- 19 Ağustos 2014
- 38
- 7
- 13
- 30
- Konu Sahibi naznaz1994
Merhabalar.tam 7 aydır karmaşanın içindeyim 20 yaşında bir genç kızım daha önce hayatım a kimse girmemişti 7 ay önce biri girdi ve ben ona aşık oldum. ayrılmamızdan önceki zamanlarında sürekli hatalar yaptı ve ben ayrılmak istedim meğersem ben ayrılırken çok kırmışım, üzmüşüm onu ona geri dönmek istedim ama. bunu tam olarak dile getirmedim sadece sürekli mesaj attım ona. kabul etmedi devam ettirmedi hiçbir mesajı bana öyle geliyor ki hiç sevmedi beni. ona aşıktım hem de çok bunu sonradan anladım.sonra hayatıma birisi girdi harika bir insandı iyi niyetli. bakış açılarımız tamamen uyuşuyordu dinlediğimiz müzikler, izlediğimiz filmler herşey çok güzeldi ben onu çok seviyordum ama aşık değildim.1 ay çıktık onunla. tam ona aşık olacakken beni bırakıp gitti. aşık olamadığım için gitmişti kanımca ama beni gerçekten seviyordu ve ben biliyorum ki onun gibi sevmeyecek hiçkimse beni...5 ay boyunca acılar içinde kıvrandım. sonra kendi memleketime geldim aşık olduğum kişi oradaydı ve ben onunla aynı yerde çalışıyordum. çok zorlandım. çünkü aşktı bu çünkü. sonra benden ayrılan sevgilim bana geri döndü. ve ben bir yandan onu çok sevmenin acısını çekiyordum diğer yandan aynı memlekette yaşadığım çocuğa olan aşk acımı...çok zor, karmaşık bir durum. nasıl birşeydir bunasıl bir sınavdır bilmiyorum kime gitmeli kimi tercih etmeliyim gerçek aşk hangisi ??