• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk evliliği mi ? Mantık evliliği mi doğru olan ?

aşk mı mantık mı

• aşk

• mantık

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

bayanpukina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
970
740
103
kafam bu gunlerde karmakarışık, suan bır sevgılım var avukat bana çok çok iyi davranıyor, o gun hep yemeğe cıkıyor dıye bıraz soylendım ısyerınede goturdu vs kafamda soru ısaretı kalmasın dıye, herneyse bugun yemek yıyorduk sınıf arkadasımla karsılaştım bana sımdı bence daha yakışıklı bırıyle olmalısın sen ona fazlasın tarzı seyler yazmıs, gercekten dıs gorunus bu kadar onemlı mı ya çok bozuldum, sevıyorum mantıgımada cok uyuyor karıyerı var bana çok ılgılı gıttıgımız yerlerde bıle cogu kısı tanıyor boyle ılgı gormesı hoşuma gıtmıyorda değil, ama goruncede kalbim delı gıbı carpmıyor, ama sevıyorum işte ,sizce bu yaptıgım dogru mu, aşık olmayı mı beklemeylıyım siz olsanız napardınız, mantık evlılığı yada en dogru olan mıdır sızce, of of dusunup durdum burada aldım soluğu....

Aşık olmadığınız kanısına arkadaşlarınızı söylediği şeyler sonucunda mı vardınız yoksa daha önceden de aşık olmadığınızı düşünüyor muydunuz? Size göre aşk nedir? Ne kadardır birliktesiniz? Hiç mi sizi heyecanlandırmadı onu görmek? Erkek arkadaşınızın sizi içiniz rahatlasın diye iş yerine götürmesini gerektirecek kadar yemek konusunda darlamanıza ise bir şey diyemiyorum. Yapmayın şöyle şeyler.

Aşık olmadığınız kanısına arkadaşlarınızı söylediği şeyler sonucunda mı vardınız yoksa daha önceden de aşık olmadığınızı düşünüyor muydunuz? Size göre aşk nedir? Ne kadardır birliktesiniz? Hiç mi sizi heyecanlandırmadı onu görmek? Erkek arkadaşınızın sizi içiniz rahatlasın diye iş yerine götürmesini gerektirecek kadar yemek konusunda darlamanıza ise bir şey diyemiyorum. Yapmayın şöyle şeyler.
hayır ben zaten bılıyordum aşık olmadıgımı, ama bu akşam daha çok aklıma takıldı, 4 ay gıbı bır suredır bırlıkteyız bu arada daha bırgun sesını vs yukseltmedı ban akarısmadı kavga etmedı bu sakınlığı zaten ona bağladı benı

Sırf evlenilecek ideal bir insan olarak görüp konusuyor olsanız bidaha konuşma derdim ama seviyorum diyorsun sevgi varsa zamanla asikta olabilirsin bence aşk sonradan oluşuyor dış görünüş sen begendikten sonra kimene herkes kendine baksın mantığı boşver seviyorsan istiyor begeniyorsan daha ne

Ben evlilikte aşkın olması gerektiğini düşünüyorum açıkçası
Aşk ve sevgi varsa anlayış da oluyor çünkü.
Ne bileyim evlilikte iyi kotu pek çok olay oluyor. Bazen canını sıkacak şeyler de oluyor. Ben eşimi sevmesem sanırım onun için gölete ettiğim bazı şeyleri edemezdim.
Aynı şekilde o da bazen çekilmez biri olunca alttan alamazdi.
En basit şeyleri düşünmek lazım. Mesela hastalandığında sevdiğin birine bakmak çok başka.
Hatta kendimden örnek vermem gerekirse eşim yemekte gayet kibar yemek yerken iş elmaya gelince kurabiye canavarı gibi yer. Çıkardığı sesler falan coşar. Normalde ağız sapirtisina tahammül edemem ama tek elma yerken kendinden geçmesi sempatik geliyor. Kusurunu seviyorum yani.
Bu nedenle her şeyiyle içine sinen sevdiğin biriyle evlenmeni öneririm. Evlilik güzel ama zor da.

Buradaki herkes farklı cevaplar verebilir bu soruya. Tamamen kör bir şekilde aşk evliliği yapamazdım ben, mantık şart ama sevmedende olmaz, bir ömür aynı evin icinde sevmedigin biriyle olmak kolay olmasa gerek, tahammül edemezsin bi kere. Ancak siz, "seviyorum ama asik degilim" demissiniz. Sevgi, aşk, bunların tanımları da kisiye gore degisir. Misal, ben seviyorsam bilmem nerden arkadasim kalkipta sevgilime esime cirkin imasinda bulunsa lafı ağzına teper, sert bir tepki veririm. Oturup düşünmem, ilişkiye başlarken adamın yüzünde kese kagidi yoktu sonucta. Ha begenmemeye basladiysan (ki kafan karistigina gore begenmiyorsun) bitir iliskini.

Ben evlilikte aşkın olması gerektiğini düşünüyorum açıkçası
Aşk ve sevgi varsa anlayış da oluyor çünkü.
Ne bileyim evlilikte iyi kotu pek çok olay oluyor. Bazen canını sıkacak şeyler de oluyor. Ben eşimi sevmesem sanırım onun için gölete ettiğim bazı şeyleri edemezdim.
Aynı şekilde o da bazen çekilmez biri olunca alttan alamazdi.
En basit şeyleri düşünmek lazım. Mesela hastalandığında sevdiğin birine bakmak çok başka.
Hatta kendimden örnek vermem gerekirse eşim yemekte gayet kibar yemek yerken iş elmaya gelince kurabiye canavarı gibi yer. Çıkardığı sesler falan coşar. Normalde ağız sapirtisina tahammül edemem ama tek elma yerken kendinden geçmesi sempatik geliyor. Kusurunu seviyorum yani.
Bu nedenle her şeyiyle içine sinen sevdiğin biriyle evlenmeni öneririm. Evlilik güzel ama zor da.
ya ne guzel ne şanslıısnız

Allah açkına imla kurallarına dikkat edin azıcık yaa... Ben şu metni eşime yazsam muhtemelen beni boşardı şimdiye kadar.

Biraz aşk, biraz mantık en güzeli. Gözünüz kararmasın ama dış görünüşe de takılmayın çok fazla. Kimin ne dediği önemli olmasın.

Buradaki herkes farklı cevaplar verebilir bu soruya. Tamamen kör bir şekilde aşk evliliği yapamazdım ben, mantık şart ama sevmedende olmaz, bir ömür aynı evin icinde sevmedigin biriyle olmak kolay olmasa gerek, tahammül edemezsin bi kere. Ancak siz, "seviyorum ama asik degilim" demissiniz. Sevgi, aşk, bunların tanımları da kisiye gore degisir. Misal, ben seviyorsam bilmem nerden arkadasim kalkipta sevgilime esime cirkin imasinda bulunsa lafı ağzına teper, sert bir tepki veririm. Oturup düşünmem, ilişkiye başlarken adamın yüzünde kese kagidi yoktu sonucta. Ha begenmemeye basladiysan (ki kafan karistigina gore begenmiyorsun) bitir iliskini.
of off

Senin neye ihtiyacın varsa o.

Kimi insan aşkı hiç aramaz hayatı huzurlu gitsin kafi. Ben arıyorum mesela. Ben anlattığınız şekilde 0 heyecan, 0 çekim bir işten mutlu olamazdım. Yani öpüşmek sevişmek içinden gelmiyorsa evlilik olmaz zaten.

Ben mantıklı aşktan yanayım. Bu anlattıklarınıza göre ilerisinde mutluluk görüyorum. Başkalarının dediklerini takmayın.
Ben mantıklı aşktan yanayım. Bu anlattıklarınıza göre ilerisinde mutluluk görüyorum. Başkalarının dediklerini takmayın.
haklıısnız kımseyı takmamak lazım ama canım sıkıldı işte

Senin neye ihtiyacın varsa o.

Kimi insan aşkı hiç aramaz hayatı hzuurlu gitsin kaf. Ben arıyorum mesela. Ben anlattığınız şekilde 0 heyecan, 0 çekim bir işten mutlu olamazdım. Yani öpüşmek sevişmek içinden gelmiyorsa evlilik olmaz aten.
bense ne aradığımı hala bılmıyorum galiba

Aşık olunca sevgilim olur..
Evlenmek için de lazım ama tek başına evlilik icin yetmez..
Mantiksiz bir evlilik olur elinizdeki tek şey aşk ise..
Sevdiğimiz kişi birlikte bir hayat kurabileceginiz ve mutlu olabileceğiniz biri mi?
Bir çocuğu birlikte yetistirebilir misiniz? Ortak degerleriniz olmalı..
hayata aynı pencereden bakmalisiniz.. farklılıklarıniz olabilir ama zararsız ve hosgorebileceginiz düzeyde olmalı..
5 kriter var hepsine yüzde 20 veriyorum mutlu evlilik icin..
Aşk sevgi saygı uyum ve mantık..
Bana göre böyle tabiki herkes için değişir..

Aşık olunca sevgilim olur..
Evlenmek için de lazım ama tek başına evlilik icin yetmez..
Mantiksiz bir evlilik olur elinizdeki tek şey aşk ise..
Sevdiğimiz kişi birlikte bir hayat kurabileceginiz ve mutlu olabileceğiniz biri mi?
Bir çocuğu birlikte yetistirebilir misiniz? Ortak degerleriniz olmalı..
hayata aynı pencereden bakmalisiniz.. farklılıklarıniz olabilir ama zararsız ve hosgorebileceginiz düzeyde olmalı..
5 kriter var hepsine yüzde 20 veriyorum mutlu evlilik icin..
Aşk sevgi saygı uyum ve mantık..
Bana göre böyle tabiki herkes için değişir..
sevgı saygı var yanında çokda mutluyum sohbet etmek bile çok hoşuma gıdıyor ama aşk yok maalesef

Back
X