.com/bir-erkegin-benden-hoslandigini-nasil-anlarim[/video]

bana bu adamın dedikleri safsata geliyor .kendisi piskiyatr falan değil .bu konuda uzman değil yani nasıl çıkıyor bu şekilde konuşuyor millete akıl veriyor anlamıyorum .herkesi bu şekilde genellemeside çok saçma .

bence genel anlamda mantıklı konuşuyor.tabi istisnalar var.zaten istisnalar her durumda var

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü'nü bitirmiş bu adam.
Ben de psikoloji falan okudu sanıyordum. Nerden nereye gelmiş ... :s
Ama güzel tespitlerde bulunuyor bence. İlla da okumaya gerek yok bazı şeyler için.

bazı söyledikleri yerinde ara ara denk geliyorum yazdıklarına . okuyorum.
aydınlatıcı ve değişik fikirleri olabiliyor.

bana da saçma geliyor,aşk doktoru ne ya..tabiri bile saçma...Madem aşk doktoru ünvanını hakediyor kendi ilişki durumu nasıl önce ona bakmak lazım,maval okumak kolay..Bende pekçok arkadaşın dedine çare bulmaya çalışırım,tecrübelerimden ya da başkalarının tecrübelerinden genellemeler yaparım,ne var yani :P

bana da saçma geliyor,aşk doktoru ne ya..tabiri bile saçma...Madem aşk doktoru ünvanını hakediyor kendi ilişki durumu nasıl önce ona bakmak lazım,maval okumak kolay..Bende pekçok arkadaşın dedine çare bulmaya çalışırım,tecrübelerimden ya da başkalarının tecrübelerinden genellemeler yaparım,ne var yani :P

aşk doktoru evet saçma :) aşk öyle bişeyki doktor dinlemez herkesin yoğurt yiğişi farklıdır tabi herkesin karakteri aşk yaşayışı farklıdır ama güzel yazıları var :) bi yazısında kendinden bişey bulamazsan diğerinde bulabiliyosun

ben tam aksine Mehmet Coşkundeniz in hemen hemen tüm yazılarını okumaya çalışırım.
Aşk Doktoru onun magazinsel adı gibi..Asıl olarak ilişki uzmanı diyebiliriz..Kendisi de ilişki uzmanı
olmasına rağmen 2. evliliğini yaşamış,çünkü ilk evliliğinde altadılmış..Şuan güzel bir ailesi var..

ben genel olarak beğeniyorum..:31:

Back
X