Aşk Dolu Grup...

ececim sevindm kitaplarının gelmesine okumaya başladın mı :12::12::12:

yok mutlu'm yaa başlayamadım bunlar başımdan bi gitseler :1: okucam hemen :9:
malumm bende patron çok :9:

:1: :1: kitaplarımmm geldiiiiiiiiiii :52: :52:

çok mutlu oldum ama bennnnnnnnnnnnn :21: :52:

ececimmmmmm çokkk sevindimmmm. kızlarr okuduğumuz kitaplarıda birbirimize yollayalımmm nasıl olurrr:16::16::16::16: birlikte başlayalım okuduktan sonra herkes birbirine yollasın değiştirmiş oluruz

ececimmmmmm çokkk sevindimmmm. kızlarr okuduğumuz kitaplarıda birbirimize yollayalımmm nasıl olurrr:16::16::16::16: birlikte başlayalım okuduktan sonra herkes birbirine yollasın değiştirmiş oluruz

Olabülür bendeki kitaplar bir sene yeter :9::9::9: bir sürü kitabım varki :)

:28: bence çokkk güzel olurrr

:1: :1: mutlu oldummm şidmiiii bi sürü bi sürüüü kitap okuyasım geldii :9:
bende çok kitap yok ama olanları bi açığa çıkartayım bakiimmmm :52: :52:

:1: :1: mutlu oldummm şidmiiii bi sürü bi sürüüü kitap okuyasım geldii :9:
bende çok kitap yok ama olanları bi açığa çıkartayım bakiimmmm :52: :52:

bende varrr bende sizin okuyup beğendiklerinizi okumak istiyorumm bende beğendiklerimi size yollarımmm:16::16:

çıkart tabi ece :9::9::9: ben ipek ongun serisini isterim mesela güldenim sende varmı kitap :)

bende varrr bende sizin okuyup beğendiklerinizi okumak istiyorumm bende beğendiklerimi size yollarımmm:16::16:

ayy isimleri tutamam ama çok beendiğim kitaplar vardı o kişisel gelişim tarzında bakiim duruo mu yaa :D
eve gidip dolapları karıştırasım geldi :9:

çıkart tabi ece :9::9::9: ben ipek ongun serisini isterim mesela güldenim sende varmı kitap :)

yollarım kuzummm sen iste yeterrrrrrr :1: :1:

Gülden akşam çektiğin banyoyla ilgili olan mesajı eşimde okudu :9::9::9::9: Normalde hiç huyu değildir ama dün baktı nedense kimle mesajlaşıyosun die dondu kaldı mesajı okuyunca :)

İstiyorum istiyorum istiyorum ben evlenirken bir sürü kitabı dağıttım etrafa koayacak yer bulamam diye :31::31::31:

Gülden akşam çektiğin banyoyla ilgili olan mesajı eşimde okudu :9::9::9::9: Normalde hiç huyu değildir ama dün baktı nedense kimle mesajlaşıyosun die dondu kaldı mesajı okuyunca :)

:52::52::52::52: ayy çok rezil oldummmm.. çok utandım :17::17::17::17::53:

:52::52::52::52: ayy çok rezil oldummmm.. çok utandım :17::17::17::17::53:

Sonradan bir arkadaş daha mesaj attı noldu bitirmişmi işini dior :17::17::17::17: neyse olurda birgün yüz yüze görüşürek senin olduğunu söylemem şimdilik sorun yok hem hafızası zayıftır unutur yarına :41::41::41::41:

Ececim güldenle tanışın o da evlilik hazırlığı yapıyor çeyiz filan fikir alış verişinde bulunursunuz

Sonradan bir arkadaş daha mesaj attı noldu bitirmişmi işini dior :17::17::17::17: neyse olurda birgün yüz yüze görüşürek senin olduğunu söylemem şimdilik sorun yok hem hafızası zayıftır unutur yarına :41::41::41::41:

:26::26::26::25::25::25::26::26::25::14::14:

Ececim güldenle tanışın o da evlilik hazırlığı yapıyor çeyiz filan fikir alış verişinde bulunursunuz

Ece'cim nasılsın?? sende varmı söz nişan?? kısmetse düğün ne zaman?? :9:

Back
X