Aşk ewliliği yapmayıpta mutlu olan war mı?hani derler ya aşk gelip geçer, karşındaki insanın kişiliğine bak, biz sewdikte ne oldu v.s v.s merak ettim acaba aşık olmadanda mutlu olunabiliyor mu ewlilikte :uhm:
Aşk evliliği yaparak, mutlu olamayan bir çok insan olduğu gibi; aşk evliliği yapmadan ( görücü usulü ile evlenerek, sonradan aşık olan) insanlar da oldukça fazla...
Karşınızdaki insanla, ister aşık olarak evlenin; isterseniz görücü usulü evlenin; evlilik kesilmemiş bir karpuz gibidir...
İçinden ne çıkacağını bilemezsiniz... yerimseniben
Karşınızdaki insanla, ister aşık olarak evlenin; isterseniz görücü usulü evlenin; evlilik kesilmemiş bir karpuz gibidir...
İçinden ne çıkacağını bilemezsiniz... yerimseniben[/INDENT][/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
Bazen diyorum mantık evliligi yapmak daha hayırlı diye :)
Genel de erkekler mantık evliligi denince bayanların maddi durumu iyi olan biriyle evlenmesi gibi algılıyorlar. Halbuki benim icin mantık evliligi anlasabildigim biriyle arada ask olmadan evlenmektir.
annemle babam görücü usülü evlenmişler, 25senedir birlikteler ve aşıklar birbirlerine :)
ama şans işi tabiki.. ben aşkla başladığım hiçbi ilişkimde mutlu olamadığım gibi şu an mantık ilişkisile başladığım birine deliler gibimmm aşığımmmmmmm birde :):):)
aşık olmadığın bir insanla evlenip onunla bişeyler yaşayabileceğine aynı yatağa girebileceğine inanıyorsan zamanla sevme ihtimalin var ama o ilk evreler nasıl geçer bilemiyorum yani bana aşık olmadığım bir insanla elele bile tutuştuğumu düşünme fikri çok kötü geliyor kaldıki bir hayatı paylaşmak bir yatağı paylaşmak imkansız bana göre
benn aşık olarak körkütük severek evlenmedim görücü usulüde değildi isteyerek evlendik hoşlanmanın biraz ötesindeydi hissettiğim şey ama şimdi çok mutluyum
aşık olmadığın bir insanla evlenip onunla bişeyler yaşayabileceğine aynı yatağa girebileceğine inanıyorsan zamanla sevme ihtimalin var ama o ilk evreler nasıl geçer bilemiyorum yani bana aşık olmadığım bir insanla elele bile tutuştuğumu düşünme fikri çok kötü geliyor kaldıki bir hayatı paylaşmak bir yatağı paylaşmak imkansız bana göre
bak bende böyle düşünüyorum işte. hayatımda iki kişi oldu. ilkine o kadar aşıktım ki. ama ikincisine mantıkla başladım. hatta ilk buluşmalardan sonra eve ağlayarak geliyordum ben bunun yanında heyecanlanmadım önceki gibi diyordum olmaz bu iş diyordum ama sonradan değişti. bende ona ısındım. erkek isterse bi kadını ikna edebiliyor yeter ki erkeğin seni kazanmaya gönlü olsun çabalasın. onun ilgisini gördükçe sende yakınlaşıyorsun. suan bu ilişki devam etmiyor başka sebeplerden. ama devam etseydi belkide evlenseydik aynı yatağa girmek zor gelmicekti hatta aşık bile olurdum biliyorum kendimi
artık istediğim birşey..illa aşk olması gerekmiyor.anlaşabildiğim biriyle ailemin rızasıyla evlenmek istiyorum.ama kısmet,ne gösterir bilemem.sonuçta o insanı birazcık tanıyorsanız ve anlaşabiliyorsanız zaten aşık olursunuz eşiniz olduğunda...