Aşk-Fikir

Limonlu_Cheescake

Ulan İstanbul!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
2.214
864
aslında nasıl yazsam tam bilemedim. yazıp yazmama konusunda da kararsızlığım vardı ama başka kişilerin de fikrini almak istedim.

konu biraz saçma olabilir. dertten ziyade aklıma takıldı ve dış gözlere ihtiyaç duydum.

şöyle ki bundan yıllar önce hoşlandığım bir çocuk vardı. onun da bana ilgisi var gibi duruyordu hatta baya emindim ama bir türlü açılmadı. sonraları zaten bir karşılaşıyorsak kaç ay görmüyordum. bazen unutuyordum sonra yeniden aklıma geliyordu. başkalarına karşı hislerim olsa da onunla kavuşamadığımızdan mıdır nedir hep yeri farklıydı benim için. ama bu kişiyle ciddi bir tanışıklığımız da yoktu. görmeyeli baya zaman olmuştu. açıkçası baya baya silmiştim.

en son onun bana hala duyguları olduğunu düşündüğüm bir olay oldu. ve bu olaydan sonra ben yeniden düşünmeye başladım. onun bana ulaşma imkanı yok. ben facebook falan hiçbir şey kullanmıyorum. o ise kullanıyor. aslında aşırı duygularım var diyemem belki şuan için ama onu görmek isterdim yeniden. tanımayı da isterdim. böyle yarım kalması kavuşamama duygusu insanda takıntı oluşturuyor. bazen ben mi ulaşsam ne yapsam bilemiyorum.

acaba saçmalıyor muyum da diyorum kaç yıllık mevzu. bu arada 25 yaşındayım küçük değilim. yazdıklarımdan ergen falan diye düşünmeyin. sadece gerçek bir aşk yaşamak istiyorum ve acaba bu kişi o olabilir mi diyorum. ama elimden de bir şey gelmiyor.

burayı da kim okuyor belli olmadığı için çok ayrıntılı bilgi vermedim. ondan dolayı anlamayabilirsiniz tam sorarsanız cevaplarım. siz olsanız ne yapardınız? zaten kaç yıl olmuş erkek mi yok uğraşma mı derdiniz? tersi mi?

sen de facebook hesabı aç kendine, ortak arkadaşlarınız ya da tanıdıklarınız da varsa daha kolay olur bence

sen de facebook hesabı aç kendine, ortak arkadaşlarınız ya da tanıdıklarınız da varsa daha kolay olur bence

ortak arkadaşımız falan yok zaten de bunca zaman hiç facebook açmadım. şimdi açmak da garip geliyor aslında. öyle internette fotoğraf bilgi paylaşma bana garip geliyor. bir de ben açsam bile muhtemel o görmeyecek yine benim bir şey yapmam gerekecek.

ortak arkadaşımız falan yok zaten de bunca zaman hiç facebook açmadım. şimdi açmak da garip geliyor aslında. öyle internette fotoğraf bilgi paylaşma bana garip geliyor. bir de ben açsam bile muhtemel o görmeyecek yine benim bir şey yapmam gerekecek.
En azından iletişime geçmen için bir seçenek olurdu eğer ki bir de en azından tanışıyosanız daha da kolay olurdu

aslında nasıl yazsam tam bilemedim. yazıp yazmama konusunda da kararsızlığım vardı ama başka kişilerin de fikrini almak istedim.

konu biraz saçma olabilir. dertten ziyade aklıma takıldı ve dış gözlere ihtiyaç duydum.

şöyle ki bundan yıllar önce hoşlandığım bir çocuk vardı. onun da bana ilgisi var gibi duruyordu hatta baya emindim ama bir türlü açılmadı. sonraları zaten bir karşılaşıyorsak kaç ay görmüyordum. bazen unutuyordum sonra yeniden aklıma geliyordu. başkalarına karşı hislerim olsa da onunla kavuşamadığımızdan mıdır nedir hep yeri farklıydı benim için. ama bu kişiyle ciddi bir tanışıklığımız da yoktu. görmeyeli baya zaman olmuştu. açıkçası baya baya silmiştim.

en son onun bana hala duyguları olduğunu düşündüğüm bir olay oldu. ve bu olaydan sonra ben yeniden düşünmeye başladım. onun bana ulaşma imkanı yok. ben facebook falan hiçbir şey kullanmıyorum. o ise kullanıyor. aslında aşırı duygularım var diyemem belki şuan için ama onu görmek isterdim yeniden. tanımayı da isterdim. böyle yarım kalması kavuşamama duygusu insanda takıntı oluşturuyor. bazen ben mi ulaşsam ne yapsam bilemiyorum.

acaba saçmalıyor muyum da diyorum kaç yıllık mevzu. bu arada 25 yaşındayım küçük değilim. yazdıklarımdan ergen falan diye düşünmeyin. sadece gerçek bir aşk yaşamak istiyorum ve acaba bu kişi o olabilir mi diyorum. ama elimden de bir şey gelmiyor.

burayı da kim okuyor belli olmadığı için çok ayrıntılı bilgi vermedim. ondan dolayı anlamayabilirsiniz tam sorarsanız cevaplarım. siz olsanız ne yapardınız? zaten kaç yıl olmuş erkek mi yok uğraşma mı derdiniz? tersi mi?
bu banada oluyor işte ukte kalması gibi bir şey diyorsun acaba gerçek aşk o mu?

bu banada oluyor işte ukte kalması gibi bir şey diyorsun acaba gerçek aşk o mu?

gerçek aşk mı bilmiyorum da daha çok yaşayamamaktan bence. seninki tam nasıldı bilmiyorum da.

belki yaşasan ve olmasa olmadı diyebileceksin. ama böyle olunca belki çok mutlu olacaktık düşüncesi oluyor da işte elimden bir şey gelmiyor. keşke ne yapmam gerektiğini bilsem.

1
ay olay ne üstü kapalı söyle bari ne oldu da onun da senden hoşlandığını düşündün :)

aslında bizim olaylar zaten baya eskiye dayanıyor. o zaman da emindim hisleri olduğuna çünkü o zaman aynı ortamda bulunuyorduk. hemen hemen her gün görüyordum. bakışlarından davranışlarından çok belliydi. sonra arada karşılaşmaya başladık. hala gördüğünde ilgisi var gibiydi. sonra aradan baya zaman geçti. ben zaten hemen hemen unutmuştum. o da unutmuştur diye düşünüyordum.

şimdi nereden öyle düşündüğümü anlatmam hem uzun hem de biraz fazla spesifik olduğu için tanıdık biri okur diye çekiniyorum ama bir şey gördüm, duydum diyebiliriz. buradan öyle bir izlenim oluştu bende. tabi ki %100 emin değilim. öyle olsam daha kolay olurdu.

Olumsuz bir cevap aldığında çok üzülmeyeceksen bir dene
burada okuya okuya bu fikre alıştım
bayanlar da bir adım atabilir

zaten adım da atsam senden hoşlanıyorum tarzı bir adım atmam. olumsuz olursa tabi ki üzülürüm.

belki ben facebook açıp onun bir şey yapmasını beklerim ama o benim facebook um olduğunu ne zaman görür bilmiyorum. bir de resim falan da koymak istemiyorum açıkçası ve aynı isim soyaddan olan başka kişiler de varken resim koymadan benim ben olduğumu anlayamaz ki bir şey yapsın. baya karışık ya.

1

aslında bizim olaylar zaten baya eskiye dayanıyor. o zaman da emindim hisleri olduğuna çünkü o zaman aynı ortamda bulunuyorduk. hemen hemen her gün görüyordum. bakışlarından davranışlarından çok belliydi. sonra arada karşılaşmaya başladık. hala gördüğünde ilgisi var gibiydi. sonra aradan baya zaman geçti. ben zaten hemen hemen unutmuştum. o da unutmuştur diye düşünüyordum.

şimdi nereden öyle düşündüğümü anlatmam hem uzun hem de biraz fazla spesifik olduğu için tanıdık biri okur diye çekiniyorum ama bir şey gördüm, duydum diyebiliriz. buradan öyle bir izlenim oluştu bende. tabi ki %100 emin değilim. öyle olsam daha kolay olurdu.

Bilemedim erkekler genelde hoşlandı mı almak isterler çok pasif bir yapısı yoksa durum bu ve sen de bu kadar sabrettiğine göre zannedersem sadece birlikte olabilme ihtimalinizi seviyorsun olayın kendisini sevmeyebilirsin :) Hayaller gerçeklerden daha güzeldir çoğunlukla çünkü.

1
Bilemedim erkekler genelde hoşlandı mı almak isterler çok pasif bir yapısı yoksa durum bu ve sen de bu kadar sabrettiğine göre zannedersem sadece birlikte olabilme ihtimalinizi seviyorsun olayın kendisini sevmeyebilirsin :) Hayaller gerçeklerden daha güzeldir çoğunlukla çünkü.

genel olarak yaklaşılması kolay bir insan değilim ben zaten. soğuk ve mesafeliyim. yanıma gelenlere bile ters davranabiliyorum. sıcak samimi değilim. bundan dolayı çoğu kişi yaklaşmakta çekiniyor ki hoşlandığından emin olduğum başka kişiler de olmuştur ki çoğu açılmadı. bu söylediklerim inandırıcı gelmeyedebilir onu anlarım ama hep erkeklerin çok olduğu ortamlarda okudum çalıştım. ister istemez hoşlananlar oluyordu zaten yoksa çok güzelim falan diyorum gibi bir anlam çıkmasın. :oops::KK48:ben bırakın adım atmayı duygularımı bile belli etmem öyle bir insanım. ama yaş ilerledikçe insan farklı düşünmeye başlıyor.

bu kişi de zaten çok öyle kız arkadaşı olan kızlarla arası iyi biri değil. ondan dolayı kızlara karşı çekingen olduğunu düşünüyorum. ben zaten bunca yıl devamlı düşünmüyordum. zaten karşılaşmıyorduk da kaç yıldır. ama aklıma geldiğinde yine de başka geliyor hala.

Canım, ne kadar çekingen olursa olsun eğer sana karşı hisleri olsaydı şimdiye kadar açılırdı diye düşünüyorum, senin mesafeli olman birşey ifade etmez hatta tam tersi daha iyi. Seninde dediğin gibi eğer birbirinizi tanıyıp bir şeylere başlamış olsaydınız belki aşk olabilirdi ama şu an hiç başlamamış bir şey olduğu için aklına düşüyor gibi...

gerçekten ortada bir aşk olsaydı emin ol o çocuk seni bir şekilde bulurdu...

merakımdan soruyorum nasıl bulabilirdi?

ortak tanıdık yok.

telefon numarası yok.

mail adresi yok.

internette arasa bulabileceği hiçbir şey yok.

bizim en çok karşılaştığımız zaman ikimizin de yaşı daha küçüktü zaten. ondan sonra da çok nadir karşılaşıyorduk ki sorum o bana aşık mı bile değildi. benim dediğim olayı bile anlatmadan kadınlar kulübündeki bu aşık değildir falan kafası beni öldürüyor ya. bu arada cidden nasıl bulurdu merak ettim.

X