HİÇ İYİ DEĞİLİM NE YAPICAM BİLMİYORUM AKIL VEREBİLİR MİSİNİZ?

1 buçuk senelik evli,8 aylık hamileyim.
Eşimle ben lisedeyken tanıştık birbirimizi 8 sene sevdik bekledik ve evlendik.
Bu sabah telefonu yatağın üstündeydi o da duşa girdi.
Hani Google fotoğraflar diye bir uygulama var aynı e-postayı hangi telefonda kullanırsan kullan o telefonu kullandığın süre zarfında gelen giden fotoğraflar ekran çekilen fotoğraflar hep o kısma kaydediliyor bilen bilir.
Neyse ben de Google Fotoğraflar kısmına girdim eski fotograflarımıza bakmak için onda da vardır diye sonra ekran fotoğrafları buldum WhatsApp yazışmalarına ait işte telefonuna saçma sapan bir rumuzla kaydetmiş. Ben pek anlam veremedim çıktım telefonu kenara koydum. Sonra içime şüphe düştü telefonu tekrar aldım. Yine o Google Fotoğraflar uygulamasına girdim arama kısmına o rumuzu yazdım ve karşıma bir sürü ekran fotoğrafı çıktı yani kendi telefonundan ekran çekmiş yazışmaları. Ekran çekmişsinden gelen mesaj arkadaşından gelen mesaj ve o kişiden iyi geceler aşkım diye mesaj gelmiş ve bu tarihi biz Nişanlanmadan 2.03 ay öncesini gösteriyor. Düşünebiliyor musun bu sekiz sene birbirimizi sevdik ve biz Nişanlanmadan 2.03 ay önce beni aldatmış şimdi burada bunu okuyanlar belki diyebilirler olabilir diye ama inanın olamazdı asla yapmayacak bir insan olduğunu biliyordum ben yani asla yapmaz herkes yapar ama asla o yapmaz diyordum çünkü asla öyle biri değildi benim için zaten bunu şu an kim duysa şok yaşar ama kendi telefonundan çekmiş ve bir kız fotoğrafı olan WhatsApp profili ona iyi geceler aşkım yazmış tam olarak bakamadım duştan çıktığı için. Düşünün ki hamileyim sekiz aylık ve dokuz senedir sevdiğim adamdan böyle bir şey yedim böyle bir darbe yedim. Üstelik annesiyle babasıyla aynı evde oturuyoruz evimizi taşıma arifz yani ev bakıyoruz ayrı eve çıkacağız bu benim evlendiğimizden beri beklediğim bir şeydi şu an ona hiçbir şey söylemeyi düşünmüyorum. bu süreç etkilenir diye öyle bıktım zaten düşünün. şu evden çıkıp gitmek istiyorum ama sonra onun karşısında bütün fotoğrafları yığacağım. Kendi telefonumdan fotoğraf çektim bir tane o ekran fotoğraflarının bi tanesini. Zaten inkar edeceğini edebileceğini sanmıyorum. Ben napıcam nasıl ayağa kalkacağım bilmiyorum bana akıl verin kafayı yememek için ne yapabilirim?
Rabbim dusmanimin başına vermesin, asla demeyin başınıza geliyor. bende kendi iliskimde asla dediğim yerler oluyordu artik daha cok sakinirim bu konu sayesinde. hemen atilmayin önce delil toplayin doğrulugunu teyip edin baskasina ait ssler olabilir de. ve sakın kalin cocugunuza bir zarar gelmesin Allah korusun

Google fotoğraflar uygulamasından eşinizin haberi var mı daha doğrusu fotoğrafların oraya yedeklendiğini biliyor mu bunu bi yoklayın.

Evlilik öncesi hatta nişan öncesi olan bir durum. He kimi görmezden gelir kimi kabullenemez bu durumu ama bana tepkiniz büyük geldi açıkçası.
Evlenmişsiniz. Çocuk sahibi olmanıza çok az kalmış. Üstelik eşinize ait olup olmadığı da meçhul.

Boşanmayacaksanız hiç ortalığı karıştırmayın. Arsızı iyice arsızlaştırıp yüzgöz olmayın . 🙈🙉🙊oynayın

Back
X